evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

konu sahibi siz daha önce okurken birlikteydiniz ayrıldınız ve sonra başkalarıyla evlendiniz siz boşandınız o da boşanıyordu ve siz yeniden birlikte olmaya karar verdiniz . doğru mudur . neden ayrılmıştınız ki . yeniden evlenmek için 3 yıl beklemiş yine de boşanmış . çok zor çok karmaşık . madem bu kadar değer verdiniz araya 3 şahısları neden soktunuz aranıza .onları da üzdünüz.

Sana kendini iyi hissettirmek icin ne yazabilirim bilmiyorum ama yazmadan edemiyorum
Mesafeli adli bayan zaten oldukca guzel ozetlemis
Sen yazdikca hatlar belirginlesiyor,ben cok ta analiz edebilen biri degilim belki ama su son mesajdan sonra esin icin dusunduklerim suki;adam aslinda cokta bosanmak istemiyordu ,ama senle sevgili hayatina esiylede evliligine devam etmek istiyordu .

lutfen kendinize yuklenip durmayin.bu yeryuzu ne kadar igrenc acimasiz seylerle dolu ve bunu yapan insanlarin cogunun gozu kor olmus,en azindan siz kendinizle hesaplasabiliyorsunuz bu cesaretiniz var.
esiniz istedigi kadar bagirsin,ki daha bagiracak cunku o da yarali ama belki gonul gozu acik degil yaptigi hatayla yuzlesmek icin..siz yuzlesiyorsunuz hatanizla,en yakin zamanda kesin atin bu yarayi yolunuza bakin.esinizin eski esi ve cocugu icinde bol dua edin,siz dua ettikce iciniz rahatlayacaktir.yolunuz acik olsun

Gercekten bosanmaya dogru ilerlersen esinden, senin yuzunden bosandim hayatimi mahvettin gibi laflari duymaya hazirlikli ol.. nedense insanlar hata olarak gorduklerini, birlikte yasadiklari insanlara yukleyerek rahatlamayi secerler.

Anlaşılan o ki elinde de ayrılmak istemedi davayı uç yıl surdurdu çocuğun velayetini almak için dedi.boşandılar ve evlenmek ve çocuğunu hazırlaması için 2 yıl daha bekledim.dedikleriniz çok doğru...unşversitede ayrıldık ara ara beni aradı...o gelip yine beni buldu ben evl değildim evli olduğunu gizledi oğendim ve hemen ayrılıp başkadı ile evlendim ben evliyken de aradı cevap vermedim.başka bir sebepten boşandım yine aradı cevap vermedim.3 sene sonra yeniden çıktı karşıma anlaşamıyorum ayrılıyorum diye...çok karışık tabi...sonuç şu ki karısı onu terkedince benimle surdurdu.karısı savaşsa onu boşamasa benimle surdurmeyipevlenmeyecekti...elinde o an ben vardım ve benimle surdu...bence eski eşine benden çok saygısı var ve belki de sevgisi

Gercekten bosanmaya dogru ilerlersen esinden, senin yuzunden bosandim hayatimi mahvettin gibi laflari duymaya hazirlikli ol.. nedense insanlar hata olarak gorduklerini, birlikte yasadiklari insanlara yukleyerek rahatlamayi secerler.
Bunu dedi zaten

bence gizleme sebebi kesinlikle sadece oğlu değil keşke evlenmeseydınız zaman verseydiniz kendınıze oldu bıttıye gelmiş dahada berbat olmuş işler

İyide eşinin seni hor görmeye ezmeye ne hakkı var ki?Hata yalnızca senin mi?Onun payı ne olacak?Size niye kin kusuyor ki sanki o evde oturup lolipopunu yerken siz gidip onu kandırmışsınız gibi?
Bence asıl boşanmak hata olur.Daha 1 yıl olmuş evleneli.
Siz bence yeni pırıl pırıl bir evlilik hayal ettiniz kavuşunca herşey toz pembe olacak sandınız oysa şimdi gerçeği gördünüz.Eşini aldatan ,duruma göre renk alan yani yalancı bir erkek ile evlisiniz.Siz bunun hayal kırıklığını yaşıyorsunuz gibi...
Evlenmeden önce onda hangi yönleri sevdiyseniz şimdide onları görmeye çalışın.Bu kadar badireden sonra madem bir aradasınız hemen pes etmeyin derim.

Sen ayrıldın, ama o daha evliyken bir ilişkiye başladınız, karısı öğrenince bitirmeyip direndiniz, kadının yuvası yıkıldı ve bunca olayın arasında nikahmı sorun?

aynen bu yoruma katiliyorum!!! sen o kadinin ah'ini almissin canim!!!
bu saatten sonra mutluluk ve huzur bekleme bu evlilikten!!!

Eşine ve çocuğuna biraz sevgisi saygısı olsaydı evliyken sizin peşinize düşmezdi konu sahibi . siz ne kadar suçluysanız şu yazdıklarınızdan sonra o da suçlu hatta bence daha fazla suçlu .

Bu konu benim kafamı karıştırdı :)))

İlk yazdıklarınızdan eşiniz ilk eşinden kurtulup biran önce size kavuşmak istiyordu ama eski eş bırakmak istemiyordu diye anlamıştım ben ama sonra yazdıklarınıza göre;

Eski eş aldatıldığını öğrenince boşanmak isteyerek dik bir duruş sergilemiş ama sizinki boşanmak istememiş ama çaresiz kalıp ayrılıncada elinde siz olduğunuz için sizin ile evlenmiş.

İki durum bence oldukça farklı.Çünkü bu ikinci durum daha can yakıcı sizin için ve evet haklısınız tüm yaşananlarda dik durabilen tek kişi eski eş ve onun bu gücü sizi eziyor.

Yuva yıkanın yuvası olmazmış der atalarımız

Aslinda anlasilmayacak bir durum yok ,oyle basitki
kocasiyla sevgili hayati yasarken ,adam esinden ayrilmak istiyor onu sevmedigini cocuk icin katlandigini soyluyor.
tabi es aldatildigini anlayip kocasini bosayincada adam kendini vazgecilmez saniyordu demekki, egosu yerle bir oldu.
Eski karisina ister istemez hak veriyordur adam,vicdan hic yalan soylemez ,bu adam vicdaniyla yuzlesiyor belkide

Ve bu evliliğinden de memnun değil ve onun için kimse bilsin istemiyor ve aslında tek eşli yaşamaya alışık olmadığı içinde belki şu an sıkıntılı.

Bu şekilde düşünmek gerçekten üzücü.

Bari bu evlilik kurtulsun diye düşünüyo insan ama bir erkeğe sadakati,dürüst olmayı,sorumluluk almayı öğretmek nasıl olabilir bu yaştan ve bunca yaşanmışlıktan sonra?

Son düzenleme:
canim bir erkege bunu anlatablmek sanmam kolay degil
benim olayimda aynen boyle
konu sahibesi benim olayimdaki ikinci kadin
esim hem beni aldattigi kadinla yasiyor hemde herkesten deli gibi gizliyor asla kimse bilsin duysun istemiyor.Basini kuma gommus deve kusu misali
hemde bana surekli pismanlik mesajlari gonderip barismaya calisiyor
iki kadini ayni anda istiyor ,ben onu kabul etsem ikinci kadindan da vazgecmiycek biliyorum
Bircok erkek esininden bosandiktan sonra sevgilisiyle uzun sure devam edemiyor zaten bitiyor,bosandiktan sonra sanirim cazip gelmiyor

Sen ayrıldın, ama o daha evliyken bir ilişkiye başladınız, karısı öğrenince bitirmeyip direndiniz, kadının yuvası yıkıldı ve bunca olayın arasında nikahmı sorun?

Çok haklısın capoeira..
Yuva yıkıp, bir de bunun üstüne mutlu olmayı beklemezler mi, şaşarım...

Yaşadıklarınız neresinden tutsanız hata. Ama sizi aşağılayan, hakaret eden, saygı duymayan bir adama nasıl tahammül ediyorsunuz? Hadi hiç kimseye saygınız yok kendinize de mi saygınız yok? Aşk gurursuzluk demek mi Allah aşkına.

Umarım barışmayı düşünmüyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…