Bazen üzücü ve kırıcı yorumlar olabiliyor.Kısa cümleler kurmaya çalıştığımız için ifadeler katılaşıyor.Sizi yargılamak bizim görevimiz değil buna hakkımızda yok.Ancak kadınlar arasında aldatılma konusunun hassasiyetiniSürekli ben suçlanıyorum.yuva yıkanın yuvası olmaz deniyor ...ben hatamın farkındayım dedim.olayın farklı yonleri de olabilir bunları da düşünmek lazım.engizisyon mahkemesi gibi yargılıyorsunuz.ben zaten uzgun ve pişmanım ama tek suçlu değilim...yapabileceğim tek şey de kendimi yargılamak gerisi boş...linç edilmek için yazmadım...belki oaylaşım belki ders ya da aynı durumda olanlarla paylaşım...belki de eksik olan farkındalığımı kazanmak için yazdım...hakaretler hoş değil yargıladığınız şeyle yargılanırsınız unutmayın.. İnsanın başına ne geleceği hiç belli olmaz...olmuyor da en son ben yaparım dediğim şeyi yaşıyorum...ister ah deyin ister başka şey...boyle yazmak sizi rahatlatıyor olabilir ama unutmayın hiç kimse hatadız olamaz..bunu hatasının farkında olan bir insana yazıp soyluyorsunuz
O yerine oturmasini bekledegin seyler asla oturmaz ,bu Allah in adaletine yakismaz zatenAynı evdeyiz geçimimizi ortak karşılıyoruz.ben de çalışıyorum.benden ayrı bir yere gitmez hep yanımda.ankaraya gitsek de çocuğunun ysnımda değilse hep benim yanımda.geleceğe dair olan yapıyoruz elbette..ankaraya irlijte geri dönmeyi orada çalışıp yaşamayı duşunuyoruz.bu manda sorun yok gibi ama inanın anlatamıyorum.orneğin evlilik yuzuğu almadı ne gerek var bu neyin gostergedi diyor..ailesi ebliliğimizi bilmiyor.evet eve yeni eşyalar aldık..yeni bir evde yaşıyıruz ams yerine oturmayan şeyler var
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum.durumum bence de buO yerine oturmasini bekledegin seyler asla oturmaz ,bu Allah in adaletine yakismaz zaten
Neymis kendine soz gecirememissin,iyi ne guzel adami elde etmissin daha neyin pesindesinki
Madem o kadar asiktin kavustun iste,ama yok egon tatmin olmamiski illede herkes duysun istiyorsun ,kazandigini
Allah askina karisini aldatan hangi adam ben karimla mutluyum diyerek aldatir ?Elbette mutsuzum,zaten bosanicam gibi yalanlar hep cebinde hazirdir .Umarim senide birgun aldatir ,zaten herkesten gizledigine gore onu rahatsiz eden birseyler var demektir.
Aynen katılıyorum bana saygı duymadığı kesin en net tespit sizinki oldu teşekkür ederimBen bir ek yapmak istiyorum.
Acaba eşiniz size artık saygı duymuyor olabilir mi?
Sonuçta siz onun gözünde evli bir erkek ile ilişkiyi kabul etmiş birisiniz yani böyle biri evliliğini gizli yaşayabilir ne olacak ki diye düşünüyor olabilir.Çünkü o zamanda ilşkiyi gizli yaşamıştınız.
Düşününce bir erkek eğer kadına saygı duyuyorsa iki taraf içinde geçerli bir neden olmadıkça evliliği gizleyelim diye teklif etmek değil konusunu bile açamaz.Bunun yakışıkısz bir teklif olacağını düşünür ama eşiniz sizin evliliğinize bunu yakıştırabildiğine göre acaba onun gözünde değeriniz mi eksildi?
Siz bile bile birseylere lades demişsiniz tamam aşk olmalı ama mantık olmazsa olmaz. ..Sonuçta evlendik.seni sevmesem neden evleneyim.bir resmiyetin altına gireyim diyor.ama iş yerinde dahi gizliyor ailesinden gizliyor.sonu. Hep çocuğa bağlanıyor.ne yapacağımı şaşırdım.saçma ama haklı olabilir mi vs diyorum sırf çocuk için
Benim esimde beni aldatmisti ve hala bosanma davamiz suruyor.Biran icin seni o kadin gibi dusundum nedenseBen de aynen sizin gibi düşünüyorum.durumum bence de bu
Aynen katılıyorum bana saygı duymadığı kesin en net tespit sizinki oldu teşekkür ederim
Dilerim bundan sonraki hayatinizda yuzunuzden gulumseme hic eksik olmaz.Benim esimde beni aldatmisti ve hala bosanma davamiz suruyor.Biran icin seni o kadin gibi dusundum nedense
Eski esim tipki senin esin gibi o kadina ben mutlu degilim ,karimi sevmiyorum ,cocuklarim icin deval ediyorum demis hep
O kadin da tabi havalarda ,seviliyor ,bana tercih edilen kadin oldu tabi
Simdi ayni evde yasiyorlar,beraberler ama benim ex ise habire haber gonderiyor pismanim da pismanim evime donmek istiyorum diye,seni cocuklarimi kimseye degismem diye
Neyse olan oldu bten bitti artik
Acı ama gerçekSonucta sız yasak askın heyecanından kendınızı kaybetmıssınız adamın kafasını bulandırıp zorla evlendırmıssın dogal olarak o bıle evlendıgının farkında degıl kı mıllete acıklasın..karısısın ama metres muamelesı göruyorsun sen ve senın gıbı yuva yıkanlara mustehak..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?