evlenince ilk sene insan eşini bile hemen kabullenemiyor, bir sürü sorun sıkıntı çıkıyor, anlaşmazlıklar oluyor, kavgalar yaşanıyor, kayınvalide kayıneder bunun üzerine tüy dikmiş olur. Çok sıkıntı yaşarsın, kabul etme.
evın en kucugu dıye anne ve babasına bakmak zorundamı yanı ?
dıger kardeslerıde baksın ... kesınlıkle aynı evde olmayı kabul etme
kötü bi senaryo ama bunu da yazmak istedim, özel anlar diyoruzya hep, nişanlında rahat edemicek aslında, bişeyde diyemicek ve dışarıya kayabilir gözü
amanınnnAllah korusunnnnnn
Çok mu Seviyorum ?
Ne Demişler Delin Olur Her Gün Ağlarsın, Ölün Olur 1 Gün Ağlarsın..
Öldürürdüm Tüm Sevgimi, 1 Gün Ağlar Susardım..
olcak diye bişey yok tabiki sadece bi ihtimal kadınlar detaylı düşünür malum
birlikte değil de altlı üstlü oturmayı teklif et sonuçta ailesi yaşlılar da bakmak istemesi normal
ama kendinizi de düşünün ne kadar iyi olurlarsa olsunlar banyo sorun olacak
belki eşinle fantezi yapmak isteyeceksin ya da evinde şortla gezmek isteyeceksin bunlar hep sorun canın sıkkın olur
hep güleryüzlü olmak zorunda kalırsın bunlar büyük sıkıntı
ev ev üstüne olmaz tüm yorumlardan anlaşılıyor
ayrı evde anlaşabileceğin kişiyle aynı evde birbirinize gıcık olabilirsiniz.
bende de aynı durum var bir şekidle çözülmesi gereken :26: ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah karşılıklı ev şeklinde çözebilirsiniz
canım altlı üstlü veya karşılıklı dairelerde oturun..ev ev üstüne olmaz.kayınvaliden ve kayınpederin melek gibi olsa bile sorun yaşarsın..10-15 gün değil bu sürekli..herkesin kafası bozulduğunda kapısını çekip oturacağı bir evi olmalı.kayınvalidenler için de geçerli senin içinde..haa hasta olur, yatalak olur o zaman tabiki aynı evde olabilir..ama eli ayağı tutarken aynı evde olmak her iki taraf içinde zulüm bence..ağzınızın tadı bozulmasın canım..eşinle uygun bir dille konuş derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?