Evlendiğimde eşimin ailesiyle kalmak zorundayım galiba!!

Sağol cnm örneğin için bunlar hep olan şeyler gelinler kaynanalarının çağına ayak uyduramaz hiç bi zaman,aradaki kuşak farkı mutlaka sorun olur..

senide biraz ılımlı gördümm sanki hani olabiliir gözüyle bakıyorsun gibi... eğer öylşeysen erkek ark seni illaki ikna eder... ama iyi düşün derim yeri geliyo kendi ailemizin dediği gibi batıyo onlar ne kadar iyi bile olsalar ufak bir şey söyleseler gözüne batıcak ve bu durum zaman geçtikçe sen ve eşin arasında sıkıntı oluşturucak... ama eğer kesinlikle istemiyorsan erk ark konuşurken açık kapı bırakma ki kesin kararının bu durumu kabullenmemek olduğunu bilsin ki ona göre çözümler üretsin

Başından beri karşı gelmedim anası babası napsın dedim,ama mutlu olamadığım yerde nasıl mutlu ederim die düşünmedende edemedim.. Odaya kapansam nereye kadar kapanabilirim. erken yatsan laf olur geç kalksan laf olur. İsterimki bi hafta sonum var uyuyayım,onlar erken kalkan insanlar sabahın 7 sinde ayaktalar 7 gün boyunca,öle alışmışlar bendende onu beklicekler..

Son düzenleme:

e tabiki beklicekler kahvaltıyı kim hazırlıcak, benim eltimle kayınvalidem 1 ay dolmadan kavga ettiler hem görücü usulü olması hem dip dibe oturmaları etken oldu bunda, 1 bayram konuşmadılar, ben 1100 km uzaktayım rahatım nasılsın iyimisin bu kadar

Bende isterim uzak olmak uzak olan tatlı olur

ya bak bide kapalisin bende kapaliyim, ve evde kesinlikle acik gezmek isterim,
simdi babam var diye sort felan giymiyorum utaniyorum tabi ama evlenince
acikcasi kilotla bile gezerim evin icinde
iste demek istedigim, onun babasi varken, ben olsam basim acik gezerim ama herkes yapamiyor tabi,
bazilarida laf ediyor, belki babasi dicek hep kapali dursun, oda sorun olcak
(benim amcam mesela öyle, hep basi kapali durulsun ister bilmiyom niye)

yani cok zor, bunu kabul etmek, hayatini onlara göre yönlendirmek demek olcak

kocanla film izlemek isticeksin, mecburen oturup onlarla izliceksin, e her filmde izlenmez
uyuduguna uyandigina karisacaklar
gezdigine karisacaklar,
tatil birlikte olcak
e sen kocanla oturup bugun salata yicez sadece, hafif beslencez bugun diyip sadece salata yaparsin ama
kaynana kayinbaba sadece salata yemez :)
yemegini pilavini tatlisini corbasini nebilim hepsini isterler
yani bissürüüü sorunnn

tabiki anası babası bizmde ailemizin ihtiyacı olabilir yada bizimde ileride ne durumda olacağımız belli değil ama ona göre çözüm üretsin ev alıcaksa 2 tane alıcak alamıycak durumdaysa gerekirse 2 aileden biri kiraya çıkıcak vs vs vs çözüm yolunu siz bilirsiniz ama ileride hep mutsuz olmaktansa bu konuyu en baştan konuşman en güzeli hem senin hem de erk arkk mutluluğu için....

Ben de şu an evde babam var die şort giyemiyorum bari evlenince rahat edeyim dimi ama..

Dediğin gbi 200-300 tl kira ortak ödenir gerekirse çalışıcm zaten yeterki huzurum olsn

Kendisi de dedi zaten bana senin annen baban yaşlandığındada ben onlara bakarım

canim, kayinvalde, kayinpeder 70 yasindalarmis, peki hastalar mi ? cunku benim annem 75 babam da 74 yasinda.babam 5 ay once acik kalp ameliyati gecirdi 3ay sonra yazliga gittiler.annem bayram icin hamur acip baklava yapmis.masallah ikisi de 75 yasindayiz, yasliyiz diye koseye cekilip oturmuyorlar.
demek istedigim, eger hasta degillerse kesinlikle ayni evde oturma.belki ogullarina naz yapiyorlardir.70 yas yasli degilki .teyzem 84 yasinda evinde yalniz yasiyor.ne kizina ne ogluna gidiyor.

Öyle ağır bi hastalıkları yok, ikisi birbiriyle ilgilenir bişey olsa da birinden biri tek kalsa tmm hadi yanlız kalmasın denir ama şu an ikisi idare eder birbirini,elleri ayakları tutuyo ikisininde ,annesi yavaş yavaşta olsa yapıyo işini gücünü.. Oğulları 33 yaşına gelmiş artık kursun yani düzenini

6 tanede kızları var arada da onlar baksın cnm dimi ama hep bir kişiye yüklenmek olmazki

6 tane kizi mi var ? o zaman sirayla baksinlar bakamiyorlarsa herkes aylik para verir ,yardimci tutulur.
kesinlikle kabul etme ,beraber oturmaya baslarsan ,hersey sana kalir.

6 tane kizi mi var ? o zaman sirayla baksinlar bakamiyorlarsa herkes aylik para verir ,yardimci tutulur.
kesinlikle kabul etme ,beraber oturmaya baslarsan ,hersey sana kalir.

Yardımcıyı bırak herkes sırayla baksa 2 ayda 1 sıra gelir yaklaşık olarak yine iyi yani ama illa oğlumda kalcam derlerse bilemem

6 tanede kızları var arada da onlar baksın cnm dimi ama hep bir kişiye yüklenmek olmazki

6 tane kızı mı var
cnm konunu baştan beri okudum ama 6 tane kızı olduğunu hiç tahmin edemedim,
bi zahmet 6 tane kızıda sırayla bakıversin,
yeni gelinin üstüne yıkacaklar
hiç kabul etme, baştan karalı ol, ışık bile yakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…