NEDEN KATOLİK KİLİSESİ GİBİ KATISINIZ...EVLENDİ DİYE MUTSUZ KAVGA DOLU BİR EVLİLİĞİ NEDEN SUDURSUN İNSAN.DİNİMİZDE DE VAR.İHTİYAÇLRI KARŞILIYORSAN AYRILIRSIN.DİĞERİ RİYA OLMUYOR MU.EŞİM ÇOCUĞUNUN İHTİYAÇLARINI FAZLASI İKE KARŞILIYOR ESKİ EŞİNİN DE...SEVMEMESİ...BİR YERDEN SONRA BİTMESİ....BELKİ EDKİ EŞİNİN SUÇU...BELKİ O DEĞİŞTİ BEKLEDİKLERİNİ VEREMEDİ...MECBR MU HER EVLENEN EVLİLİĞİNİ SURDURMEYE...ASIL BU DA ONURSUZLUK..ÇSRN HERŞEYİ YAP EŞİNE İHMAL ET SEVGİ GOSTERME DIŞLA BAŞKASINDA ARADIKLARINI BULUNCA MAĞDUR SEN OL...TIRNAKLARINI GEÇİR AMA O BENİM KOCAMDI DE...BU MU ONUR.O ZAMAN GEREKLERİ YERİNE GETİRSİN Y DURUMA DUŞURMESİN EVLİLİĞİNİ....BEN KMSEYİ SUÇLAMIIRUM ELENDİM BANA DA HAKSIZLIK YAPTI AYRILACAĞIM BU KADAR..BU ESKİ EŞLERİN MAĞDURİYETİ DE BAZEN KLİŞE OLUYOR. O EVİN İÇİNDE NELER YAŞANDI BENİMKİNDE NE YAŞANIYOR KİNSE BİLEMEZ.ÇOCUK OLDU DİYE KİMSE KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL...KİMSE KİMSEYİ DE ZORLA AYIRAMAZ.. AŞK DA ANLAŞMAK DA KİMSENİNSUÇU DEĞİL...GENELDE DIŞARIDA ETME BULMA DUNYASI DİYENLERİN ÇOĞU EMİNİM KENDİ EKSİKLİKLERİNİ KOASINI ÇOCUK VE EVLİLİK KİSVESİ ALTONDA KAPANA ALMAK İSTEYENLER OLABİLİREVLİLİK MUEBBET HAPİS DEĞİL...BENİMKİ DE DAHİL...
Soylemek istedigim bu aslinda. Aşk duygusunun arkasina saklanmasi icin insanlara yon vermemek gerekli.yapmasınlar diyebilmelisin ki,bunu yapanların eline aşkımdan yaptım diye koz vermemek için
yapmayacaklar. doğru tektir.
ayrıca onların problemi olmaktan çıkıyor bu,aldatılan yuvası yıkılan kişinin ve çocukların problemi oluyor. bencil olmamak gerek bu konuda.
benım ıcın teyze denıcek yaştasın ama senın yaptıgın hataları ben asla yapmazdım... atalarımız başkasının mutsuzlu üzerine mutluluk kurulmaz demiş. allah senın mutlu mesut yaşamana nasıl izin versin? evli oldugu, asıl helal oldugu karısı acı çekip aldatılırken? keşke bunları yapmasaydın ikinci evliligin güzel olsaydı üzüldümYaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
Yaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
Teşekkür ederim...yazılanları bir ozeleştiri olarak karşılıyorum.pişkinlikle alakası yok.yaptığımla gurur duymuyorum ama başa gelmeyince anlaşılmıyor.ben de böyle söyler ve yazardım ama aynı duruma duştum.ben hatamın farkındayım...belki ne yapmam gerektiğini de biliyorum ve kendimi kandırışımla yuzleşiyorum...akıllı geçinen 40 lu yaşlardaki ben bunu yaptım...aferin beklemiyorum...madem utanıyor...oğlundan çekiniyor neden nikah kıydı...neden hala ayrılmamakta direniyor.ben kimsenin üzerinde kalmış da değilim...kaç kere git dedim.kaçtım saklandım aradı buldu...universiteden eski arkadaşım dedim...eşimle bitti ...anlaşamıyoruz dedi...biten...istenmeyen bir ilişkinin sorumlusu ben değilim diye duşundum.eski eşi benden güzel çok zengin de değilim...bunca ısrarı sevgiden diye duşundum.sevmediğiniz biri ile neden surdurmak zorundaki inşa dedim...açıklamaları mantıklı geldi.tek ayrılan ben olmayacağım dedi...sevmediği biri ile surdurse daha mı erdemli olacaktı...şu an evladının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...derdim oarası da değil zaten eşim zengin dw değil...biz aşk üzerine bir hata yaptık...eşinin hataları yok mudur...bilemem...şunu biliyorum iyi giden bir evliliği hiçbir guç yıkamaz yanlış mı dulunuyırum
Ben konunuzu ilk başlarda okudum,suçlu olduğunuzu bilmeniz,düzgün yorumlarınızdan dolayı takdir etmiştim sizi.Ama şu yorumunuz çok çirkin olmuş. Demek her ikinci kadın,sizin şu düşünceniz gibi düşünüp kendini suçsuz görüyor,sıyrılıyor işin içinden. Kimse mutsuz,kavga dolu bir evliliği sürdürmek istemez boşanır da ama araya giren sizin gibiler yüzünden olay farklı noktalara gider,siz de aldığınız ahlarla kalırsınız.Bekleseydiniz onlar boşandıktan sonra siz ortaya çıksaydınız.Şimdi siz de ayrılıyorsunuz demek ki yakışıklı prenste varmış bir sorun. Sürekli eşinizin çocuğunun,eski karısının ihtiyaçlarını karşıladığından bahsetmişsiniz,aman ne iyi madalyon da takalım kendisine.O kadar önemliyse sizin de ihtiyaçlarınızı karşılasın da oturun aşağıyaNEDEN KATOLİK KİLİSESİ GİBİ KATISINIZ...EVLENDİ DİYE MUTSUZ KAVGA DOLU BİR EVLİLİĞİ NEDEN SUDURSUN İNSAN.DİNİMİZDE DE VAR.İHTİYAÇLRI KARŞILIYORSAN AYRILIRSIN.DİĞERİ RİYA OLMUYOR MU.EŞİM ÇOCUĞUNUN İHTİYAÇLARINI FAZLASI İKE KARŞILIYOR ESKİ EŞİNİN DE...SEVMEMESİ...BİR YERDEN SONRA BİTMESİ....BELKİ EDKİ EŞİNİN SUÇU...BELKİ O DEĞİŞTİ BEKLEDİKLERİNİ VEREMEDİ...MECBR MU HER EVLENEN EVLİLİĞİNİ SURDURMEYE...ASIL BU DA ONURSUZLUK..ÇSRN HERŞEYİ YAP EŞİNE İHMAL ET SEVGİ GOSTERME DIŞLA BAŞKASINDA ARADIKLARINI BULUNCA MAĞDUR SEN OL...TIRNAKLARINI GEÇİR AMA O BENİM KOCAMDI DE...BU MU ONUR.O ZAMAN GEREKLERİ YERİNE GETİRSİN Y DURUMA DUŞURMESİN EVLİLİĞİNİ....BEN KMSEYİ SUÇLAMIIRUM ELENDİM BANA DA HAKSIZLIK YAPTI AYRILACAĞIM BU KADAR..BU ESKİ EŞLERİN MAĞDURİYETİ DE BAZEN KLİŞE OLUYOR. O EVİN İÇİNDE NELER YAŞANDI BENİMKİNDE NE YAŞANIYOR KİNSE BİLEMEZ.ÇOCUK OLDU DİYE KİMSE KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL...KİMSE KİMSEYİ DE ZORLA AYIRAMAZ.. AŞK DA ANLAŞMAK DA KİMSENİNSUÇU DEĞİL...GENELDE DIŞARIDA ETME BULMA DUNYASI DİYENLERİN ÇOĞU EMİNİM KENDİ EKSİKLİKLERİNİ KOASINI ÇOCUK VE EVLİLİK KİSVESİ ALTONDA KAPANA ALMAK İSTEYENLER OLABİLİREVLİLİK MUEBBET HAPİS DEĞİL...BENİMKİ DE DAHİL...
HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....
tebrik ediyorum seni. Sen ve senin gibi insanlari gormek beni mutlu ediyor. Filmlerde ki gibi hissedip 'hala umut var' diyesim geliyor.arkadaşım burda size kimse saygı duymaz. boşandıktan sonra benim de karşıma çook evli erkek çıktı, ne hikmetse hepsi de karılarıyla mutsuzdu, ilişkileri bitmişti. üstelik içlerinde maddiyatı iyi olanlar da vardı. umrum bile olmadı, banane ben sebep olmayım da belasını kimden nerden bulursa bulsun dedim.
yemişim aşkınızı yaa, ben sebep olmam o ahı almam, nasılsa belasını bulur ama beni de dahil edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?