Evlendiğime çok pişmanım artık

azazell

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
254
217
18
34
Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık

Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artık
Nasıl icra dosyaları ?Ne tarz borçlar ?Aıle sıkıntılarınızda aılesının borclarımı ?Sakın çocuk yapma .Sakın.

Nasıl icra dosyaları ?Ne tarz borçlar ?Aıle sıkıntılarınızda aılesının borclarımı ?Sakın çocuk yapma .Sakın.
Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam

Biri vodafone 8 bin kusur biri türk telekom 4 bin kusur biri de TTNET 2 bin. O kadar sorumsuz ki zamanında ödememiş taş 2014 yıllarından kalmış. Sorumsuz hep sorumsuz. Hayır asla çocuk yapmam
E devlet şifresini biliyorsan ordan başka icra varmı onlarada bak belki başka şeylerde çıkar bu kadar sorumsuzca dikkatli ol

E

Evet biliyorum oradan baktım zaten. Yemin ederim başka ne bok çıkıcak diye korkuyorum
Böyle bir karakterde eğer başka icra borç dosyası yoksada zamanla daha da cogalacaktir yapacaktır .sen kendini garantiye almaya bak .çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan ufak tefek birşeyler at kenara herşeyi onun eline sayma takıların varsa sahip ol kendi bircunu kendi odesin

Parası olmadığı için mi ödeyemiyor yoksa ödemiyor mu? İkincisiyse bu adam size gün yüzü göstermez. Çalışın, onun eline bakmayın, kendiniz garantiye alın.

Sorumsuz bi insansa boşanan madem
Parası yoksa da çalışmıyorsanız işe girin destek olun ya da bütçenize göre harcayın

Sizin işiniz cidden zor. Çünkü boşanmak kolay değil, iyi olması temennim ama işin sonu belli. Daha fazla yıpranmadan kendinize bir yol çizin. Mesleğiniz var mı ? Var ise daha kolay yok ise biraz daha dayanıp güçlenip bu dolandırıcı adamı terk edin.

Kızlar 8 aylık evliyim. Eşimin türlü türlü şeyleri çıkıyor karşımıza. Şimdi de icra dosyalarını gördüm. Bana hiçbirinden bahsetmedi. Çok sorumsuz bana karşı. Çok değişti aşırı hem de. Zaten ailesinin sorunları bizi yedi bitirdi. Ya ben hiç tanımadığım biriyle evlenmişim resmen. Kafayı yiyicem artıkha

Kardeşim senin işin çok zor çalışıyorsan eğer bir kuruş bile verme erkek adam seni bakmak zorunda o neymiş öyle her yerden icralık bişey bide bunları sana başta söylememesi yanlış zaten hiç değilse bilirdin ah bilsen evlenirmiydin ben sana yok yakınken dön derim bacım kendine eziyet etme önemli değil senden kimse belki daha neleri vardır bilemezsin borc bitsede başka borc çıkar sen yol yakınken dön arkadaşım

Şu 3 günlük dünyada böyle insanları asla çekmeye değmez.
Ailesi ile de aranız kötüymüş

Ardınıza bakmadan boşanın
Sorumsuz eş ile hayat geçmez. İleri-de bir de cocuk olur mahfolursunuz
Evet ailesi zaten berbat alsın anası çok değerli oğlunu

Back
X