- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....
Hayır saygı duyulmasını istemiyorum bunca yanlışın arasında en doğru olan nedir onu arıyorum.yargısız infaz yapmayın neolur.kendimi aklama çabam yok.evet yaptığım kotu keşke kendime söz geçirebilseydim...şimdi boşanma davası açıp yuva yıkanın yuvası olmaz sozunu doğrulamalıyım belki de
budur...Bizde kadiniz ya, karsma cikan evli eski sevgilime soyledigim tek sey evine don, bu simdi ben olmam baska kadin olur karini aldatma ogluna adam gibi baba ol oldu. Adama karsilik vermek yerine nasihat verdim ugruna ölumlerden dondugum adama.
Bir siz seviyorsunuz bir siz ask yasiyorsunuz.
Peki bana donmek isteyen askimdan ölen o sahis ben evliligimde cok mutluyum ama sana donecegim mi dedigini dusunyorsunuz? Insani insan yapan duygulari degil erdemleri ve bize verilen nefse karsi koymayi bilmektir. Bundan sonraki hayatinizda umarim kendi deger yargilarinizi olusturup oyle yasarsiniz. Zira hala gencsiniz bu adamla bosanabilirsinz hayatiniza baskalari girebilir..HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....
Çok teşekkür ederim aklı selim tazınız için ...eşimle konuştum çocuğum yıkılır söyleyemem diyor inatla...boyle kabullen diyor...soylemeyi belirsiz bir sureye erteliyor..ben de o zaman boşanma davası açıyorum dedimÇocuk işin bahanesi
Al karşına konuş; bunlardan bunlardan çok rahatsızım de. Eğer bir düzelme olmayacaksa ben yokum artık de.
kinayi olarak söylediniz ise eğer herkes aşk kendine göre yaşar..kimi insan aşkına ( nefsine ) uymaz kimiside bayanın yaptığı aşkına ( nefsine ) yenik düşebilir ama şu bir gerçek KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞER.ruhu ile sever
ne kadar güzel yazdınız .hoş benim yazdığımda sizinkinden farkı değil .ama burada okuduklarımız ,dışarda duyduklarımız genelleme yaparsak KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞENLER,,yapmasınlar da diyemiyorum çünkü herkesin hisleri duyguları farklı ve farklı tepkiler,etkiler verebiliyorlar..bunlarda onların problemi diye düşünüyorum ,işte böyle şekil A görüldüğü gibi problemin içinde çıkamayayıncada gelip burda fikir almaya çalışıyorlar..aslında onlarda biliyor ne yapmaları gerektigini sadece kendi fikir ve düşüncelerine ONAY bekliyorlar :)))))önce şuna cevap ver herkes aşka yenik düşsün kadınlar kocalarını aldatsın, adamlar karılarını.
kendine göre yaşamayacak aşkını. vicdan varsa,empati varsa,kendini evli eşin yerine koyacak,onun acısını hissedecek,çocuğun acısını hissedecek,
kısaca akıl var ,vicdan var,değerler var,insaf var,başını yastığa koyduğunda kimseyi incitmedim, bir yuvayı talan etmedim diye huzurla uyumak var.
yine kısaca insan gibi insan olmak,kadın gibi kadın olmak var.
geçeceksin aşkı . yemişim böyle aşkı
yapmasınlar diyebilmelisin ki,bunu yapanların eline aşkımdan yaptım diye koz vermemek içinne kadar güzel yazdınız .hoş benim yazdığımda sizinkinden farkı değil .ama burada okuduklarımız ,dışarda duyduklarımız genelleme yaparsak KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞENLER,,yapmasınlar da diyemiyorum çünkü herkesin hisleri duyguları farklı ve farklı tepkiler,etkiler verebiliyorlar..bunlarda onların problemi diye düşünüyorum ,işte böyle şekil A görüldüğü gibi problemin içinde çıkamayayıncada gelip burda fikir almaya çalışıyorlar..aslında onlarda biliyor ne yapmaları gerektigini sadece kendi fikir ve düşüncelerine ONAY bekliyorlar :)))))
pardon ben yanlış anlaşılıyorum galiba :) mecazi anlamda söyledim.diyemeyiz diye..onayladığımdan değil en başta yazmıştım AŞKIM İÇİN deniyor ama daha derine inince aslında bunun NEFİS olduğunu bilinen bir gerçek ve her ne yaşanırsa yaşasın ,ne hissedilirse ,hissedilsin HERKES NEFSİNE hakim olmalıdır .sonra sonuç işte böyle daha büyük acılar ,üzüdüler ve yaralı bir çok insan özellikle çocuklaryapmasınlar diyebilmelisin ki,bunu yapanların eline aşkımdan yaptım diye koz vermemek için
yapmayacaklar. doğru tektir.
ayrıca onların problemi olmaktan çıkıyor bu,aldatılan yuvası yıkılan kişinin ve çocukların problemi oluyor. bencil olmamak gerek bu konuda.
Yuva yıkanin yuvası olmaz !!!! Ne yaşıyorsan eşinin eski karısının ahıdır eminimkiYaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
Çok teşekkür ederim aklı selim tazınız için ...eşimle konuştum çocuğum yıkılır söyleyemem diyor inatla...boyle kabullen diyor...soylemeyi belirsiz bir sureye erteliyor..ben de o zaman boşanma davası açıyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?