• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

kizlar valla aksam askam bukadar güldüm allahta
sizi güldürsünnn :roflol:
ne komik anilar bunlar yaaadelikafadulden
ben evli deilim ama bende genelde televizyon kumandasini mutfaga
götürme vakasiyim :roflol: sonra saatlerce ararim kaydirigubbakcemile3

Ya çok utanıyorum ama sifonu kırdım, buranın sifonları bir garip zaten Türkiyedeki gibi değil, gitmedi suyla bir türlü :( eşim halletmişti :utangac::utangac: ne utanıyorsun demişti bir de bana

ay sabah 5te duşa girmiştim gecenin düğüünün yorgunlugu üstümdeydi küvötte uyuya kalmışım tam 2saat su buz olmuş eşim bayılcak halde bulmuştu çok kusmuştum berbat bi gündü hehe adam korkmuştu buruş buruştum hehe

ay sabah 5te duşa girmiştim gecenin düğüünün yorgunlugu üstümdeydi küvötte uyuya kalmışım tam 2saat su buz olmuş eşim bayılcak halde bulmuştu çok kusmuştum berbat bi gündü hehe adam korkmuştu buruş buruştum hehe

bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol:

bende bir keresinde çamaşırları makinede unutmuşum 1 gece öle beklemiş farkedip çıkardığımda çamaşırlarda ıslak kalmaktan iğrenç bi koku oluşmuştu ıyyy akannehir

birde o zaman daha 2 ay falan olmuştu evleneli üzüm suyu yapıp şişeye koymuştum onuda buzdolabına koymayı unutmuşum yaz ayında 1 gecede ekşimiş sabah şişeyi bri açtıp foşşşşşş die her tarafa sıçradı sempatiksalakcinni tadıda aynı şarap gibi olmuş eşimde baya bi dalga geçti aşkım kaçak şarap üretiyo die :utangac:

ay çok hoşmuş bu ya kaydirigubbakcemile3

BM yazdığını okudum inanılmaz arkadaşların var ,
insan böyle arkadaşlarla sıkılmaz herhalde
evli değilim ama olur da aklıma gelirse kendimden yada arkadaşlarımdan paylaşırımm =)

delikafaduldensırnaşık şey olumsuz şeyler ama çok güldüm ya

ben yeni evli değildim ama vukuatım yenilir yutulur cinsten değil.

lunaparkın tuvaletinde erkekler tuvaletine girmişim. mafoldumben ama o sırada içerde kimsenin olmaması ve girmemesi Allahın bir lütfü .çıkışta görevli yaşlı amca kzım yanlış girdin diyene kadar hiç birşey fark etmemiştim.nasıl yaptım nasıl daldım hala şaşırırım...

ben yeni evli değildim ama vukuatım yenilir yutulur cinsten değil.

lunaparkın tuvaletinde erkekler tuvaletine girmişim. mafoldumben ama o sırada içerde kimsenin olmaması ve girmemesi Allahın bir lütfü .çıkışta görevli yaşlı amca kzım yanlış girdin diyene kadar hiç birşey fark etmemiştim.nasıl yaptım nasıl daldım hala şaşırırım...

akannehirakannehirakannehir
:roflol::roflol::roflol:

iyi yakalanmamışsın kimseye :1ninca:

Domates salçasını mutfak halısına dökmüştüm, haliyle halıyı salça kaplayınca gecenin köründe eşimle balkona çıkıp halı yıkamıştık...delikafaduldenGüler misin ağlar mısın ? durumu olmuştu yani...:roflol:

bende yazayım bari balayından yeni dönmüşüz artık ev işleri yapmaya ve alışmaya çalışıyordum bekarken okula gittiğim için pek ilgilenmiyordum ve annem yapardı bu işleri.neyse bulaşıklarımı makinaya dizdim ve kapatım çalıştırıcam ama oda ne makina kapanmıyor çalıştıramıyorum belki iki saat uğraştım ve kurcaladım yok olmuyor.servisi çağırdım makinayı ilkez kullanacaktım ya arızalı heralde dedim.adam geldi makinayı bir iki kurcaladı ve kaşık sıkışmış dedi kaşığı itip kapattı çalıştırdı çok utanmıştımbilmiyorumkismile

uff ben firinda yemek yaparken kolumu yakmistim bilmiyorumkismile hala da kolumda o yanik izi duruyor yaaaaaa senağlama

bende 2 aylık evlıyken esıme kahvaltı ıcın cay demlıcektım ocaga koydum üşüdüm ve yataga gırdım uyumusum ve caydanlık yanmıstı allahtan ev yanmadı :)

20 günlük evliyim..
Geçen haftasonu börek yapmak için patates haşlamak istedim.
Ocağa koymuştum,sonra eşimle film izlerken uyuyakalmışız.
O uyanmış bein uyandırmamak içinde kımıldamamış ev duman içinde..
suyu bitmiş ve patatesler yanmaya başlamış..
kabus gibiydi korktuk ev deli gibi kokuyordu duman olmuştu bütün odalar..
tencere de tabi yanmış ama temizlendi hisar markası güvenle alabilirsiniz yani :)))
genel olarak sakarım zaten iyi ki eşim uyandı
yoksa çok can sıkıcı şeyler yaşayabilirdik Allah kormuş

valla herkes süper yan içok güldüm bende yeni evliyim kayınvalde gitti kızına biz kaynım eşim ben 3 kişiyiz kaynımda bi yatmaya geliyo eve yemek yapayım dedim hiç unutmam patates yemeği ama öyle bi yapmışım ki bir hafta yesek bitmez yani çamaşır makinemi yeni aldım çalıştırıyorum ama yok çalışmıyo allahım deli olcam bozuldu heralde dedim servis çağırdım meğerse bi tık atlatmak gerekmiş ben nasıl oluyosa hep aynı yere denk getirmişim buda yengemden beyaz çamaşırları yıkıyo içine kızının kırmızı bir çorabı kaçmış tabi tüm akletler falan pespembe çıkıyo abim ben bunları nasıl giyerim iş yerinde dalga geçerler deyip durdu işe gidince kıyafet değiştiriyolardı düşünsenize boylu poslu bi adam ama pembe çamaşırları var allahım ne gülmüştük

bi tane daha yazayım bari buda yengemden çalışıyodu o zamanlar akşam işten gelince ertesi günün yemeğini koyuyo unutup eltisine gidiyo oturuyo baya bi yatma vakti eve geliyo daha mahalleye dönerken bir yanık kokusu duyuyo aman bu saatte hangi hamarat yaktı yemeği acaba diye söylenerek gidiyo eve bi girince görüyo hangi hamarat olduğunu ev kapkaraymış dumandan

benim ilk yaptığım şey sürahiye yağ koymuştum sonra kapağını kapattım dışını siliyordum kapağını iyi oturtmamışım ki kapak elimde kaldı altı tezgahın üzerine düştü yağ direk yüzüme üstüme başıma sıçradı tam da misafirim gelecekti allahtan yere dökülmedi hemen yüzümü filan yıkamaya koştum üstümü değiştim etrafı toparladım ki kapı çalmıştı kıl payı:))

Back
X