Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay sabah 5te duşa girmiştim gecenin düğüünün yorgunlugu üstümdeydi küvötte uyuya kalmışım tam 2saat su buz olmuş eşim bayılcak halde bulmuştu çok kusmuştum berbat bi gündü hehe adam korkmuştu buruş buruştum hehe
ay sabah 5te duşa girmiştim gecenin düğüünün yorgunlugu üstümdeydi küvötte uyuya kalmışım tam 2saat su buz olmuş eşim bayılcak halde bulmuştu çok kusmuştum berbat bi gündü hehe adam korkmuştu buruş buruştum hehe
BM yazdığını okudum inanılmaz arkadaşların var ,
insan böyle arkadaşlarla sıkılmaz herhalde
evli değilim ama olur da aklıma gelirse kendimden yada arkadaşlarımdan paylaşırımm =)
ben yeni evli değildim ama vukuatım yenilir yutulur cinsten değil.
lunaparkın tuvaletinde erkekler tuvaletine girmişim. mafoldumben ama o sırada içerde kimsenin olmaması ve girmemesi Allahın bir lütfü .çıkışta görevli yaşlı amca kzım yanlış girdin diyene kadar hiç birşey fark etmemiştim.nasıl yaptım nasıl daldım hala şaşırırım...