Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

Böyle sorular sormaya gerek yok bence. Davranışlarıyla cevabı verir karşındaki zaten buda ilişkinin geleceğini belirler. Maddiyat önemli değil olmadı da allah işsiz bırakmasın yeterji önce gönüller dolaun cepler nasılsa dolar o güçle

Hayalimi anlatmışınız resmen :) okurken çok duygulandım. İnşaallah bende bçyle mutlu bir yuva kurarım canım :)

Darısı dileyen herkesin başına inşallah.

Ama eski konularınıza bakınca sizi hatırladım, bir damat adaylı konunuz vardı; ev almış, eşya parası azmış vs gibi. Size tavsiyem maddiyatı listenin üst sıralarına koymayın. Para o kadar da önemli bir şey değil.

Dürüst ve güvenilir bir eş trilyonlarla kıyaslanamaz benim için.

Ve şimdi aklıma geldi, eşim benimle (işimle, yaptıklarımla, fikirlerimle vb) gurur duyuyor ve bunu sık sık da dile getirir. Bundan daha keyifli, daha özgüven pompası bir şey yok.

Ayrıca yaşınız 26ymış, evlenmek için de acele etmeyin kesinlikle. Ben 30da evlendim, gene de evlenmezdim de, kandırdı işte :) Kendinizi keşfedin, kararlarınızın ve fikirlerinizin oturduğundan emin olun.

Hakkınızda hayırlısı inşallah.

Bende sormadım.
Maddi durumunuda hiç sormadım kiraya gidecektim zaten babasının evi olduğunu nişanlıyken öğrendim asgari ücret alıyor eşim.
Tek şartım namuslu efendi olması idi çok şükür de şimdiye dek öyle

maddiyat üst sıralarda değil ama pek flörtüm olmadığı için bazı konularda eksiğim var ve aklıma gelidkçe yazıyorum buraya.

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. yargılamadığınız için ayrıca teşekkür etme istiyorum size :)

Şimdi sordum tek kaşını kaldırdı bu ne demek dedi
Neyin kafasını yaşıyorsun birde gece gece ne istiyorsun diye sordu
Bizim ki biraz kibar değil

Evet bunu sormustum esime o da seni cok seviyorum cunku senin hergece uyuman gereken yer benim kollarim ve guzel gozlerini omrumce gorebilmek icin sen demisti.. Bu cevapta beni cok mu cok mtlu etti maddiyat umrumda degildi zaten kndi imkanlarimzla evlendik

tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. yargılamadığınız için ayrıca teşekkür etme istiyorum size :)

Estağfurullah. Yargılamak haddime değil.

Genelde konu sahiplerinin pek hoşuna gitmeyen cevaplar yazdığım için görmezden gelinip, diğer üyeler tarafından beğenildiğimi fark ettim geçenlerde, siz gördüğüm kadarıyla akıl almak için bu soruyu sordunuz. Umarım az da olsa fikir verebilmişimdir.

ben sormadım ama eşim ;
hayatım boyunca senin gibi birini aradım demişti.

evet akıl almak isityorum ve beni para makinesi olarak görmeyen birisiyle evlenmek istiyorum. benim önceliliğim din ve ahlak üzerine oluyor genelde.

'neden ben?' aslinda guzel bi sorudur.. tabii kendini ovdurmek, pohpohlatmak icin sorulursa cok itici ve ucuz bi numara.. benim (sorarsam eger) sorma mantigim su olur; bende ne gordu, onun gozunde yerim nedir, beni dogru mu anladi; bunu merak ettiğimden sorarim.. onemli olan icraat elbet, hissettirebilmesi bazi seyleri, konusmak kolay.. ama yine de mantikli gelir bana bu soru..

Kendisine neden ben diye az önce sordum 'senden daha guzel ve daha iyi birini bulamam sen benim ilk ve son aşık olduğum kadınsın ' diye cevap verdi :)

evet bende bu sorulstın cevabını öğrenmek için soruyorum zaten yoksa kendimizi övmek için değil gerçi övülecek pekte bi özelliğim yok açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…