- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
ASLAUmarım barışmayı düşünmüyorsunuzdur.
Siz çok merhametli birisine benziyorsunuz. Ve çok iyi niyetli. Çok üzülmüşsünüz belli.Yeniden sizi üzmesini istemem. Haddimi aştıysam da kusura bakmayın. Sevgiler.ASLA
Ben cocuk denecek yasta evlenmistim ve 20 yillik esimi malesef bosanirlen tanidim.Bir daha denemek ,ona yeni bir sans vermek buyuk aptallik olur.
Estagfurullah neden boyle dusundunuz ki.Haddi asmakta ne demek.Hepimiz fikirlerimizi belirtiyoruz.Siz çok merhametli birisine benziyorsunuz. Ve çok iyi niyetli. Çok üzülmüşsünüz belli.Yeniden sizi üzmesini istemem. Haddimi aştıysam da kusura bakmayın. Sevgiler.
Sanal ortam reel gibi değil ne yazıkki! Söylenen şeyler farklı algılanabiliyor.Akıl vermek değildi amacım sadece onu belirttim. Samimiyetiniz için de ayrıca teşekkürler.Estagfurullah neden boyle dusundunuz ki.Haddi asmakta ne demek.Hepimiz fikirlerimizi belirtiyoruz.
Cok uzuldugum evet dogru malesef .Tum dunyam yikildi,anca toparlaniyorum ama esime olan kirginligim asla gecmiycek artik hesabimiz ahirete kaldi.Bizimki sadece aldatma degil daha oteside vardi .Ben sadece durust olup kabul etmesini bekledim ama o yeminlerle inkar edip beni daha cok yaraladi.Iyi niyetimi kotuye kullandi .Zaten butun cirkin yuzunu gordum onun .Daha fazla uzemez beni.
Konu sahibi boşandıktan sonra tanıyor şimdiki eşini.. Adam evliymiş konu sahibi deil..Yani bir de söyle bir sey var siz de evliymissiniz o zaman o da sizin yuvanızı yıktı sonucta ikiniz de bosanmıssınız.
Ne doğru bir tespit...insanın bu kadar körleşebileceğini kendimde test ettim...inanılmaz bir olay.. Ne dığruama yinede şanslımısın diye düşünmek lazım..ya resmi nikah değilde.imam nikahı yapsaydı ( duruma bakalırsa..ilk zamanlarda kabul edecekmiş gibisiniz ) şimdi ne yapacaktınız
Yanıtlar için teşekkür ederim bugün boşanmak için vekaletname verdim...hayırlı olur inşallah
Hayır olayı buyuttuğumu zaten soyleyeceğini bağırarak soyluyor...akrabamda kalıyorum ...guvenimi kaybettiğimi söyledim...ayrılmak istemiyor ama boşanacağım....dun sana yuzuk vs baktım diyor çocuk kandırır gibi...başka planları olmasa ne ailesinden ne de işyerindekilerden saklardı....guvenmiyorum boşanıyorum
Yani resti çektiniz, ama eşiniz "bu kadın benim hayat arkadaşım" demek yerine boşanmayı mı seçti?
O zaman hayırlı olmuş sanki.
Hayır olayı buyuttuğumu zaten soyleyeceğini bağırarak soyluyor...akrabamda kalıyorum ...guvenimi kaybettiğimi söyledim...ayrılmak istemiyor ama boşanacağım....dun sana yuzuk vs baktım diyor çocuk kandırır gibi...başka planları olmasa ne ailesinden ne de işyerindekilerden saklardı....guvenmiyorum boşanıyorum
iyi yapmışsın , gör bak ilk iş eşine gidip birleşmek isteyecek hayır derse geri sana yalvaracakYanıtlar için teşekkür ederim bugün boşanmak için vekaletname verdim...hayırlı olur inşallah
BİLE BİLE lades seninki kusura bakmadaYaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
adam evliyken sapık saçma işler yap sonra da yaaa sökemüo evlendüğümüzüüü de müstehak sanaYaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?