Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Bir an bile pişman olmadım. Elbette birbirimize bağırıp cagırdıgımız kavgalarımız oldu, ve belki hala olacak ama uzatmayız. 10 dk geçer ikimizden biri kavgayı bitirmek için adım atar. Bence herşeyin temelinde var olduğu gibi birçok şeyi yaşamaya değer hale getiren tek şey sevgi.

O sevgi oluştu mu anlık duygu değişimleri anlık kalır, hiç sürmez. Ama olmadımı da, küçücük sinir bozuklukları bile, çığ gibi büyür ve pişmanlık haline gelir...

E doğru söylemiş.
Evlendiğinize pişmansanız boşanın.
Gerçekten güzel bir evliliğe sahip olsaydınız pişman olmazdınız ki :/
İleri derecede sorunlu evliliklerde evet boşanmak bir çözüm. Ancak insanın işinden, yaşadığı şehirden, bazen kendinden bile sıkıldığı anlar gibi evlilikten de sıkıldığı, pişmanlık duyduğu zamanlar oluyor. Evlilik bir de çocuk varsa eğer, yalnızca kadın erkek ilişkisi olmuyor. Anne baba ilişkisi, ev arkadaşı ilişkisi, ailevi meseleler, ev isleri, alışverişi, gelecek planlaması ve birçok sorumluluğu içeren bir yapı. Kendi adıma eşimi sevsem bile çoğu zaman bu evliliğin sorumluluklarından yoruluyorum. Öyle geliyor ki evlilik çocuk olana kadar iyi ya da çocuklar büyüyene kadar kötü :)

Homo neanderthalensis ile mi evlisiniz:KK64:
Tatlım, o en azından evrimin ucundan köşesinden tutmuş bir primat.
Ben annesinden doğmayı unutmuş, yetmemiş annesiyle siyam ikizi olarak yaşamak isteyen biriyle evlendim.

Ben bazen pişman oluyorum ama bazen de iyi ki onunla evlenmişim diyorum. Pişmanlık genel olarak evliliğin kendisiyle ilgili oluyor. Kişiyle ilgili değil yani. Sanırım sürekli pişmanlık ve sürekli mutluluk pek sağlıklı olmayabilir. Hayat denge işi :)

Ben bazen pişman oluyorum ama bazen de iyi ki onunla evlenmişim diyorum. Pişmanlık genel olarak evliliğin kendisiyle ilgili oluyor. Kişiyle ilgili değil yani. Sanırım sürekli pişmanlık ve sürekli mutluluk pek sağlıklı olmayabilir. Hayat denge işi :)

Hiç pişman olmadım ben. Bazen çok kızgın oluyorum ama geçiyor. Geçeceğiniz bildiğim için çok da önemsemiyorum artık :)

Tartışmalara, ufak tefek atışmalara, boy aşan sorumluluklara, yorgunluklara, uykusuzluklara rağmen gün sonunda sevdiğiniz ve sizi canından çok sevdiğine adınız gibi emin olduğunuz biriyle bir ömür geçirdiğinizi, geçireceğinizi düşünerek uykuya dalmak her şeye değiyor.

Pişman değilim, bununla dünyanın diğer ucunda da tanışsaydım yine bırakmazdım :)

CaMkeNarIOLsunLutFen CaMkeNarIOLsunLutFen siz nasıl bir kralsınız ya? Forumda ne zaman nickinizi, profilinizi görsem, aralıksız 5 dk sesli gülüyorum. Bu konuda da yorumlara çeşitli beğeniler bırakmanız beni şaşırtmadı. Nick seçiminiz için teşekkür ediyorum. 🤩🤣🤣
O senin kRallıgın kuzum ..
Ben teşekkür ederim beğenmenize sevindim mutlu oldum 🙌🏻😸

O kadar pişmanımki bu kadar geç evlendiğime keşke beşikte kertselermiş🤣🤣🤣

Bazen çok pismann bazende o pişmanlığı hatırlamayacak kadar mutlu.. ailesinden yana pişmanım diyim😂

5 yıla kadar pertim cikar benim :p Evlilik çocuk olana kadar güzel gibi. Dilerim siz hem gönlünüzce bir eş bulursunuz hem de uykuyu seven, kolay büyüyen bebekleriniz olur :) Size bir de tavsiye; önce sağlam dostluğu olan bir erkek tercih edin. Aşk heyecan zamanla azalsa ya da bitse bile dostluk her zaman lazım. Sevgiler :)
Peşpeşe doğan 2 çocuk annesiyim ve ikiside uyumayan yemeyen huysuz çocuklardı.. ben öleceğim ben dayanamıyorum diyip ağlıyordum hergün.. sağolsun tek yardımcim canim annemdi.. hiç geçmeyecek gibiydi ve 18 yaşında anne oldum 😑 şuan biri 5bucuk biri 4bucuk yaşında. Küçük olan hala yeme sorunlu tabi eskiyi düşününce şuan cenneti yaşıyor gibiyim. Geçecek yani iyiki diyeceksiniz emin olun 🥰🤲

İnsan arada nerden evlendim, arada da iyi ki diyebiliyor. Sakat olan ilk seçeneğin ağır basması.

Bazen çok pişman oluyorum. Bazen hayatımdaki en güzel şey diyorum. Sonunda anlıyorum ki hayat bazen inişli bazen çıkışlı. Her an değerli ve acı da hayatın bir parçası. :)

Evlenmeseydim diyorum bazen tabiki güzel tarafları var kendi düzenin olması annelik duygusu yaşamak cok güzel evlilikte uyum cok onemli bence evlenecek insanlar uyuma baksin bekarlar evlenmek istiyor evlilerde niye evlendik 👍

Böyle düşünüyorsanız hala telafisi var.
İş işten geçmedi.
Nikahta sonuçta tarafların anlaşamaması sonucu bozulabilen bir akit.

Back
X