evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Çocuk işin bahanesi

Al karşına konuş; bunlardan bunlardan çok rahatsızım de. Eğer bir düzelme olmayacaksa ben yokum artık de.

Seni gayet iyi anlıyorum
Yuva yıkanın yuvası olmazcılardan değilim, ortada bir yuva olsa kimse yıkamaz öyle, bazen yürümez evlilikler bunu maalesef bizim toplumumuz kabullenemiyor, başarısız evliliklerin suçunu illa birine yüklemek lazım, o yüzden takma kafana. Evlenmişsin bundan sonrası önemli, eşinle oturup bir şeyleri çözmeniz lazım, çocuklu insanla evlilik zor, dengeyi kuramazsa üzülürsünüz, sınavlar geçmiş artık harekete geçmesi lazım

En doğrusu bu

Ettiğini buluyorsun ....ne derler bilirsin ,klasiktir ammaaa yuva yıkanın yuvası olmazzzz
..

Ya kendini savunuyorsun birde ...hiç bişiy yapmamışmış ..neden evli adamla gönül ilişkin oluyor ,şaka gibi ya ,bunun telafisi yokk sen sebep olmuşsun bu evliliğin yıkılmasına ,adamın evli olduğunu bilmesen bile öğrendiğin anda çizgiyi çekecektinn ...

Senide aldatıcak biliyosun değilmi ...hemde senin gibi biriyle ...yazık sana

Peki bana donmek isteyen askimdan ölen o sahis ben evliligimde cok mutluyum ama sana donecegim mi dedigini dusunyorsunuz? Insani insan yapan duygulari degil erdemleri ve bize verilen nefse karsi koymayi bilmektir. Bundan sonraki hayatinizda umarim kendi deger yargilarinizi olusturup oyle yasarsiniz. Zira hala gencsiniz bu adamla bosanabilirsinz hayatiniza baskalari girebilir..

Çocuk işin bahanesi

Al karşına konuş; bunlardan bunlardan çok rahatsızım de. Eğer bir düzelme olmayacaksa ben yokum artık de.
Çok teşekkür ederim aklı selim tazınız için ...eşimle konuştum çocuğum yıkılır söyleyemem diyor inatla...boyle kabullen diyor...soylemeyi belirsiz bir sureye erteliyor..ben de o zaman boşanma davası açıyorum dedim

önce şuna cevap ver herkes aşka yenik düşsün kadınlar kocalarını aldatsın, adamlar karılarını.
bumudur olması gereken. bu kadar basitmi bu
kendine göre yaşamayacak aşkını. vicdan varsa,empati varsa,kendini evli eşin yerine koyacak,onun acısını hissedecek,çocuğun acısını hissedecek,
kısaca akıl var ,vicdan var,değerler var,insaf var,başını yastığa koyduğunda kimseyi incitmedim, bir yuvayı talan etmedim diye huzurla uyumak var.
yine kısaca insan gibi insan olmak,kadın gibi kadın olmak var.
geçeceksin aşkı . yemişim böyle aşkı

Son düzenleme:
ne kadar güzel yazdınız .hoş benim yazdığımda sizinkinden farkı değil .ama burada okuduklarımız ,dışarda duyduklarımız genelleme yaparsak KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞENLER,,yapmasınlar da diyemiyorum çünkü herkesin hisleri duyguları farklı ve farklı tepkiler,etkiler verebiliyorlar..bunlarda onların problemi diye düşünüyorum ,işte böyle şekil A görüldüğü gibi problemin içinde çıkamayayıncada gelip burda fikir almaya çalışıyorlar..aslında onlarda biliyor ne yapmaları gerektigini sadece kendi fikir ve düşüncelerine ONAY bekliyorlar :)))))

Evlilik ilan etmedir.Biz artık birlikteyiz diye cümle aleme duyurmaktır.Eşinizin gizli kalması için ortaya attığı neden sizi ikna etmemiş.

Evliliğinizi gizlemek için gerçek nedenin ne olabileceğini ben anlamadım yada gözden kaçırdım.

Yaşadıklarınızı biz bilemeyiz ama sizde biliyorsunuz ki eğer ah aldıysanız ve hala birilerinin kalbi sizin yüzünüzden kırıksa eğer böyleyse bu durum mutluluk ile sizin aranızda çok yüksek bir engel oluşturuu ve bu engeli ortadan kaldırmadıkça asla mutlu olamazsınız bugün gizlilik sizi üzer yarın başka bir sorun ortaya çıkar.

yapmasınlar diyebilmelisin ki,bunu yapanların eline aşkımdan yaptım diye koz vermemek için
yapmayacaklar. doğru tektir.
ayrıca onların problemi olmaktan çıkıyor bu,aldatılan yuvası yıkılan kişinin ve çocukların problemi oluyor. bencil olmamak gerek bu konuda.

çocugunu dusunuyor olmasi bence kabul edilebilecek bi bahane
uni ye geçis yapinca ilan edersniz artik

pardon ben yanlış anlaşılıyorum galiba :) mecazi anlamda söyledim.diyemeyiz diye..onayladığımdan değil en başta yazmıştım AŞKIM İÇİN deniyor ama daha derine inince aslında bunun NEFİS olduğunu bilinen bir gerçek ve her ne yaşanırsa yaşasın ,ne hissedilirse ,hissedilsin HERKES NEFSİNE hakim olmalıdır .sonra sonuç işte böyle daha büyük acılar ,üzüdüler ve yaralı bir çok insan özellikle çocuklar

Yuva yıkanin yuvası olmaz !!!! Ne yaşıyorsan eşinin eski karısının ahıdır eminimki

NEDEN KATOLİK KİLİSESİ GİBİ KATISINIZ...EVLENDİ DİYE MUTSUZ KAVGA DOLU BİR EVLİLİĞİ NEDEN SUDURSUN İNSAN.DİNİMİZDE DE VAR.İHTİYAÇLRI KARŞILIYORSAN AYRILIRSIN.DİĞERİ RİYA OLMUYOR MU.EŞİM ÇOCUĞUNUN İHTİYAÇLARINI FAZLASI İKE KARŞILIYOR ESKİ EŞİNİN DE...SEVMEMESİ...BİR YERDEN SONRA BİTMESİ....BELKİ EDKİ EŞİNİN SUÇU...BELKİ O DEĞİŞTİ BEKLEDİKLERİNİ VEREMEDİ...MECBR MU HER EVLENEN EVLİLİĞİNİ SURDURMEYE...ASIL BU DA ONURSUZLUK..ÇSRN HERŞEYİ YAP EŞİNE İHMAL ET SEVGİ GOSTERME DIŞLA BAŞKASINDA ARADIKLARINI BULUNCA MAĞDUR SEN OL...TIRNAKLARINI GEÇİR AMA O BENİM KOCAMDI DE...BU MU ONUR.O ZAMAN GEREKLERİ YERİNE GETİRSİN Y DURUMA DUŞURMESİN EVLİLİĞİNİ....BEN KMSEYİ SUÇLAMIIRUM ELENDİM BANA DA HAKSIZLIK YAPTI AYRILACAĞIM BU KADAR..BU ESKİ EŞLERİN MAĞDURİYETİ DE BAZEN KLİŞE OLUYOR. O EVİN İÇİNDE NELER YAŞANDI BENİMKİNDE NE YAŞANIYOR KİNSE BİLEMEZ.ÇOCUK OLDU DİYE KİMSE KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL...KİMSE KİMSEYİ DE ZORLA AYIRAMAZ.. AŞK DA ANLAŞMAK DA KİMSENİNSUÇU DEĞİL...GENELDE DIŞARIDA ETME BULMA DUNYASI DİYENLERİN ÇOĞU EMİNİM KENDİ EKSİKLİKLERİNİ KOASINI ÇOCUK VE EVLİLİK KİSVESİ ALTONDA KAPANA ALMAK İSTEYENLER OLABİLİREVLİLİK MUEBBET HAPİS DEĞİL...BENİMKİ DE DAHİL...

En mantıklı hareket bu olur.
Olanlar olmuş dönüp de yargılamanın bir alemi yok.Ama evlendiğinizi ısrarla gizlemesi bence güvenilir bir adam olmadığını gösterir ki değilmiş zaten eski karısını aldatabildiğine göre.
Klasik olacak belki ama böyle insanlara güvenebilmek gerçekten cesaret ister...Ona yaptığını size yapmayacağının hiçbir garantisi yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…