evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

İsabet olur.

Birşeyi gerçekten çok merak ettim. Kendini hiç o kadının yerine koydun mu? Ne hissettiğini anlamaya çalıştın mı?

daha beter ol ınsallah !!

yok ayrılma asamasındaydı da falan.barız OTEKI KADINken bırden esas kadın olmayı denedın.baktın işler sarpa sardı napayım dıyosun oyle mı??

ınsallah senın gıbılerın yuzu gulmez !!!

asıl resmiyet ailenin ve arkadaşların bilmesi ve sizi tanıştırmasıdır.

bence sızden utanıyor..ben olsam bende utanırdım.. siz gercekten mutlu olacagınızı mı sanmıstınız...hmmm baya optimistsiniz o zman....

o zaman bu durumda eski eşle farklı bir ilişki düşünürüm ben..iyi niyet de aramam..

eskı eş nışanlanmış mutlu mesut takılıyor.konu sahıbı mutsuz ama :)
kadından yana bir durum olmayabilir.ama adam vazgeçmemiş olabilir.yani o tarafta durumlar nedir bilmioyr ki konu sahibi.
kadın nişanlandıysa demek ki çocuğun psikolojisinde sorun yok..hani çocuk için söylemiyordu ya..
başlı başına saçmalık...
bir bit yeniği var mutlaka burda..yoksa neden söylenmesin ki..

eski eş sizi biliyor mu peki? yani şu an beraber olduğunuzu?
valla boşanmayı göze aldıysanız,eski eşle konuşup durumu öğrenin derim ben..en kötü ne olabilir ki?bence o tarafa yanlış aksettirilen birşeyler var.

Biliyordur herhalde facede soyadım evlilik soyadım beni biliyor tanıyor

Benimle yuzleşmek istemiş...daha evlenmemiştik...onunla bir ilgim yok demiş eşim...doğrumu soyluyor görmek için gelmiş
onlar daha boşanmamıştı.adam kadını ikna etmeye çalışıyordu,aldatmadım seni ya da pişmanım artık beraber değilim diyerek..kadın da gerçekleri öğrenmek için sizinle konuştu..
peki siz bu duruma rağmen nasıl hala adamla beraber olabildiniz,naasıl evlenebildiniz?bunları bile bile..
bu durumda adam size hiçbir zaman sahip çıkmamış ki...hatta karısından boşanmamak için yalan söylemiş sizi inkar etmiş...
bundan sonra yolunuza bakın derim ben..büyük hatalar yapmışsınız ama bundan sonra devam etmeyin hatalara...

Keske bir sihirli degnek olsa da her sey en basa donse degil mi. Bu hikayede herkes mutsuz oldu. Ama en cok aciyi cocuk yasiyor. Bir omur babasiz buyuyecek. Oksuz kalacak.
Soyleyecek bir sey bulamiyorum. Sanirim ailenin kutsalligi kavrami bitmis artik. Yazik olmus herkese. Sadece kendi bencillikleri yuzunden insanlar iste boyle baskalarinin hayatlarini mahvedebiliyorlar.

Kağıthavlu goruşunuzu merak ediyorum
Anlaşılan çocuğunu çok seviyor. İlk sayfada eşinizin boşanma davasında konunun siz olduğunuz ve bu yüzden boşanmanın 3 yıl sürdüğü açıkca yazdınız. Çocukta kusura bakmayın küçük değil. Neyin ne olduğunun farkında. Tabiki ilk eşi şimdi nişanlanıp mutlu olacak. Boşanma nedenleri nişanlısı değil ki , sizsiniz. Çocuk bunu biliyor. Babası da tepkisinden korkuyor.
Hani ayrılmalarında saydığınız bahaneler varya, aynılarını bir başka kadın bir kaç aya sizin için kurar merak etmeyin.

Bence bir anlık şeytana uydu macera yaşamak istedi ve çocuğunun annesini unutamıyor olay bu sizinle anılmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…