• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendigine bin kez pişman olan??....

CHEEC

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
179
23
318
Afyon
Benim gibi hissedenler varmi? Neden bu adama kapilip hayatimi mahfettim diyen...
Hergun evlendiğinde bin kez pişman olan?
Yada bundan kurtulan?
Yeniden bembeyaz sayfa açmak cokmu zor. ?

Gercekten Evet bende pismanim diyecek birinimi bekliyorsun icini rahatlatmak icin yoksa derdinide paylasicakmisin? Istersen konuyu biraz daha acabilirsin...

Gercekten Evet bende pismanim diyecek birinimi bekliyorsun icini rahatlatmak icin yoksa derdinide paylasicakmisin? Istersen konuyu biraz daha acabilirsin...

Çok uzunnn,inan buraya bile yazamicak kadar bosverdim...sadece benimle ayni dusunenleri merak ettim. Ne biliyim
..

Çok uzunnn,inan buraya bile yazamicak kadar bosverdim...sadece benimle ayni dusunenleri merak ettim. Ne biliyim
..

Yazmaz isen sonuç bulamazsın, ben iyi ki evlenmişim diyenlerdenim...
Nasıl bir insanla hayatını birleştirdiğine bağlı bu...

Konunu hatırladım durumun çok zor üzüldüm açıkçası ama her zaman bir çıkış yolu vardır ;)

Madem bin pismansin bosan. Mutlu olmak senin de hakkin. Bu dunyaya bi kez geliyosun

Boşanma asamasindayim...

Hmm o zaman hic uzulme. Once bekarligin keyfini cikar, gez toz, kpssye calis (eski konunu okudum) sonra ise baslarsin guzel bir ask, seversin sevilirsin, misler gibi olur hayatin.

Zararin neresinden donersen kardir, cocuk olsa o babaya katlanmak zorunda kalabilirdin. Iyi taraftan bak

Hmm o zaman hic uzulme. Once bekarligin keyfini cikar, gez toz, kpssye calis (eski konunu okudum) sonra ise baslarsin guzel bir ask, seversin sevilirsin, misler gibi olur hayatin.

Zararin neresinden donersen kardir, cocuk olsa o babaya katlanmak zorunda kalabilirdin. Iyi taraftan bak

İnşallah canim...inşallah....tek istegim bu...zamana ihtiyacim var sanirim,..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen ufak tartışmalarda ya niye evlendim ben diye herkes diyodur ama eşini seviyosan sonrası hep iyi ki demekle geçiyo, çok büyük problemler yoksa eğer biraz sakin olmakta fayda var saygıyı elden bırakmamak lazım

bence burada fazla derdini yazma,sonra yorumlardan gaza gelip olmadık şeyler yapabilirsin:ssz:

Bunun nedeni hayatınızı birleştirdiğiniz adamı tam olarak tanımadığınızdan dolayı kaynaklanıyor. Her şeyden önce eğer kişilikleriniz uyuşmazsa yürüyeceği varsa da yürümez.

Çocuk yoksa, mutlu değilsen kaaaaaaççççç(boşan yani), arkana bile bakama...

Son düzenleme:
Bunun nedeni hayatınızı birleştirdiğiniz adamı tam olarak tanımadığınızdan dolayı kaynaklanıyor. Her şeyden önce eğer kişilikleriniz uyuşmazsa yürüyeceği varsa da yürümez.

kimseyi tam tanıyamıyosun ki zaten. evlenmeden önce baya bi başkalar, sorasıda bi başka.
bi de dünyanın dengesinde var bu.evlenmeler oluyor, boşanmalarda olacak ...
hayırlısı olur inş. arkadaşımız için.

kimseyi tam tanıyamıyosun ki zaten. evlenmeden önce baya bi başkalar, sorasıda bi başka.
bi de dünyanın dengesinde var bu.evlenmeler oluyor, boşanmalarda olacak ...
hayırlısı olur inş. arkadaşımız için.

Umarım. Açıkçası şu son bir aydır evlenmeye şans işi olarak bakmaya başladım...

Çalıştırmadığı için mi boşanmak istediniz , tek pişman olan siz değilsiniz , pişman olup da boşanamayan da çok

Ben cokkkk pismanim cunku benim esim cok sıkıcı hic bir yere gitmek istemiyor hele su siralar ramazan davetleri var hepsine bi yalan uyduruyorum beyefendi gitmek istemiyor cunku offf of biktim bu adamdan cok asosyal ikimizde 30 yaslarındayız ama biz yaslilar hibi evde oturup televizyon izliyoruz tamam arada bi iyi evde oturmak ama insan hic mi disardaki insanlarla gorusmez benim salaklıgım iste nisan liyken de belli ama ben dedim gecer belki yalniz diye cok cikmiyo etmiyyoo benim tavsiyem kizlar evlenirseniz sosyal biriyle evlenin hayati yasayan ahhh bide esim cok cimri aklında sadece biriktirim mal alayım derdinde hep diyorum daha gencciz harciyalim tatile gidelim yok ben mal mal alacagim tamam iyi bir birikim olmasi ama daha erken hersey zamanla tam yeni yeni duzenimiz olmusken borca girdi bi arsa icin ve her ay 700 tlborcu oduyor bize sadece 500 kaliyo yasamak icin hemde hamileyim yakında dogum yapacagım ve birsuru eksimiz varrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben cokkkk pismanim cunku benim esim cok sıkıcı hic bir yere gitmek istemiyor hele su siralar ramazan davetleri var hepsine bi yalan uyduruyorum beyefendi gitmek istemiyor cunku offf of biktim bu adamdan cok asosyal ikimizde 30 yaslarındayız ama biz yaslilar hibi evde oturup televizyon izliyoruz tamam arada bi iyi evde oturmak ama insan hic mi disardaki insanlarla gorusmez benim salaklıgım iste nisan liyken de belli ama ben dedim gecer belki yalniz diye cok cikmiyo etmiyyoo benim tavsiyem kizlar evlenirseniz sosyal biriyle evlenin hayati yasayan ahhh bide esim cok cimri aklında sadece biriktirim mal alayım derdinde hep diyorum daha gencciz harciyalim tatile gidelim yok ben mal mal alacagim tamam iyi bir birikim olmasi ama daha erken hersey zamanla tam yeni yeni duzenimiz olmusken borca girdi bi arsa icin ve her ay 700 tlborcu oduyor bize sadece 500 kaliyo yasamak icin hemde hamileyim yakında dogum yapacagım ve birsuru eksimiz varrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nişanliyken az çok anlayabiliosun ama toz konduramiosun iste. Allah iyi insanlarla karsilastirsin diye çok dua ettim ama . olmadi. Hakkimizda hayirlisi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X