evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

ASLA
Ben cocuk denecek yasta evlenmistim ve 20 yillik esimi malesef bosanirlen tanidim.Bir daha denemek ,ona yeni bir sans vermek buyuk aptallik olur.
Siz çok merhametli birisine benziyorsunuz. Ve çok iyi niyetli. Çok üzülmüşsünüz belli.Yeniden sizi üzmesini istemem. Haddimi aştıysam da kusura bakmayın. Sevgiler.

Siz çok merhametli birisine benziyorsunuz. Ve çok iyi niyetli. Çok üzülmüşsünüz belli.Yeniden sizi üzmesini istemem. Haddimi aştıysam da kusura bakmayın. Sevgiler.
Estagfurullah neden boyle dusundunuz ki.Haddi asmakta ne demek.Hepimiz fikirlerimizi belirtiyoruz.
Cok uzuldugum evet dogru malesef .Tum dunyam yikildi,anca toparlaniyorum ama esime olan kirginligim asla gecmiycek artik hesabimiz ahirete kaldi.Bizimki sadece aldatma degil daha oteside vardi .Ben sadece durust olup kabul etmesini bekledim ama o yeminlerle inkar edip beni daha cok yaraladi.Iyi niyetimi kotuye kullandi .Zaten butun cirkin yuzunu gordum onun .Daha fazla uzemez beni.

ilişkiyi saklayanını gördüm de.... evliliği saklayanı da ilk defa görüyorum.... adamın hayatında senden önemli bir oğlu var... ve oğluna karşıda sorumluluğunun farkında... neden böyle bir şey için çocuğunun geleceğini tehlikeye soksun... belki de oğlunun bu durumu kabul edemeyeceğini düşünüyor ve o yüzden hiç kimseye söyleyemiyor... herşeyi geç bu adam için bir imza atmak belki de çok kolay bir şey o yüzden bu imzayı attı.... yada diğer taraftan bakarsak bu adam tam bir SALAK..... ama adam oğluna bağlı bir adam... o yüzden hareketlerinize dikkat edin... öyle facede evlilik yazmalar falan... böyle şeyler yapmaya devam ederseniz.... bu adam için o imzayı sildirmek te... hiç sorun olmayacaktır.....

Adamın tek korkusu karısının duyması barız..Ailesı de tutucu bı aıleyse senı gelın olarak göturmek ıstemıyordur..Sen kaybeden olmussun coktan bırak gıtsın..Eskı'ye ragbet olsa bıt pazarına nur yagardı:)

Yani bir de söyle bir sey var siz de evliymissiniz o zaman o da sizin yuvanızı yıktı sonucta ikiniz de bosanmıssınız.

Sanal ortam reel gibi değil ne yazıkki! Söylenen şeyler farklı algılanabiliyor.Akıl vermek değildi amacım sadece onu belirttim. Samimiyetiniz için de ayrıca teşekkürler.

Evlenmek için acele etmeseymişsiniz de ilan edecek duruma gelmeyi bekleseymişsiniz keşke. Durumunuz lise dönemi flörtü gibi görünüyor..

ama yinede şanslımısın diye düşünmek lazım..ya resmi nikah değilde.imam nikahı yapsaydı ( duruma bakalırsa..ilk zamanlarda kabul edecekmiş gibisiniz ) şimdi ne yapacaktınız

ama yinede şanslımısın diye düşünmek lazım..ya resmi nikah değilde.imam nikahı yapsaydı ( duruma bakalırsa..ilk zamanlarda kabul edecekmiş gibisiniz ) şimdi ne yapacaktınız
Ne doğru bir tespit...insanın bu kadar körleşebileceğini kendimde test ettim...inanılmaz bir olay.. Ne dığru

Neden girdin ki bu işe, iki evli derler ya adam hem karısında hem senden ayrılmak istememiş, eşi gururluymuş bu duruma katlanmamış, sen neden katlandın? Bence yaşın genç daha bu kadar hakarete uğradığın yetmez mi? Boşan bitsin

Yani resti çektiniz, ama eşiniz "bu kadın benim hayat arkadaşım" demek yerine boşanmayı mı seçti?

O zaman hayırlı olmuş sanki.
Hayır olayı buyuttuğumu zaten soyleyeceğini bağırarak soyluyor...akrabamda kalıyorum ...guvenimi kaybettiğimi söyledim...ayrılmak istemiyor ama boşanacağım....dun sana yuzuk vs baktım diyor çocuk kandırır gibi...başka planları olmasa ne ailesinden ne de işyerindekilerden saklardı....guvenmiyorum boşanıyorum

Hakkında hayırlısı olsun.Rest çeksen de değişen birşey olmayacakmış bunu görmüş olduk.
Umarım temiz bir sayfa açarsınız kendinize.

BİLE BİLE lades seninki kusura bakmada
baştan kabul etmeyecektin şimdi dövünmenin bir mantıgı yok.,
çocugunu düşünmesi normal ok.ama iş arkadaşlarına filan sölememekte ndir
saçmalamış geldi bana sen çok güvenmişsin bu adama

adam evliyken sapık saçma işler yap sonra da yaaa sökemüo evlendüğümüzüüü de müstehak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…