- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozman evde hiç huzur kalmıo suratını asıo bagırıo cagırıo biz senle böyle yapamayız dio.. maaş kartım suan bende ama zaten eksiye düşmüş iyice hiç bi anlamı yok cüzdanımda duruo sadeceBenim kocanın bir üst seviyesiymiş seninki. Ben her şeye rest çekiyorum, her dediğini yapmıyorum ve kesinlikle maaş kartımı vermiyorum. Sen de dişini göstermeye bak.
4 yıldır beraberiz severek evlendik evet ben 33 yasındayım aslında cevremde okadar cok ki bebeği olmayan bi altı ay olmaz sanmıstım ama oldu pişman deilim bebekten dolayı ama hamilelik cok zor evlilik daha zorYeni evlisiniz sorunlar cikmasi cok normal ustune ustluk hamilesiniz ben yeri geliyo esim iyimisiniz askim diyo adama kavga yapiyorum niye kotu olayim diye.hormonlar coj etkiliyo sakin olmaya calisin.keske biraz bekleseydinuz bebek icin.ne kadardir berabersiniz esinizle severek mi evlendiniz
evlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum
yok canım mantık falan deil dört sene cıktık evlenmeyi düşünmüoduk sınra sartlar bunu gerektirdi..yani sundan dolayı yada yastan diyemem zaten seviyoduk birbirimiziMantık evliliği mi ? yaşım geçiyo diye mi evlendiniz?
hep aynıydı aslında değişen o deil ben cok sinirliyim herseyi her hareketi gözüme batıo ama o da bende değişikliği gördükçe bambaska biri oluo cıldırıo bazen dün aksam tartısma konumuz pazartesi doktora gitcem randevu saati 4,10 mu olsun 4,30 mu olsundu.. ben zaten bekliyoruz 4,30 olsun dedim madem öyle 4,30 da sıramız gelir 4,10a alalım dedi ben 5 de randevular bitio falan filan dedim.. laptopu attı.. sana iyilik yaramaz kafan basmıo mu falan hakaret ettidaha 2 ay olmuş evleneli. birden mi değişti bu kadar? evlenmeden önce nasıldı sana ve ailene davranışalrı. hormonlardan dolayı gözüne batıyor olabilir mi ?