evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

çocuğu ve biten evliliği için vicdan azabı çekmek yerine bu yaşta ilk defa evlenen genç kız gibi yüzük ve ailesine haber verip vermemek, etrafa ilan etmek gibi konularda endiselenmeniz çok enteresan
Aslında tüm bunlar sonuç haklısınız ben de daha net görmek için çabalıyorum zaten

Anladiniz işte demek istediğimi.herkese ilan etse yani
Anlaşılan o ki zaten bu şartlarda başka turlusu olmuyormuş...böyle başlayan böyle ilerliyormuş...yaklaşımlarınız zaten bunu koyuyor ortaya...ben aşktan gözü kararmış bu saçmalıkları yaparken eşim benden daha çok farkında demek ki...daha pişman

O kadar üzülüyorum ki bir yandan o kadıni düşünüp size hirslaniyorum iyi olmuş diyorum. Diğer yandan size de aciyorum gönlüm mutsuz olmanıza da el vermiyor. Neden kendinize bunu reva gördünüz.?

En doğrusu boşanmamız...bu saatten sonra neyi duzeltir tamir eder ya da neyin tesellisi olur bimiyorum???olmaz elbettt...en doğrusu boşanmamız...bu belki ona da iyi gelecek...sıkıntılarından vicdan azabından çelişkilerinden kurtulacak ...pazartesi avukatıma vekaletname vereceğim...dedim ya neyi iyileştirir bu saatten sonra...nafile

O kadar üzülüyorum ki bir yandan o kadıni düşünüp size hirslaniyorum iyi olmuş diyorum. Diğer yandan size de aciyorum gönlüm mutsuz olmanıza da el vermiyor. Neden kendinize bunu reva gördünüz.?
Ağlattınız beni sizi tanımıyorum sma çok dokundu yazdıklarınız...inanın bilmiyorum bir anlık birşey...kurtaramadım kendimi

konu sahibine neden saldırılmış anlamadım,belki bitmeye yüz tutan bir evlilikti.konu sahibi bahaneymiş anladığım kadarıyla o evliliğin oluru yokmuş

Evet boşanacağımı söyledim....hakaret edip bağırıyor....
Bu adam senle evli olmak fikrini benimsemiyor bence,evliligide bu yuzden de gizliyor olabilir
Hala metres hayati yasamak ona cazip geliyor galiba ,gizli kacamak,yapar gibi
yani nedesemki,akli basinda bir kadinsin ,karar senin

Çocuk kıymetlidir tamam çocuğunun öğrenip bir şok yaşamasını ve sınavlarının etkilenmesini istemiyordur da yani 45 yaşına gelmiş adamın 20 yaşındaki ergen gibi davranması çok garip

Ağlattınız beni sizi tanımıyorum sma çok dokundu yazdıklarınız...inanın bilmiyorum bir anlık birşey...kurtaramadım kendimi
Bende ilk okudugum zaman sana karsi icimde hirs ve oh olsun gecmisti icimden
Ama sen yazdikca guzel bir kalbin var belli ,keske o yuvaya sebep olmasaydin ;simdi belki baskasiyla mutlu olurdun
onca sey yazildi ,ama sen yinede hepsine saygyla ,sabirla cevap verdin
Allah yardimcin olsun arkadasim ,senin gibilere kizsamda

Eger gerçekten pişman değilsen hakediyorsun mutsuzlugu. Ama pismansan o kadın adına, ben vicdanina inanmak istiyorum. Pismanligini göz önünde bulundurarak bundan sonrası için konuşmak istiyorum

Ruhuna çok yuklenmissin. Yapılan hatalar ,kalp kirikliklari... ruhun diyor ki kurtar artık beni

Ne zaman fazla fedakarlik yapsak , ne zaman canımız çok yansa ruh aynı çığlığı atar "kurtar beni "

Kendini ve vicdanini dinlemedigin sürece o çığlık susmayacasusmayacak haberin olsun

Hatalarin olmuş olabilir, dolu dolu yaşamış olabilirsin veya çok yanlış şeyler yapmissindir.
Ama hala yasanmamisliklar var. Alinacak dersler var,yapılacak hatalar var
mutluluk veya mutsuzluk bundan sonrası için seçim.kendin belirlersin

Iyi insan olup olmamakta.

Şimdi derin bir nefes al. Kendine gel ve ne yapacagina karar ver

Amma çabuk gaza geliyorsun arkadaş ya,
geçmişi bırak şimdiye bak.
Eski eşinden ayrılması 3 sene nasıl sürdü?
Yani, aslinda bu bir soru değil. O kadar zaman savaş vermiş ve tahminimce herkese başka bir kadın için değil demiştir. Özellikle oğlu babasının başka bir kadına aşık olduğu için anasını bosadigini, simdi de evli olduğunu ogrenmekten hiç hoslanmayacaktir. Tahmin etmek zor Mu?
Gizli kalmak daha iyi gibi sizin için, şimdilik.
Sizleri (adam, onun ailesi, eski eş ve ortak çevresi, eşi dostu vs) hic tanimayanlar seni yerden yere vuruyorken, onun çevresi kucak mı açacak?

İnanın çok zor...boyle biri değildim bir yuvayı yıkacak zalim biri olmadım hiç...şu duştuğum durumu Allah kimseye yaşatmasın...kendime biryerlerden teselli de arıyorum inkar edemem hafifletici sebepler v.s...ornek olsun bu durum bir kadın nasıl kendini aşağıların aşağısına atar...nasıl bir erkeğin elinde bu hale duşer..diyeceksiniz ki sebep sensin...haklısınız...kavgam kendimle...evlendim eşimle nikahım var ama varsın duyurmadın evlendim ya keyfime bakayım diye zafer sarhoşluğu yaşamıyırum hatanın yarısı bendeyse yarısı da eşimde...bu kadar aşağılanmayı hakettim mi bilmiyorumm..oyle biri değilim ama bi yandan da demek ki böyle biriymişim diyor kendimle yuzleşiyorum.çok ama çok zor...aşağıların aşağıdındayım

Ailesi bir yana iş yerindeki arkadaşlarından da saklıyor ben kendi işyerimdeki arkadaşlarıma soylediğimde de kıyamet koptu neden söyledin diye...neden evlendin o zaman neden

Burada neden kiniyorsusunuz, neden kotu davranip yargiliyorsuniz diyenlere, bu duruma dusmek uzere olanlara veya icerisinde olanlara ders olsun bunlar diye gercekleri yuzune vuruyoruz. Vuruyoruz ki aşık oldum kendimi kaptirdim diye kanmasin kadinlarimiz.
Keske bu tur konularda toplumsal projeler olsa genc kizlarimiz, kadinlarimizla konusulabilse akillari karisitiginda yardim edilebilse.

Ya boyle yazma arkadasim ,sen boyle uzgun kirgin yazdikca ben burdan hissettim yuregindeki aciyi
Hatta esimin beni aldattigi kadin gozumde masumlasti biran,anlamaya calistim
Esine kiziyorum onun kabahati herkesten buyuk ,madem bir halt yedi arkasinda dursun
bir sure kendi haline birak ,belki zamanla kabullenecek evlendigini
Yine kabullenmesse yapacak tek birs sey kaliyor sana
Vur tekmeyi ,at disariya ,oyle erkeklere mustehak

Bu konuda yazmaya devam ediyorum çünkü sizin yazdıklarınızı okudukça kendimi doğru ifade edemediğimi düşünüyorum.

Siz evlenmişsiniz gizli yada açık.Şimdide boşanacağım diyorsunuz.Bu neye çare olacak?Bence asıl niyetiniz boşanmak değild eşinize kaybeyme korkusu yaşatarak onun ilgisini tekrar kazanmak bana öyle geldi.

Ben diyorum ki siz bunlarla uğraşacağınıza önce alın eşinizi karşınıza ve deyin ki birlikte bir hata yaptık bunu birlikte temizlemeye çalışalım.Yeni bir sayfa açalım.Sonuçta bu evliliği bitirdiğinizde daha iyi hissetmeyeceksiniz.İyisimi madem siz ikiniz birlikte yanlış yaptınız doğruyuda birlikte bulmaya çalışın.

Şimdi öncelik bence boşanmak değil bu ilşkiyi düze çıkarmak ama bu öyle sürekli kendini suçlayarak kendine acıyarak değil sürekli tövbe ederek,aynı hataya bir daha düşmeyerek ve güzel işler yapmaya çalışarak olur.Siz ve eşiniz buna odaklanın.Eğer aranız düzelmezse zaman geçtiği halde evlilik hala gizli kalırsa o zaman boşanmayı düşünürsünüz.

Daha ne kadar zaman geçmeli bir yıl oldu...burada sebep vicdan azabı vs her ne ise ona da bir kapı açacak bu ayrılık...ben herşeyi göze aldım...bu blof değil yerlerde surunen kadınlık onurumu bir nebze olsun kazanmak için...kurtarmak için...eski eşe ne katkısı olur onun içi ne yapabilirim bilmiyorum...eşim benle evlendi ve belki de hakettiğin gibi bana bu evlilikle ilgili bir onur yaşatmadı...bir vazife gibi kıydı bu nikahı...beni seviyor belki bilemem ama kendimi kotu hissetmem için gerekli tüm koşulları hazırladı...konumumu yaptığım hatayı sanki gizli gizli yuzume vurdu..içten içe bana kinini kustu..ustu örtülü bir öfke ile bu evliliği bana bu evliliği yarım yaşattı.hep ezik eksik yanlış aşağılık hissettirdi bana..hakettim ki bunu yaşadım...o zaman hakettiğini yaşa neden ayrılıyorsun diyebilirsiniz hatalarımın ustune hata eklememek için belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…