Sana kendini iyi hissettirmek icin ne yazabilirim bilmiyorum ama yazmadan edemiyorumDaha ne kadar zaman geçmeli bir yıl oldu...burada sebep vicdan azabı vs her ne ise ona da bir kapı açacak bu ayrılık...ben herşeyi göze aldım...bu blof değil yerlerde surunen kadınlık onurumu bir nebze olsun kazanmak için...kurtarmak için...eski eşe ne katkısı olur onun içi ne yapabilirim bilmiyorum...eşim benle evlendi ve belki de hakettiğin gibi bana bu evlilikle ilgili bir onur yaşatmadı...bir vazife gibi kıydı bu nikahı...beni seviyor belki bilemem ama kendimi kotu hissetmem için gerekli tüm koşulları hazırladı...konumumu yaptığım hatayı sanki gizli gizli yuzume vurdu..içten içe bana kinini kustu..ustu örtülü bir öfke ile bu evliliği bana bu evliliği yarım yaşattı.hep ezik eksik yanlış aşağılık hissettirdi bana..hakettim ki bunu yaşadım...o zaman hakettiğini yaşa neden ayrılıyorsun diyebilirsiniz hatalarımın ustune hata eklememek için belki
İnanın çok zor...boyle biri değildim bir yuvayı yıkacak zalim biri olmadım hiç...şu duştuğum durumu Allah kimseye yaşatmasın...kendime biryerlerden teselli de arıyorum inkar edemem hafifletici sebepler v.s...ornek olsun bu durum bir kadın nasıl kendini aşağıların aşağısına atar...nasıl bir erkeğin elinde bu hale duşer..diyeceksiniz ki sebep sensin...haklısınız...kavgam kendimle...evlendim eşimle nikahım var ama varsın duyurmadın evlendim ya keyfime bakayım diye zafer sarhoşluğu yaşamıyırum hatanın yarısı bendeyse yarısı da eşimde...bu kadar aşağılanmayı hakettim mi bilmiyorumm..oyle biri değilim ama bi yandan da demek ki böyle biriymişim diyor kendimle yuzleşiyorum.çok ama çok zor...aşağıların aşağıdındayım
Anlaşılan o ki elinde de ayrılmak istemedi davayı uç yıl surdurdu çocuğun velayetini almak için dedi.boşandılar ve evlenmek ve çocuğunu hazırlaması için 2 yıl daha bekledim.dedikleriniz çok doğru...unşversitede ayrıldık ara ara beni aradı...o gelip yine beni buldu ben evl değildim evli olduğunu gizledi oğendim ve hemen ayrılıp başkadı ile evlendim ben evliyken de aradı cevap vermedim.başka bir sebepten boşandım yine aradı cevap vermedim.3 sene sonra yeniden çıktı karşıma anlaşamıyorum ayrılıyorum diye...çok karışık tabi...sonuç şu ki karısı onu terkedince benimle surdurdu.karısı savaşsa onu boşamasa benimle surdurmeyipevlenmeyecekti...elinde o an ben vardım ve benimle surdu...bence eski eşine benden çok saygısı var ve belki de sevgisikonu sahibi siz daha önce okurken birlikteydiniz ayrıldınız ve sonra başkalarıyla evlendiniz siz boşandınız o da boşanıyordu ve siz yeniden birlikte olmaya karar verdiniz . doğru mudur . neden ayrılmıştınız ki . yeniden evlenmek için 3 yıl beklemiş yine de boşanmış . çok zor çok karmaşık . madem bu kadar değer verdiniz araya 3 şahısları neden soktunuz aranıza .onları da üzdünüz.
Bunu dedi zatenGercekten bosanmaya dogru ilerlersen esinden, senin yuzunden bosandim hayatimi mahvettin gibi laflari duymaya hazirlikli ol.. nedense insanlar hata olarak gorduklerini, birlikte yasadiklari insanlara yukleyerek rahatlamayi secerler.
İyide eşinin seni hor görmeye ezmeye ne hakkı var ki?Hata yalnızca senin mi?Onun payı ne olacak?Size niye kin kusuyor ki sanki o evde oturup lolipopunu yerken siz gidip onu kandırmışsınız gibi?Daha ne kadar zaman geçmeli bir yıl oldu...burada sebep vicdan azabı vs her ne ise ona da bir kapı açacak bu ayrılık...ben herşeyi göze aldım...bu blof değil yerlerde surunen kadınlık onurumu bir nebze olsun kazanmak için...kurtarmak için...eski eşe ne katkısı olur onun içi ne yapabilirim bilmiyorum...eşim benle evlendi ve belki de hakettiğin gibi bana bu evlilikle ilgili bir onur yaşatmadı...bir vazife gibi kıydı bu nikahı...beni seviyor belki bilemem ama kendimi kotu hissetmem için gerekli tüm koşulları hazırladı...konumumu yaptığım hatayı sanki gizli gizli yuzume vurdu..içten içe bana kinini kustu..ustu örtülü bir öfke ile bu evliliği bana bu evliliği yarım yaşattı.hep ezik eksik yanlış aşağılık hissettirdi bana..hakettim ki bunu yaşadım...o zaman hakettiğini yaşa neden ayrılıyorsun diyebilirsiniz hatalarımın ustune hata eklememek için belki
Sen ayrıldın, ama o daha evliyken bir ilişkiye başladınız, karısı öğrenince bitirmeyip direndiniz, kadının yuvası yıkıldı ve bunca olayın arasında nikahmı sorun?
Anlaşılan o ki elinde de ayrılmak istemedi davayı uç yıl surdurdu çocuğun velayetini almak için dedi.boşandılar ve evlenmek ve çocuğunu hazırlaması için 2 yıl daha bekledim.dedikleriniz çok doğru...unşversitede ayrıldık ara ara beni aradı...o gelip yine beni buldu ben evl değildim evli olduğunu gizledi oğendim ve hemen ayrılıp başkadı ile evlendim ben evliyken de aradı cevap vermedim.başka bir sebepten boşandım yine aradı cevap vermedim.3 sene sonra yeniden çıktı karşıma anlaşamıyorum ayrılıyorum diye...çok karışık tabi...sonuç şu ki karısı onu terkedince benimle surdurdu.karısı savaşsa onu boşamasa benimle surdurmeyipevlenmeyecekti...elinde o an ben vardım ve benimle surdu...bence eski eşine benden çok saygısı var ve belki de sevgisi
Aslinda anlasilmayacak bir durum yok ,oyle basitkiBu konu benim kafamı karıştırdı :)))
İlk yazdıklarınızdan eşiniz ilk eşinden kurtulup biran önce size kavuşmak istiyordu ama eski eş bırakmak istemiyordu diye anlamıştım ben ama sonra yazdıklarınıza göre;
Eski eş aldatıldığını öğrenince boşanmak isteyerek dik bir duruş sergilemiş ama sizinki boşanmak istememiş ama çaresiz kalıp ayrılıncada elinde siz olduğunuz için sizin ile evlenmiş.
İki durum bence oldukça farklı.Çünkü bu ikinci durum daha can yakıcı sizin için ve evet haklısınız tüm yaşananlarda dik durabilen tek kişi eski eş ve onun bu gücü sizi eziyor.
Ve bu evliliğinden de memnun değil ve onun için kimse bilsin istemiyor ve aslında tek eşli yaşamaya alışık olmadığı içinde belki şu an sıkıntılı.Aslinda anlasilmayacak bir durum yok ,oyle basitki
kocasiyla sevgili hayati yasarken ,adam esinden ayrilmak istiyor onu sevmedigini cocuk icin katlandigini soyluyor.
tabi es aldatildigini anlayip kocasini bosayincada adam kendini vazgecilmez saniyordu demekki, egosu yerle bir oldu.
Eski karisina ister istemez hak veriyordur adam,vicdan hic yalan soylemez ,bu adam vicdaniyla yuzlesiyor belkide
Ben bu yaşalrdaki insanları biraz aklı başında sanardımBen 42 yaşındayım o da 45
canim bir erkege bunu anlatablmek sanmam kolay degilYani bu evliliğinden de memnun değil ve onun için kimse bilsin istemiyor ve aslında tek eşli yaşamaya alışık olmadığı içinde belki şu an sıkıntılı.
Bu şekilde düşünmek gerçekten üzücü.
Bari bu evlilik kurtulsun diye düşünüyo insan ama bir erkeğe sadakati,dürüst olmayı,sorumluluk almayı öğretmek nasıl olabilir bu yaştan ve bunca yaşanmışlıktan sonra?
Sen ayrıldın, ama o daha evliyken bir ilişkiye başladınız, karısı öğrenince bitirmeyip direndiniz, kadının yuvası yıkıldı ve bunca olayın arasında nikahmı sorun?
Umarım barışmayı düşünmüyorsunuzdur.canim bir erkege bunu anlatablmek sanmam kolay degil
benim olayimda aynen boyle
konu sahibesi benim olayimdaki ikinci kadin
esim hem beni aldattigi kadinla yasiyor hemde herkesten deli gibi gizliyor asla kimse bilsin duysun istemiyor.Basini kuma gommus deve kusu misali
hemde bana surekli pismanlik mesajlari gonderip barismaya calisiyor
iki kadini ayni anda istiyor ,ben onu kabul etsem ikinci kadindan da vazgecmiycek biliyorum
Bircok erkek esininden bosandiktan sonra sevgilisiyle uzun sure devam edemiyor zaten bitiyor,bosandiktan sonra sanirim cazip gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?