Evlendiğimde eşimin ailesiyle kalmak zorundayım galiba!!

Belki bakarm derler onu da bilmiyorumki şu an inş derler valla

eşimle tanıştığımızda o da annesiyle kalıyordu ve 70 yaşında annesi. yaa dedim nasıl olsa çalışacağım akşamdan akşama görürüm.hem yaşluı kadın sevaptır.
neyse annesiyle tanışmaya gittim ve tüm gerçekleri gördüm 70 yaşında ama maşallah evden çıktık ve ben kesinlikle aynı evde yaşayamam dedim.
ayrılma noktasına geldik.neyse bir şekilde yine kabul ettim.sözlendik. beraber yaşayamam dedğimde cıngar çıktıayyyy o günleri hatırlamak bile istemiyorum.nişanım düğünüm berbat geçti.ne nişanlılık yaşayabildim ne düğünümü düğün gibi yaptılar.hala da sevmez beni o yüzden.
bu arada kayınvalidemin evi var hem de çocuklarıyla aynı apartmanda ama yok illa benimle yaşayacaktı:)))) o kadar çocuğu varken tek yaşamazmış.elalem ne dermiş:)))cnm sana söyleyeyim olmazzzzzzz...olmuyorrrrrr.......artık eskisi gibi değil. insanların birbirlerine tahammülleri yok.bizler konuşan nesiliz cevap veren nesiliz. belki de saygısızı bilemiyorum ama annelerimizin zamanındaki gibi değiliz.laf yiyip oturmuyoruz.illa cevap veriyoruz. ve başlıyor huzursuzluklar. hele bir de baba evinde rahat ve huzurlu bir hayatın varsa hayatta yapılmaz kaynana-kayınpederle
aslında bu konuları konuşmak ne kadar çirkin bana göre. çokta utanılacak bir durum belki de. 70 yaşında anne baba ve istenmemek hep kendi anne babam aklıma gelir böyle durumlarda. ama olmuyor işte....beraber yaşanılmıyor artık. evlendikten 2 ay sonra "çok büyük hayal kırıklığı içindeyim. keşke evlenmeseydim" diye konu açmanı istemem. o yüzden baştan herşeyi konuş.sonuçta onların bir düzeni varmış. nerden çıktı ki bu birlikte yaşama fikri????
her ne kadar akşamdan akşama görecek olsan da rahat rahat duş alamayacksın ( biz şey yaptık der gibi:))), kılığına kıyafetine hep dikkat etmek zorunda kalacaksın,banyodan bornozunla çıkamayacaksın... eşinle yanyana oturup muhabbet edemeyeceksin. kısaca size ait bir yaşam olmayacak
bunların hepsini göz önünde bulundur lütfen.umarım çok mutlu olursun

sanırım bunların zihniyeti tek erkek varya o bakıcak, anadoluda bi dolu yerde hala aynı zihniyet var benim babamda anneme diyodu dayımdan için o baksın diye, annemler 3 kız 1 oğlan ne olursa olsun dayım bakmak zorundaymış sanki kızları kapıda buldular

Hepsini göze alamıyorum işte tüm bunların.. Tamam bana kötülük yapıyomuşum gibi geliyo aa istemem ben anneni babanı dediğimde.. Bunu duyanlarda öyle dicek bak istemeyen gelin.. Ama neden istemiyo onunda kendi hayatını yaşamaya hakkı yokmu? diye düşünen yok.. Dua edinde düzenlerini bozmak istemesinler.. Biz burda iyiyiz siz arada ziyarete geln desinler

Erkek ark var o zihniyet.. Hiç ağzından çıkmadı ablamlar arada bakar diye..

ayni ev olmasa iyi olur...

yakin oturabilirsiniz ama herkesin catisi ayri olsun

yoksa bir kac ay sonra sende buraya yeni yeni konular acarsin...

inşallah öyle söylerler cnm inşallah zaten öyle demezlerse senin konuşmalarından anladığım kadarıyla,büyük ihtimalle beraber yaşayacaksınız. yani sen yok ben yapamam diyemeyeceksin. tek çözüm onların yok gelmiyoruz demeleri olcak.
ahhhh bu elalem valla cnm evnin kapısından içeri girince elalem dışarıda kalıyor. sen rahat değilsin, huzursuzsun, mutsuzsun onlar ne bilecek. bilse de umurlarında mı olacak. anca konuşurlar işte.

muhtemelen erkek arkadaşıma tüm detaylarını anlattığımda hak verecek fakat onları nasıl yanlız bırakayım,iki ev birden nasıl alayım, kirada bile otursalar öyle kolay mı kira vermek gibi şeyler söyleyecek.. O zaman tek seçenek dublex alması ama o zamanda fiyat ikiye katlanıyo neredeyse diyecek offf ne yapcam bilmiyorum... seninde annen baban yaşlandığında böyle mi davranayım diyecek.. söyleyecek şey çok o zaman seni mutlu edemediğimde suratım asık olduğunda katlanabilecek misin diycem bakalım ne cevap verecek...

Ailesini yalnız bırakmak istemiyorsa,evlenmesin.Bu kadar basit.

7 kardeşlermiş.Her biri ayda 100 tl verse,sürekli yardımcı tutarlar.
Her kardeş haftanın 1 günü ziyaret eder.
O kadar çaresiz gösterip yokuşa sürmeye gerek yok.

valla erkek ne kadar ıyı olsada yanına kayın valıdesını getırtmez helede kayınpederını.

gıt evlerınde bak gel der

kaldıkı senın erkek arkadsının örfündede kız evlat bakmaz gıbı bır sey varkı tek oglan olarak o bakıcam demış.

hayatını zehır edersın evlılk ne anlayamzsın . bastan tavrını koy gelsın gıtsınler ama sureklı ıstemem benımde özelım var falan de kayınpeder var bıkere

sen nasıl rahat etceksın tanımadıgın bır adam yanı .

bozulursada bozulsun ılışkınız ılerde bozulup aglayacagına sımdı agla .

kendı aılenı falanda dusunme onlar yaslı olsa bırakamazdık falan deme öle bır bırakıyorsun kı

sanki oğlan oturup evde anasına babasına bakacak, yemeklerini, ütülerini, hizmetini yapacak, yapacaksa tamam, buyursun baksın, ama yapmayacak bütün bunları el kızı dedikleri gelinleri yapacak.

6 tane kızı dururken gelin neden yapsın

tabiki kimse anne babasını bir kenara atmak istemez.6 kızı varmış bazı kayınvaldeye göre kızlarında kalmak elalemin evinde kalmak anlamına geliyor evde damat varya oğlu dururken niye el kapısına gitsin bu zihniyet çoğu kesimde böyle maalesef.benden sana tavsiye tabiki bir kenara atma ama aynı evdede yaşama.benim başımda da var tmm çok iyi ama herşeye alınır laf anlatsan anlamaz yani yeri geliyor eşini çekemezken bide onun tavırları hiç çekilmiyor çocuk gibi oluyorlar anlıcan.ama ben olaya kendi annem açısından baktığım zamanda aynısını düşünüyorum hiç olmazsa 2 katlı olsun eviniz imkanınız varsa çok yakın zamanda bende böyle bir ev alıcam inş

Allah vermesın boyle bır karar asamasını bana, bu saatden sonra kımseyı gozum gormez benım aynı mahallede yada aynı bınada aynı semtde ev tutulabılır parama kıyar yıne aynı evde kalamam buyuk konusmayım yıne ama suan ıcın dusuncem bu cok yardıma ıhtıyacı varsa esımın aılesının dedıgım gıbı aynı bınada ev olur.
gıder evını temızlerım yemegını yaparım utusunu herseyını yaparım ama ev ustune ev olmaz denemıs test edılmısdır bu yuzden bu sekılde konusuyorum yanlıs anlamayın.

Canım benim kaygılanmakta çok haklısın. Sorunlarınız olabilir, huzursuz edebilirler birçok sıkıntı çıkabilir bu yüzden.
Ama yaşlı bir anne-baba var bir yandan da. Kendi işlerini kendileri görebiliyor mu bilmiyorum konunun tamamını okumadım ama göremiyorlardır muhtemelen.
Her şeyi düşünmek zorundasın. Yarın bir gün senin annen baban da aynı konumda olabilir bu defa eşin istemeyebilir.
İmkanın varsa altlı üstlü veya yakın yerlerde oturmak en güzeli olur. Karar eşinle sana kalmış. Huzurlu mutlu bir evlilik yaşarsınız inşallah

ben 3 yıl kaynanamlarla yaşadım,, sorunlar yaşadım kimseye tavsiye etmem aynı evde yaşasın..
ama eşimin ailesinin bana ihtiyacı olsa bu herşey olabilir, sokakta kalabilirler, sağlıkları bozulabilr, yada yaşalandıkları vakit
ben asla onlardan kurtulmanın derdine düşmezdim asla.. 3 yılda çok şey yaşadım çok sorun çıktı ama bunların hiçbiri onlara bakmayacağım anlamına gelmiyo. hayat akıp giderken imtihan dünyasın olduğumuzu ne yazıkki unutuyoruz ama bu böyle..
sen yaşlanınca işini göremesen ne düşünürsün çocukların seni istemese,, allah böyle bişey yaşatmasın.. belkide buda senin imtihanındır.
eğer rahat etmek istiyosan ebeveyn banyolu bir ev tutarsınız biraz geniş olabilir yatak odan tvde koyduğun zaman bi yemekten yemeğe görüşürsün buda bence çok kötü bir hayat olmaz..

umarım doğru kararı verirsin ve herşey gönlünce olur.

ben olsam böyle bi evliliğe razı olmazdımen azından yeni evliyken:26:
ya olmazki sürekli onlarla dip dibe. ben kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen
telefonla herşeye karışmalarına tahammül edemiyorum kaldıki aynı evde yaşıycam.
allah korusun

Durum Ne Olursa Olsun..
Birlikte Oturmayı Kesinlikle Kabul Etmezdim..
Annesi - Babasıdır Atsın da Diyemezdim..

Çok mu Seviyorum ?
Ne Demişler Delin Olur Her Gün Ağlarsın, Ölün Olur 1 Gün Ağlarsın..

Öldürürdüm Tüm Sevgimi, 1 Gün Ağlar Susardım..
Sende Her Gün Ağlamak İstemiyorsan, Bu İlişkinin Fişini Çekeceksin..
Bilmiyorum İşte Kendin İçin Bir Şeyler Yap..

Hakkında İnşallah Hayırlısı Olur..
Sevgiyle Kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…