evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Eski eşinin ahını almış olabilir misiniz mesela? Çocuğun annesiyle babası ayrıldı ve henüz 15 yaşında. Ne bekliyordunuz? Madem böyle birşeye kalkıştınız sonuçlarına da katlanırsınız

Igrenc kahredici bir evliligi olabilir, bosanmak icin elinden gelen her seyi yapabilir adam ancak tum baglarini koparmadan mutsuz bosanacak dusuncesi ile evli bir adamla birlikte olunmamali.
Belki konu sahibi olmasa bile bosanacakti bunu kimse bilemez. Ancak bosanmamis bir adamla birliktelik yapmak ve bosanmasini bekleyerek birlikte olmak cok yanlis.
Once yasanmisliklari yani bagi nikahi ardinda birakmali onun varligi baskisi olmadan. Bu yasamadan bilinmeyecek bir sey degil konu icerisinde verdigim ornegi okuyabilirsin. Mutsuzum bosanacagim diyerek bir cok kadinla olup esine donen, ya da kadindan vszgecen erkeklerle dolu dunya.
Ben hukuk fakultesinde okurken, hukuk felsefesi hocamizin 'ahlak nedir' sorusuna cevap olarak; ahlak toplumun dayatmasidir diyen bir insan olarak bunlari yaziyorum. Toplumsal ahlaktan bahsetmiyorum kisinin vicdan muhasebesi yapabilmesi onemli diyorum. (Verdigim cevap uzerine sinifta aldigim tepkileri dusun).
Gercekten bir insan mutsuz olabilir, kimse evlendigi, cocugu oldugu icin zincirle bagli degildir esine. Birliktelik devam ederken hayata mudahil olunmamali benim kendi deger yargilarima gore. Yikilacak yuvaya dahil olmak etki etmek onemli burada. O adam bosanmis olsa, ciksa eski askinin karsisina kimseden bu tepkileri gormezdi.
Umarim anlatabilmisimdir.

Cocugun psikolojisinin koruma yolu ondan birseyler saklamak degildir asla..
Cocugu cekip buyuk gayet olgun bir insan gibi davranip boyle boyle diye anlatilmali hersey..
Sadece evlilik icin demiyorum cocugun hayatini etkileyecek her konuda boyle olmasi lazim..

Baba cocugunu korumaya calisiyor olsa bile asla dogru yol bu degildir..
Bir gun ortaya cikinca teee kac ay once evlendiginiz o cocuk bir daha babasina asla guvenmez..
O baba yerlerede yatsa oglum senin icin gizledim korktum dese kendinide paralasa fayda etmez..
Guven tek kullanimliktir heleki cocuklarin anne babalarina karsi..

bize klavye basinda ahkam kesme kolay..suanki esinizin sizi hangi yalanlarla kandiridigini da Allah bilir..insallah bundan sonra daha yerinde kararlar verip hayatinizi bir duzene sokarsiniz.
esiniz sizi el icine cikarilmayacak,gizlenecek bi hata olarak goruyor madem sizde cikartin onu hayatinizdan,

sevgili kk hanimlari,kimseyi kinamasak daha iyi degil mi..insan kinadigi seyi tecrube etmedikce can veremezmis..ortada pisman biri var,hakarete varan laflar edilmis,ayiptir..

Katılıyorum, o konuda zaten kendi fikrimi de açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Konu sahibini asla onaylamıyorum.

Ben sadece tartışmasız yanlışlıklarla başlayan ama yine de her detayını bilmediğimiz mevzularla ilgili konu sahibini yerden yere vurmamızın gereği yok diyorum, özellikle de kendisi hatasının farkındayken ve bundan sonrası için doğru adım atmaya çalışırken.

Ee ne desem boş normall... evli adamlarla uğraşmayn be canlar..

Kesin adam eski karısını unutmadı. O nisanlandi ama olur da geri donerse karısı bilmesin diyor. Baktı ki geri donmeyecek o zaman sana döner. Merak Etme sen. Sen de bekle öyle bakalım ne Hayır bulacaksın o evlilikten. Hey Allahim ya..

Adam mutsuzdu sevmiodu vs vs saçma.. Arkadaşım sevmio madem nie boşanmak için seni beklemiş.. Sakın bu sizin uydurduğunuz bişi olmasın.. Hem 5 yıl zaaten ikinci kadın olarak yaşamışsın, bırak evliliğinde gizli kalıversin.. Öbür halinden daha iyi şimdiki yerin .. Anladın sen onu.. Bunca tepki görüosun halaa kendini haklı çıkartma peşindesin ve hala tek sorun evliliğin gizli olması.. Sorun başka yerlerde , yat kalk dua ette tek sorunun evliliğinin gizli olması olsun bunca ah tan sonra

zaten karmaşık bir ilişkiniz varmış . sonuçta evlisiniz er geç çıkar ortaya .

tebrik ediyorum seni. Sen ve senin gibi insanlari gormek beni mutlu ediyor. Filmlerde ki gibi hissedip 'hala umut var' diyesim geliyor.

beni de böyle konuları okuyup, ilahi adaletin tecelli ettiğini birinci ağızdan işitmek mutlu ediyor. inancım daha da kuvvetleniyor, insanlara acı çektirenler çektirdiklerini misliyle yaşamadan gitmeyecekler umudu beni güçlendiriyor.
geçinemezsin ayrılırsın, uyuşamazsın ayrılırsın, artık sevemezsin ayrılırsın vs. vs. ama bir evliliğin bitmesine sebep olup, sonra da aynı yere kendin yuva kurmak istiyorsan belanı bulursun.

evliligindeki sorunları ve ayrılığın eşiğinde oluşu nedeniyle sizi o bunalımdan bir kaçış olarak görmüştür ama belki siz olmasaydiniz fikri değişebilir ve ne olursa olsun evliliğini sürdürme kararı alabilirdi. sonuçta bir çocuk var ve ergenlik döneminde üstelik sınava girme durumu da varmış. Bu yaşa gelip böyle olaylara dahil olan kadınları gördükçe genç biri olarak "hani marjinal bizdik? " diyesim geliyor.

Pisman biri ? Adam nikah kiysaydi pişman olacak miydi ?

Biz kk olarak hep erkekleri taslariz kadinlari savunuruzya?
Karisini aldatmis diye.
Hic farkinda degiliz o erkegin kimle aldattigini.
Bu aldatmalarin diger bi oyuncusuda yine bi kadin.
Bi erkekle aldatmyor sonucta.
Ve o erkekle beraber olan, taslamayi unuttugumuz kadinlar varya?

Tamda su an karsimda.
Yorum yapmiycam boyle bi kisiligede boyle bi hayatada.
Ne halin varsa gor.

''evliydi ve karısı ilişkimizi öğrendi'' kısmından sonra okumaya değer görmedim. 25 yaşındayım, asla Allah büyük söyletmesin, ancak samimi söylüyorum ki asla bir hem cinsimin elinden erkeğini alacak kadar aç değilim. Özellikle de evli bir erkekle... Mutsuzluk üzerine mutluluk kurulmaz. kendinize de yazık ediyorsunuz ayrıca. yaptığınızı onaylamıyor olmama rağmen sizin için de üzüldüm.

Konu sahibi karar verdiniz mi kesin olarak ya da konuştunuz mu tekrar eşinizle bu konu ile ilgili ?

çocuğu ve biten evliliği için vicdan azabı çekmek yerine bu yaşta ilk defa evlenen genç kız gibi yüzük ve ailesine haber verip vermemek, etrafa ilan etmek gibi konularda endiselenmeniz çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…