Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Beklentiye göre değişir, bazı kadınlar eşi çalışır evi geçindirir başka Bi muhabbetleri olmaz ama kadınlar şükür mutluyum diye dolanır bazı kadınlar vardır eşi romantik, sevgi dolu ufak tefek hatası olsa mutsuz olur, bazısı yatakları bile ayırır yıllarca birbirlerine dokunmazlar ama çocuğuna iyi baba olduğu için mutluyum der, ona o yeter. Tamamen beklentiye dayalı mutlu olmak. Gördüğüm kadarıyla sıfır beklentili kadınlar, evimin erkeği olsun çalışsın boşanıp milletin ağzına laf mı vercem tayfası çok mutlu. Ha pişman olanlara da şunu söylemek istiyorum neden boşanmıyor sunuz.?

Şurda bazı şeyleri tek taraftan duyuyoruz.. beylere de sorsan kim bilir neler anlatacaklar kimler pişman evlendiğine.. en iyisi boşanacak kadar büyük mesele yoksa orta yolu bulmak çözüm üretmek sabretmek. Sen adamım bir şeyine katlanıyosan o da senin başka bir şeyine katlanıyor. Evlilik birbirini tamamlama ve küçük sorunları görmezden gelebilme meselesi bence. Biz de mükemmel değiliz nihayetinde. Ciddi sorunları olan evlilikler için geçerli değil bu söylediklerim.

Şurda bazı şeyleri tek taraftan duyuyoruz.. beylere de sorsan kim bilir neler anlatacaklar kimler pişman evlendiğine.. en iyisi boşanacak kadar büyük mesele yoksa orta yolu bulmak çözüm üretmek sabretmek. Sen adamım bir şeyine katlanıyosan o da senin başka bir şeyine katlanıyor. Evlilik birbirini tamamlama ve küçük sorunları görmezden gelebilme meselesi bence. Biz de mükemmel değiliz nihayetinde. Ciddi sorunları olan evlilikler için geçerli değil bu söylediklerim.
Sabrediyoruz zaten hepimiz. Kimseye soylemedigimiz sıkıntılarımız itiraflarımız zaten burda paylaşıp yazdıklarımız 🙊🙉🙈 kimi zaman çocuklar için ,kimi zaman kendi ailemiz, kimi zaman eşimizin ailesi içinn ,.. bazen mutlu bazen mutsuz .. içimizde yaşadığımız kimseyle paylaşamadigimiz iç sesimiz .. yaş alınca ve olunca işte bazı şeyler.. daha farkli olurdu kararlarim... diyor insan işte başa dönebilsem
Hani önden bi fragman verilse 😂😅😅 düşünürsün belki .. yinede şükürler olsun halime halimize ..

Degilim, ben evlilik insaniyim zaten
Bu yüzden kafam cok rahat
Ha hic mi problem yasamadim, hayat bu yasadik fakat pismanlik duymadim
Bir de insan öyle bir alisiyor ki esine, tarifi yok
Galiba dogru kisiyi bulmakla alakali bu durum

8 yıllık evliyim, farklı konulardan anlaşamadıgımız zamanlar oluyor mu oluyor. Bazen bir kaşık suda boğmak istediğim oluyor mu oluyor 😅 şehir dışına gittiğinde ayrı kalmanın iyi geldiği de oluyor mu oluyor 😅 ama bunların hiçbiri keşke evlenmeseydim demek değil.

Bunu demek için ciddi sıkıntı yaşamak gerekiyor bence. Anlık sinirler, duygu değişimleri ayrı genel ve düzelmeyen sorunlar, büyük hayal kırıklıkları ayrı.

Bekara karı boşamak kolay derler 😅😂🙊🙉🙈
Off ne alaka ya :D evli değilim bekarım ama mutsuz olduğum ilişkinin tek kalemde üzerini silerim. Çünkü ben merkezli biriyim, mutsuz olup mutsuzluğumun sebebiyle hayatımı devam ettirmem.
Çevrem boşanan insanlarla dolu, emin olun bekar olmak, mutsuz bir evliliği sürdürmekten çok daha iyidir.

Back
X