ayrıca 1 -2 sene beraber otururuz sonra ev ayırırız falan derse nişanlın sakın kabuletme böyle diyenleri gördük hep oyalamaca..onun için başta belirleyin.diğer kardeşler falan varsa onlarda maddi olarak destek olsun..ve kesinlikle AYRI EVdiyorum,yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum,aynı aartman,aynı mahalle olur ama aynı ev ASLA
unun en güzel örneği babam, annemi 1 yıl diye kandırmış olmuş 10 yıl, şimdi amaaaaaaaan 0'ın değerimi var diyo gülüp geçiyo ama annem şeker hastası 42 yaşında daha 34 yaşında hasta oldu
Nişanlın ailesinden ayrılmak istemiyorsa onları yalnız bırakmak istemiyorsa evlenmesin ozaman..şimdi sen evliliğin içinde olmadığın için idrak etmen çok zor ama evlendiğin zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..yaşları ne olursa olsun hiç farketmez sonuçta özelin olmayacak..istediğin gibi arkadaşlarını ve aileni ağırlayamacaksın..en basiti şortla filan evin içinde gezemeyeceksin ayıp olmasın diye..ulu orta kocanla şakalaşıp öpüşemeyeceksin..yeni evli olacaksınız ya bunların hepsini yaşamak isteyeceksiniz..müziğin sesini açıp dinleyemeceksin malum kayınvalidenin ve kayınpederinin yaşlarından dolayı kafaları ses götürmeyecek..
Kendi işinin gücünün dışında onların yemekleri bakımları haliyle yaşlılığın verdiği naz niyaz alınganlık hep senin üstünde olacak..kendiniz olsanız bugün yemek yapmadan gününü geçirebilirsin..ama onlar olduğu zaman hergün nizami yemeğini hazırlayacaksın..haliyle yaşlı arkadaşları olacak gelip gitmek isteyecekler ağırlayacaksın..aranızdaki her türlü kuşak farkını geçtim özel hayatınız olmayacak..yani bu anlamda kayınvalide ve kayınpederin melek bile olsa farketmeyecek..
Bütün bunları kaldırabileceksen onların kalplerini kırıp gönüllerini yıkmayacaksan git aynı evde yaşa..yoksa herşeyi bile bile evlenip aynı evde yaşayıp sonra o yaşlı insanların kalbini kırmak onlara isyan etmek olmaz..tercihini baştan yapıcaksın..
Erkek arkadaşıma tüm bu detayları anlatıcam beni anlayacağına eminim.. Ben kapalıyım evde açık gezmek isterim kayınpederim varken çekinirim her detayını anlatıcam kabul ederse eder etmezse kim bilir kaç yıl bu şekilde geçmez haklısınız kızlar
yani evet 3 ay değil 5 ay değil hayatım bu...sabredesin..10 yıl daha ömürleri olduğunu düşün..10 sene nasıl geçecek..ki yaşlı oldukları için bu gün yalnız bırakmayalım diyen yarın onları yalnız mı bırakacak..yakınında oturun..sıksık yoklayın..ama ev ev üstüne olmuyor işte..
kelebek niye ömür biçiyorsun ki eşimin dedesi 100 yaşında ....
yani evet 3 ay değil 5 ay değil hayatım bu...sabredesin..10 yıl daha ömürleri olduğunu düşün..10 sene nasıl geçecek..ki yaşlı oldukları için bu gün yalnız bırakmayalım diyen yarın onları yalnız mı bırakacak..yakınında oturun..sıksık yoklayın..ama ev ev üstüne olmuyor işte..
Düşünceni kesin ve net bir tavırla açıkça söyle.
Kabul etme.
Çok zorluk çekersin.
Dünya iyisi de olsa
evde 3. bir kişi insanı rahatsız eder bir süre sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?