6 tane kızı mı var
cnm konunu baştan beri okudum ama 6 tane kızı olduğunu hiç tahmin edemedim,
bi zahmet 6 tane kızıda sırayla bakıversin,
yeni gelinin üstüne yıkacaklar
hiç kabul etme, baştan karalı ol, ışık bile yakma...
Hepsini göze alamıyorum işte tüm bunların.. Tamam bana kötülük yapıyomuşum gibi geliyo aa istemem ben anneni babanı dediğimde.. Bunu duyanlarda öyle dicek bak istemeyen gelin.. Ama neden istemiyo onunda kendi hayatını yaşamaya hakkı yokmu? diye düşünen yok.. Dua edinde düzenlerini bozmak istemesinler.. Biz burda iyiyiz siz arada ziyarete geln desinlereşimle tanıştığımızda o da annesiyle kalıyordu ve 70 yaşında annesi. yaa dedim nasıl olsa çalışacağım akşamdan akşama görürüm.hem yaşluı kadın sevaptır.
neyse annesiyle tanışmaya gittim ve tüm gerçekleri gördüm70 yaşında ama maşallah evden çıktık ve ben kesinlikle aynı evde yaşayamam dedim.
ayrılma noktasına geldik.neyse bir şekilde yine kabul ettim.sözlendik. beraber yaşayamam dedğimde cıngar çıktıayyyy o günleri hatırlamak bile istemiyorum.nişanım düğünüm berbat geçti.ne nişanlılık yaşayabildim ne düğünümü düğün gibi yaptılar.hala da sevmez beni o yüzden.
bu arada kayınvalidemin evi var hem de çocuklarıyla aynı apartmanda ama yok illa benimle yaşayacaktı:)))) o kadar çocuğu varken tek yaşamazmış.elalem ne dermiş:)))cnm sana söyleyeyim olmazzzzzzz...olmuyorrrrrr.......artık eskisi gibi değil. insanların birbirlerine tahammülleri yok.bizler konuşan nesiliz cevap veren nesiliz. belki de saygısızı bilemiyorum ama annelerimizin zamanındaki gibi değiliz.laf yiyip oturmuyoruz.illa cevap veriyoruz. ve başlıyor huzursuzluklar. hele bir de baba evinde rahat ve huzurlu bir hayatın varsa hayatta yapılmaz kaynana-kayınpederle
aslında bu konuları konuşmak ne kadar çirkin bana göre. çokta utanılacak bir durum belki de. 70 yaşında anne baba ve istenmemekhep kendi anne babam aklıma gelir böyle durumlarda. ama olmuyor işte....beraber yaşanılmıyor artık. evlendikten 2 ay sonra "çok büyük hayal kırıklığı içindeyim. keşke evlenmeseydim" diye konu açmanı istemem. o yüzden baştan herşeyi konuş.sonuçta onların bir düzeni varmış. nerden çıktı ki bu birlikte yaşama fikri????
her ne kadar akşamdan akşama görecek olsan da rahat rahat duş alamayacksın ( biz şey yaptık der gibi:))), kılığına kıyafetine hep dikkat etmek zorunda kalacaksın,banyodan bornozunla çıkamayacaksın... eşinle yanyana oturup muhabbet edemeyeceksin. kısaca size ait bir yaşam olmayacak
bunların hepsini göz önünde bulundur lütfen.umarım çok mutlu olursun
sanırım bunların zihniyeti tek erkek varya o bakıcak, anadoluda bi dolu yerde hala aynı zihniyet var benim babamda anneme diyodu dayımdan için o baksın diye, annemler 3 kız 1 oğlan ne olursa olsun dayım bakmak zorundaymış sanki kızları kapıda buldular
ayni ev olmasa iyi olur...
yakin oturabilirsiniz ama herkesin catisi ayri olsun
yoksa bir kac ay sonra sende buraya yeni yeni konular acarsin...
Hepsini göze alamıyorum işte tüm bunların.. Tamam bana kötülük yapıyomuşum gibi geliyo aa istemem ben anneni babanı dediğimde.. Bunu duyanlarda öyle dicek bak istemeyen gelin.. Ama neden istemiyo onunda kendi hayatını yaşamaya hakkı yokmu? diye düşünen yok.. Dua edinde düzenlerini bozmak istemesinler.. Biz burda iyiyiz siz arada ziyarete geln desinler
inşallah öyle söylerler cnm inşallahzaten öyle demezlerse senin konuşmalarından anladığım kadarıyla,büyük ihtimalle beraber yaşayacaksınız. yani sen yok ben yapamam diyemeyeceksin. tek çözüm onların yok gelmiyoruz demeleri olcak.
ahhhh bu elalemvalla cnm evnin kapısından içeri girince elalem dışarıda kalıyor. sen rahat değilsin, huzursuzsun, mutsuzsun onlar ne bilecek. bilse de umurlarında mı olacak. anca konuşurlar işte.
sanırım bunların zihniyeti tek erkek varya o bakıcak, anadoluda bi dolu yerde hala aynı zihniyet var benim babamda anneme diyodu dayımdan için o baksın diye, annemler 3 kız 1 oğlan ne olursa olsun dayım bakmak zorundaymış sanki kızları kapıda buldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?