evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Bazen üzücü ve kırıcı yorumlar olabiliyor.Kısa cümleler kurmaya çalıştığımız için ifadeler katılaşıyor.Sizi yargılamak bizim görevimiz değil buna hakkımızda yok.Ancak kadınlar arasında aldatılma konusunun hassasiyetini
biliyorsunuz bu neden ile okuyacaklarınıza hazır olarak konu açmış olmalıydınız.

Ben kendi adıma size şunu söylemeye çalışıyorum.Okuduklarımdan anladığım ;siz artık her ne oldu ise geçmişi kapatıp önünüze bakmak ve mutlu omak istiyorsunuz.

Ancak geçmişteki hesap acaba kapandı mı?Siz kapadınız diyelim ya diğerleri?
Eğer kapanmadıysa geleceğinizi şu an olduğu gibi karartır.

Yani ben nasıl mutlu olurum diye değil de,mutsuz ettiğim insanlardan nasıl helallik alırım diye düşünmelisiniz ki geçmişin yükünden kurtulabilin...

Bu konuda o kadar hassasım ki..Ama yine de çok katı olamıcam. Çünkü konu sahibesinin pişkin bir tavırda olmadığını görüyorum..

Hatalar yapmışsınız..bu kısımlar beni alakadar etmiyor. Fakat anladığım kadarıyla eşiniz sizden ya utanıyor ya bu evlilik için pişman. Zira sizin de dediğiniz gibi "aşk" olsaydı bunca zaman gizli saklı kalmazdı bu evlilik diye düşünüyorum.
Herkes tercihlere saygı duymak zorunda neticede, yaşlarınız küçük değil.
Gizleyişinin asıl sebebinin çocuğu olmadığını düşünüyorum.

sacmaligin dik alasi
oglunun psikolojisini dusunuyor olsaydi
esini aldatmazdi
esinden ayrilmazdi
buyuk konusmak istemiyorum hersey insanlar icin ama
ne tuhaf iliskiler var vallahi ya

Ben bir ek yapmak istiyorum.
Acaba eşiniz size artık saygı duymuyor olabilir mi?
Sonuçta siz onun gözünde evli bir erkek ile ilişkiyi kabul etmiş birisiniz yani böyle biri evliliğini gizli yaşayabilir ne olacak ki diye düşünüyor olabilir.Çünkü o zamanda ilşkiyi gizli yaşamıştınız.
Düşününce bir erkek eğer kadına saygı duyuyorsa iki taraf içinde geçerli bir neden olmadıkça evliliği gizleyelim diye teklif etmek değil konusunu bile açamaz.Bunun yakışıkısz bir teklif olacağını düşünür ama eşiniz sizin evliliğinize bunu yakıştırabildiğine göre acaba onun gözünde değeriniz mi eksildi?

O yerine oturmasini bekledegin seyler asla oturmaz ,bu Allah in adaletine yakismaz zaten
Neymis kendine soz gecirememissin,iyi ne guzel adami elde etmissin daha neyin pesindesinki
Madem o kadar asiktin kavustun iste,ama yok egon tatmin olmamiski illede herkes duysun istiyorsun ,kazandigini
Allah askina karisini aldatan hangi adam ben karimla mutluyum diyerek aldatir ?Elbette mutsuzum,zaten bosanicam gibi yalanlar hep cebinde hazirdir .Umarim senide birgun aldatir ,zaten herkesten gizledigine gore onu rahatsiz eden birseyler var demektir.

bu adam sizinle kalmıyor mu
oglu annesinden boşandıgını bilmiyormu
bunları biliyorsa başkasıyla evlenmesini de hoş karşılar heralde

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.durumum bence de bu

Aynen katılıyorum bana saygı duymadığı kesin en net tespit sizinki oldu teşekkür ederim

Siz bile bile birseylere lades demişsiniz tamam aşk olmalı ama mantık olmazsa olmaz. ..

Vay hayırlı baba vay ne çok oğlunu düşünüyormuş öyle bravo takdir ettim

Eski eşi duymaması için uğraşıyor gibi geldi. Acaba eski eşiyle hala görüşüyor o yüzden bu durumu saklıyor olabilir mi ?

Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.durumum bence de bu
Benim esimde beni aldatmisti ve hala bosanma davamiz suruyor.Biran icin seni o kadin gibi dusundum nedense
Eski esim tipki senin esin gibi o kadina ben mutlu degilim ,karimi sevmiyorum ,cocuklarim icin deval ediyorum demis hep
O kadin da tabi havalarda ,seviliyor ,bana tercih edilen kadin oldu tabi
Simdi ayni evde yasiyorlar,beraberler ama benim ex ise habire haber gonderiyor pismanim da pismanim evime donmek istiyorum diye,seni cocuklarimi kimseye degismem diye
Neyse olan oldu bten bitti artik

Aynen katılıyorum bana saygı duymadığı kesin en net tespit sizinki oldu teşekkür ederim

O zaman benim size önerim ;Yeni evli çift heyecanı yaşamaya uğraşmaktansa ,yaptığınız hatanın bedelini gögüsleyin.Çok tövbe edin ve artık hata yapmayın.

İnşallah sizin evliliğiniz bitmez .Bakarsınız sizin iyi olma çabanız zaman ile eşinizin size tekrar saygı duyup,değer vermesini sağlayabilir.Çünkü aslında onun dengi sizsiniz,hata ikinizin.Umulur ki sizin değişiminiz onun da hatalarını anlayıp tövbe etmesine vesile olur.

Dilerim bundan sonraki hayatinizda yuzunuzden gulumseme hic eksik olmaz.

Sonucta sız yasak askın heyecanından kendınızı kaybetmıssınız adamın kafasını bulandırıp zorla evlendırmıssın dogal olarak o bıle evlendıgının farkında degıl kı mıllete acıklasın..karısısın ama metres muamelesı göruyorsun sen ve senın gıbı yuva yıkanlara mustehak..:)

20 sayfa yazılmış, okumadım tüm yorumları ama birilerinin benimle benzer şeyler yazmış olabileceğini düşünüyorum. Neyse yinede yazayım...

Ne olursa olsun evli bir erkekle uygunsuz bir ilişki yaşamışsınız. Bu çok yanlış ve çirkin. Yuva yıkan kadın olmuşsunuz maalesef. Keşke nikahlı karısını göz göre göre aldatmış bir adamdan size hayır gelemeyeceğini düşünebilseydiniz. Adam hayat arkadaşını yarı yolda bırakmış, sözünün eri değil bir kere.

Belkide sizinle olan birlikteliğinden pişman kim bilir. Dengesiz...

Madem oğlunu çok düşünüyor neden ona bu saçmalıkları yaşatmış?

Acı ama gerçek ...

Benden az ya da çok, o veya bu şekilde beklentisi olan bir erkeğin gelip de "eşimle hiç anlaşamıyoruz, yolun sonu görünüyor" demesi bana asla inandırıcı gelmez. Kaldı ki inanacak kadar güvendiğim, bir geçmişim olan, hatta aşkından öldüğüm bir adam bile olsa yine de "Ben olmasam belki ayrılmazlardı, belki zamanla daha iyi olurlardı" dememek için asla bir adım daha atmaz, artık ilişki midir nedir onu kesinlikle bitirir kendi yolumu çizerdim.

Düşüncem bu, ama burada konu sahibine de biraz fazla mı yüklenilmiş diye düşündüm okurken. Sanki adamın şahane bir aile hayatı varmış da konu sahibi adamı zorla kolundan çekip yuvasından koparmış gibi yorumlar yapılmış.

Evet, bir şeylerin başladığı sırada adam evliymiş ve bu iki taraf için de affedilemez bir hata ve konu sahibinin de kabul ettiği bir hata. Ancak "sen o adamın yuvasını yıktın" derken belki de haksızlık ediyoruzdur. Evet 15 seneyi devirmiş bir evlilik bitmiş ama her evlilik gül bahçesi değil ne yazık ki. Kaldı ki yeni eşinin elinden tutup "ben bu kadınla evlendim" demeye çekinen bir adam mutlu yuvasını yıkıp ikinci bir evlilik yapmaya yeltenmezdi diye de düşünüyorum. Benim düşüncem...

Konu sahibine de diyeceğim şu ki, eşiniz güvenilmez bir insan her şeyden önce. Başkasıyla evliyken sizinle görüşen insanın sizinle evliyken size sadık kalmasını beklemeye hakkınız yok. Sizinle evliliğini herkesten saklaması da asla ve asla kabullenmemeniz gereken bir durum. Ciddi bir rest çekmenizi önerecektim ki, anladığım kadarıyla yapmışsınız bunu zaten. Geçici bir süreliğine durumu saklamak için mantıklı sebepler varmış, neticede ergenlik çağında bir çocuk var ortada. Ama hala sizi gözlerden uzak tutmak istemesi bir şeylerin yolunda gitmediğinin göstergesi. Artık vicdan mı, pişmanlık mı, "böyle değil şöyle olsaydı nasıl olurdu?" soruları mı bilinmez, ama bence siz kabul edip sussanız da zamanla yol ayrımına geleceksiniz.

Bence o adımı siz atın, yoksa kendinize saygınız kalmayacak.

yanlış başlayınca yanlışlarla devam ediyor ve yanlışlar silsilesi bitirmeye zorluyor bu ilişkiyi.

evli bir adamla ilişki yaşadığınız için sizi kınıyorum. size yapılmasını istemediğiniz şeyi neden bir başkasına yaptınız çok yanlış ve çirkin . o kadının yerinde siz veya kardeşiniz veya anneniz olabilirdi. Sonuç olarak her kadının düşmanı yine Kadındır. umarım o adam eski eşine yaptığı şeyi size yapmaz . Yuva yıkanın yuvası olmaz. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…