Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen öyle valla
Ben boşuna ruh ikizim demiyorum sana.
Sabrimin son sınırına kadar beklerim sonra arkama bakmam. O saatten sonra ağzıyla kuş tutsa imkan yok.
Biz ayni lisede okumustuk ama lisede boyle bi durumumuz yoktu bi kere denemeye karar vermistik ama olmamisti lise 2ydi o sonra baska bi okula gitti baglantimiz herseyimiz koptu benim lise bitti universite bitti ise girrdim calisiyodum 2.senemdi sosyal medyadan bi sekilde bana ulasti cooook sasirmistim yalan yok benim ona karsii hep ilgim vardi onla alakali hayaller kurardim ama o baska insanlarla beraberdi neyse mesajini gorunce coook sasirdim konusmaya basladik bulustuk derken beni ailesiyle tanistirdi falan filan suan 8aydir evliyiz :) ve bana dedigi tek sey Allah seni benim icin bu zamana kadar korumus ve beni sana getirmis.. gercekten oyle eger biz lise zamani birlikte olsaydik muhakkak ayrilirdik bu zamanlara kadar gelip evlenemezdikkk. Gercekten Rabbim bizi birbirimize yazmis ve bekletmis.. inanmazsiniz ben lise zamani onla alakali evlilik hayalleri kurardim yemin ederim.. sonra kendime gulerdim ama simdi o adam yanimda uyuyoo coook sukurrrr.... :)