Ne yapmalıyım saklamaya devam et bir yalanı yaşayalım mı demeliyim nerede ise bir seneyi geçti evleneli...gizli kapaklı evlilik olur mu sizce...
İsabet olur.Ayrıntıları bilmeden böyle konuşmanız yanlış...ben ilişki başladığında wvli olduğunu bilmiyordum.bu da size klişe gelebilir.hatta bu durumdakileri eleştiren bir insanken buyuk konuştum başıma geldi..yuva yıkanın yuvası olmuyorsa ayrılmalıyım o zaman
Sizin çocuğunuz yok mu?Sınav geçeli 7 ay oluyor...okula başladı bile çocuk
Yaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
asıl resmiyet ailenin ve arkadaşların bilmesi ve sizi tanıştırmasıdır.Sonuçta evlendik.seni sevmesem neden evleneyim.bir resmiyetin altına gireyim diyor.ama iş yerinde dahi gizliyor ailesinden gizliyor.sonu. Hep çocuğa bağlanıyor.ne yapacağımı şaşırdım.saçma ama haklı olabilir mi vs diyorum sırf çocuk için
Çocuğun sınav dönemi geçti...sınavı bitsin öyle açıklayalım dedi sınav biteli 7 ay oluyor.ailelerimizden ayrı şehirlerde ama aynı evde oturuyoruz.benim ailemle eski okul arkadaşı olduğumuz için tanışıyordu.evlendik dedik haber verdik...bizimkilere bir sure sonra söyleyelim dedi...tamam dedik ama erteledi sürekli...iş yerindeki ve diğer arkadaşlarından da gizliyor
o zaman bu durumda eski eşle farklı bir ilişki düşünürüm ben..iyi niyet de aramam..Ailemizden farklı şehirlerdeyiz...onun annesi vs hiç gelmedi...arkadaşlar iş çevresi ilişkimizi biliyor ama evli olduğumuzu bilmiyorlar.elbette el ele dolaşıyoruz...yemeğe gidiyoruz arkadaşlarımız ilişkimizi biliyor ama evliliğimizi bilmiyor...benim ailem evlendik diye biliyor o kendi ailesinden ve iş arkadaşlarından evliliğini saklıyor
o zaman bu durumda eski eşle farklı bir ilişki düşünürüm ben..iyi niyet de aramam..
kadından yana bir durum olmayabilir.ama adam vazgeçmemiş olabilir.yani o tarafta durumlar nedir bilmioyr ki konu sahibi.eskı eş nışanlanmış mutlu mesut takılıyor.konu sahıbı mutsuz ama :)
Biliyordur herhalde facede soyadım evlilik soyadım beni biliyor tanıyoreski eş sizi biliyor mu peki? yani şu an beraber olduğunuzu?
valla boşanmayı göze aldıysanız,eski eşle konuşup durumu öğrenin derim ben..en kötü ne olabilir ki?bence o tarafa yanlış aksettirilen birşeyler var.
Hatta yaşadığım şehre ankaraya geldi benimle görüşmek için...Biliyordur herhalde facede soyadım evlilik soyadım beni biliyor tanıyor
neden geldi ki?Hatta yaşadığım şehre ankaraya geldi benimle görüşmek için...
Benimle yuzleşmek istemiş...daha evlenmemiştik...onunla bir ilgim yok demiş eşim...doğrumu soyluyor görmek için gelmişneden geldi ki?
onlar daha boşanmamıştı.adam kadını ikna etmeye çalışıyordu,aldatmadım seni ya da pişmanım artık beraber değilim diyerek..kadın da gerçekleri öğrenmek için sizinle konuştu..Benimle yuzleşmek istemiş...daha evlenmemiştik...onunla bir ilgim yok demiş eşim...doğrumu soyluyor görmek için gelmiş
Kağıthavlu goruşunuzu merak ediyorum
Anlaşılan çocuğunu çok seviyor. İlk sayfada eşinizin boşanma davasında konunun siz olduğunuz ve bu yüzden boşanmanın 3 yıl sürdüğü açıkca yazdınız. Çocukta kusura bakmayın küçük değil. Neyin ne olduğunun farkında. Tabiki ilk eşi şimdi nişanlanıp mutlu olacak. Boşanma nedenleri nişanlısı değil ki , sizsiniz. Çocuk bunu biliyor. Babası da tepkisinden korkuyor.Universitedeyken çıkıyorduk aslında yıllarca koştu peşimden istemedim..zor ve sorunlu bir donemimde sıpınak gibi gordum.evet buyuk çok buyuk hata...bir kaç kez ben yokken de ayrılma noktasına geldiklerini .....bahane değil elbette. Bu arada eski eşi de başkası ile nişanlı şu an bir de bu durum var.kısaca eskiden tanıdığım ve sevdiğim bir insana guvendim.nikah kıyınca da herşeyi göze aldığı için sevgisinden yaptı dedim.durumu savunmuyorum sadece olayı anlatıyorum...asıl şimdi ne yapmalıyım.eski eş şu an halinden memnun evleniyor ve çocuk da bunu biliyor biz 1 yıldır evliyiz ve gizliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?