evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Her şey irade yani.??
Ben bu tür durumlarda iradesine söz geçiremeyen insanlara diyorum ki: Allah'tan eroin gibi bir şeye bulaşmamışlar, yoksa onun için de iradesini kullanıp bırakamazmış.

Ay bu ne kibar kibar cevap vermeler,hakaretlere yarabbi şükür modunda haller,magduru oynama,akil alma numaraları,hepten sinirimi ziplatiyorsunuz kusura bakmayinda..Ayrıca akıl alcak yaşı çoktan gecmissiniz hanimefendi zira bu kadar entrika çevirmek akıl ister bence..yazıma evli olduğunu bilmiyordum yazmışsınız ya hepten irite oldum...neyse gerisi allahla senin ve vicdanın arasında...birazda sen kafa patlat ben nerde yanlış yaptım diye...iyi gunler

Kağıthavlu goruşunuzu merak ediyorum

o zaman tepki çekeceğini bildiği için utanıyor olabilir.. bizim böyle bir tanıdığımız var karısını yıllarca aldattı sonra aldattığı kadınla evlendiğini duyduk herkes onun arkasından konuşuyor ve kimse adama sahip çıkmadı aldatılan kadına sahip çıktı.

Herşey biyana yani siz eşinizle eski eşinden daha boşanmadan mı birlikte oldunuz ve karısı bunu öğrenince ayrıldı eşinizden ve siz evlendiniz öyle mi? Bana hiç kızmayın ama nekadarda karısıyla kötü de olsa onların boşanmasında en büyük etmen sizmişsiniz gibi geldi ve ben bu yazınıza derim ki yuva yıkanın yuvası olmaz..!

oğlundan okadar çekiniyorsa evlenmeseydi ozaman, bana her açıdan rahat olabilmek için gizliyor gibi geldi

Bazı üyeler ne emmeye ne gömmeye! Kadın ters cevap verıp hakarete karsı hakaretle cevap verse '' hem suclu hem guclu terbiyesiz,eleştiri kaldıramıyorsan konu açma'' derdiniz.Alttan alıp her yoruma saygıyla cevap verse ne pişkinsin olmuş.
Kadına iğrenç denmiş.
Eleştirirken bişeyin de b.kunu çıkarmayın.
Yüzüne söylenemeyecek kadar ağır lafları klavyeden sallamayın.Karşınızdaki hatalar silsilesi yapmış olsa da insan yahu.

Ooooh, cok iyi buldun konu sahibi. Yuva bozan kadina ilahi adalet. Bu konu simdi rahat 30,40 sayfa olur. Tebrik ederim, cok yaraticisin

sen iki yuva dağıttın adama zorla nikah kıydırdın e bide canını alda kurtul bari..

1-aldayan erkek yine aldatabilir
2-çocuğa zayen ben evlendım dmk çk saçma.evlenmeden önce görüşü alınıp alıştırmalıydı.

Bu çok daha kızılıp tepkı verilecek bir şey.

Ne y
Ne yapmalıyım...kendime saygım için...bazı şeyler için geç kalınmış olsa da

yapmayın Allahaşkına, hala saygı mı diyorsunuz, egoistliğiniz yüzünden kaç kişiyi heder etmişsiniz.
cahiliye döneminizde değilsiniz, sizce; kendinize saygı duymanız için erdemleriniz yeterli mi?
"eşiniz" de size saygı duymuyor, eğer size saygı duysaydı sizi bu pozisyonda bırakmazdı.
bence evladına yaşattıklarından pişman, utanıyor ya da tekrar aldatıyor.

Son düzenleme:
Siz metressiniz. Adam sizden utanıyorum. Metresi ailesine soktu sonuçta.kim ister ki arkadaşları filan hep sizin metres,yuva yıkan kadın olduğunuzu biliyor. Gül gibi karisindan sonra sizi niye o ortama soksun ki. Utanıyor işte sizden .siz neden o p..venkten utanmiyorsunuz? Karısını aldatan,yalanci ,vicdansiz (sizin gibi ) birinden siz neden utanmiyorsunuz ?

sizi ailesi ile tanıştırdımı
cocuk sizi tanıyormu
sizin aileniz biliyormu
ve biliyor ise nasıl aynı evde yaşıyorsunuz..evli olduğunuz bilmiyorlar neticede

Yorum ağır ama yerin de...

Teşekkür ederim...yazılanları bir ozeleştiri olarak karşılıyorum.pişkinlikle alakası yok.yaptığımla gurur duymuyorum ama başa gelmeyince anlaşılmıyor.ben de böyle söyler ve yazardım ama aynı duruma duştum.ben hatamın farkındayım...belki ne yapmam gerektiğini de biliyorum ve kendimi kandırışımla yuzleşiyorum...akıllı geçinen 40 lu yaşlardaki ben bunu yaptım...aferin beklemiyorum...madem utanıyor...oğlundan çekiniyor neden nikah kıydı...neden hala ayrılmamakta direniyor.ben kimsenin üzerinde kalmış da değilim...kaç kere git dedim.kaçtım saklandım aradı buldu...universiteden eski arkadaşım dedim...eşimle bitti ...anlaşamıyoruz dedi...biten...istenmeyen bir ilişkinin sorumlusu ben değilim diye duşundum.eski eşi benden güzel çok zengin de değilim...bunca ısrarı sevgiden diye duşundum.sevmediğiniz biri ile neden surdurmak zorundaki inşa dedim...açıklamaları mantıklı geldi.tek ayrılan ben olmayacağım dedi...sevmediği biri ile surdurse daha mı erdemli olacaktı...şu an evladının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...derdim oarası da değil zaten eşim zengin dw değil...biz aşk üzerine bir hata yaptık...eşinin hataları yok mudur...bilemem...şunu biliyorum iyi giden bir evliliği hiçbir guç yıkamaz yanlış mı dulunuyırum

Bu eski asklar ne kadar degerli evlenip coluk cocuga karisip esleri bosamalar tekrar birlesmeler.. ayrilma asamasinda bile olsa onunla olmamaliydin. Evliligin boyunca cektigin ve cekecegin sikntilar o kadinin goz yaslarinin bedeli diye dusunuyorum. Daha cok cekersin hem sen hem esin. O 15 yasindaki cocuk asil sizi ogrendikten sonra sizden edecegi nefretle neler olacak asil bunu dusunun. Annem bu kadin yuzunden uzuldu diyecek. Bu kadin yuzunden babam bosandi annemden.
Esiniz biliyoruz oglu kendisini affetmeyecek. Utaniyor yaptigindan sizle olan evliliginden. Bosanmamisken sizle olmus, bunu aciklayamaz o delikanliya.
Etme bulma dunyasi umarim eski esi su an cok ama cok mutludur.. cani gonulden diliyorum bunu.

sizi ailesi ile tanıştırdımı
cocuk sizi tanıyormu
sizin aileniz biliyormu
ve biliyor ise nasıl aynı evde yaşıyorsunuz..evli olduğunuz bilmiyorlar neticede
Ailelerimiz ile farklı şehirlerdeyiz ve elbette eşimle aynı evde oturuyoruz.ortak memleketimize gidince o annesinde kalıyor çocuğu da yanına geliyor.ben de annemde kalıyorum.ankarada yalnız yaşadığını sanıyor ailesi.çocuğu da ankaraya hiç gelmedi.ailem onunla evlendiğimi biliyor ve ailesinden sakladığını öğrenince bana baskı yapmaya başladılar...iki ayrı hayat yaşıyor diye...aile çevresi onu hala bekar biliyor.bunun sonucunda ne olur...ya aikesi başkası ile evlndiemek ister kız bulur ya da eski karısı ile arasını yapmaya çalışırlar.nişanlı olduğuna göre bu olamaz.çocuk da bahane ise geriye sadece zaman geçirdiği evlenerek bana karşı vicdani sorumluluğunu yerine getirdiği aslında evlenmeyi istemediği ve bir gün ayrılacağını duşunduğu için de ailesi ile paylaşmadığı konusu kalıyor....en kısası ben butun bunları hakediyorum

40 yaşında kadın utanmıyorsun evli bir erkekle olmaya?
15 yaşındaki oğlunun yüzüne bakabilecek misin gerçekten hadi evli adamla beraberliği miden kaldırdı ama o çocuğun yüzüne gerçekten bakabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…