evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

kusura bakmayın ama sırf sizin gibi insanlar yüzünden evlilik gibi kutsal bir müessese ayaklar altına alınıp itibarsızlaştırılıyor...boşanmak da evlenmek de ne kadar kolay olmuş... resti çektim dilekçe verdim demek ne kadar kolay sizin için...elbetteki boşanmak çok doğal bir haktır ama sizin gibilerin evlenmesine izin vermemeleri gerekir bence..

şimdi gidip ilkokul aşkınızı bulun onu da karısından ayırın........

ben başka birşeyi merak ettm? 1 yıldır evlisiniz..aile iş ark. kimse bilmiyor..iyi de ailesi hiç mi ziyarete gelmedi,elele hiç mi sokakta gezmediniz,yemeğ gitmediniz,hiç arkadşı görmedi mi? kimseyle görüşmüyor musunuz? ayrıca adamın işyerinde resmi bilgileri çıkması lazım..evli olduğunu gizleyemez ki..
yani gizlenmek için ciddi bir çaba göstermiş olması gerekir..

Zaten söyleyecektim diyeceğine gidip söylemesi gerekir iş bu kadar ciddiye binmişken. Hala söyleyecektim diyor. Şurada ne kadar ömrümüz kaldı zaten, az daha bekle belki ölür gideriz boşuna yorulmayayım der gibi.

ben başka birşeyi merak ettm? 1 yıldır evlisiniz..aile iş ark. kimse bilmiyor..iyi de ailesi hiç mi ziyarete gelmedi,elele hiç mi sokakta gezmediniz,yemeğ gitmediniz,hiç arkadşı görmedi mi? kimseyle görüşmüyor musunuz? ayrıca adamın işyerinde resmi bilgileri çıkması lazım..evli olduğunu gizleyemez ki..
yani gizlenmek için ciddi bir çaba göstermiş olması gerekir..

Sizin aile nerde yok mu çok ilginçmiş.. yıllar sonra nasıl bir araya geldiniz

Ailemizden farklı şehirlerdeyiz...onun annesi vs hiç gelmedi...arkadaşlar iş çevresi ilişkimizi biliyor ama evli olduğumuzu bilmiyorlar.elbette el ele dolaşıyoruz...yemeğe gidiyoruz arkadaşlarımız ilişkimizi biliyor ama evliliğimizi bilmiyor...benim ailem evlendik diye biliyor o kendi ailesinden ve iş arkadaşlarından evliliğini saklıyor

Kocaman 45 yaşında kadınsınız ve empatiden uzaksınız yazık ya...

yuva yıkanın yuvası olmaz
yazık etmişsiniz ailesine
boşandıktan sonra görüşmeye başalyabilirdiniz
üzüldüm o çocuğa

Hanımefendi siz bu adam evliyken çıkmaya başlamışsınız ayrıca senelerr geçmiş çocuğu büyümüş, ne zaman karşılaştınız da görüşmeye başladınız bu adam sizi nasıl buldu o kadar yıldan sonra ya da siz onu nasıl buldunuz da başladı. Ayrıca aileler bilmeden nasıl evlendiniz kabul ettiniz ki insan bir ailesine tanıştırır filan bilmediklerini biliyordunuz buna rağmen evet demişsiniz şimdi mi sorun oldu bekleseydiniz madem ne aceleniz vardı. O çocuk ergenlik çağında sınav dönemi zaten stresli düşünsenize bunları öğrendiğini psiolojisini. Hata baştan aşağı sizde karısını aldatmış bu adam sizinle, bile bile ailesine çevresine demediğini evlenmişsiniz şimdi veryansın ediyorsunuz aynı evde de mi kalmıyorsunuz da ailesi bilmiyor nasıl evlilik bu nasıl razı gelebilir bir insan buna. Yuva yıkanın zaten yuvası da olmaz.

Yanıtlar için teşekkür ederim bugün boşanmak için vekaletname verdim...hayırlı olur inşallah

Madem bir de bu kadar kolay boşanacaktınız keşke evlenmeseydiniz gizli saklı valla kusura bakmayın biliyordunuz sakladığını ben olsam bekleyelim sen söyle öyle evlenelim derdim. Aynı evde yaşayıp da ailesinin çevresinin bilmeme ihtimali nasıl oluyor onu da anlamıyorum şahsen ben bana biraz saçma geldi. Madem ayrılacaktınız boşuna oldu herşey bari karısıyla aralarına giren kadın olmasaydınız. Yazık valla nasıl ilişkiler bunlar evlenmeler aceleyle boşanmalar öyle. Çocuk oyuncağı sanki.

İş yeri ortamı farklı olabilir tabi ama biz evlendikten sonra sigorta devri işleri için muhasebeden formlar falan geldi baya bir prosedür çıktı yani, bence de iş arkadaşlarından saklayabilmek maharet o bakımdan. Sağlık raporu vs. için bile işyerinden izin alınması lazım normal şartlarda bu kadar detaylı mı düşündü yani adam? Restiniz iyi olmuş..

Çocuğun sınav dönemi geçti...sınavı bitsin öyle açıklayalım dedi sınav biteli 7 ay oluyor.ailelerimizden ayrı şehirlerde ama aynı evde oturuyoruz.benim ailemle eski okul arkadaşı olduğumuz için tanışıyordu.evlendik dedik haber verdik...bizimkilere bir sure sonra söyleyelim dedi...tamam dedik ama erteledi sürekli...iş yerindeki ve diğer arkadaşlarından da gizliyor

Ne yapmalıyım saklamaya devam et bir yalanı yaşayalım mı demeliyim nerede ise bir seneyi geçti evleneli...gizli kapaklı evlilik olur mu sizce...

Gerçekten anlayamadınız mı pes yani 15 yaşındaki gencin anne babasının ayrılmasına sebep olmuşsun. üstüne sınavıda yine sayenizde berbat geçecek.
Sınav geçeli 7 ay oluyor...okula başladı bile çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…