- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
neden gizli olsun ki ? yasak birşey yapmıyorlar sonuçta alınları açık yüzleri ak edepleriyle evlenecekler bundan daha normal birşey yok sanırımYok hayır fotoları yayınlayabilirler tabii...sadece gizli değil onu belirtmek istemiştim
Her şey irade yani.??Hayır saygı duyulmasını istemiyorum bunca yanlışın arasında en doğru olan nedir onu arıyorum.yargısız infaz yapmayın neolur.kendimi aklama çabam yok.evet yaptığım kotu keşke kendime söz geçirebilseydim...şimdi boşanma davası açıp yuva yıkanın yuvası olmaz sozunu doğrulamalıyım belki de
Kağıthavlu goruşunuzu merak ediyorum
Herşey biyana yani siz eşinizle eski eşinden daha boşanmadan mı birlikte oldunuz ve karısı bunu öğrenince ayrıldı eşinizden ve siz evlendiniz öyle mi? Bana hiç kızmayın ama nekadarda karısıyla kötü de olsa onların boşanmasında en büyük etmen sizmişsiniz gibi geldi ve ben bu yazınıza derim ki yuva yıkanın yuvası olmaz..!Yaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
oğlundan okadar çekiniyorsa evlenmeseydi ozaman, bana her açıdan rahat olabilmek için gizliyor gibi geldiYaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin
Ne y
Ne yapmalıyım...kendime saygım için...bazı şeyler için geç kalınmış olsa da
Siz metressiniz. Adam sizden utanıyorum. Metresi ailesine soktu sonuçta.kim ister ki arkadaşları filan hep sizin metres,yuva yıkan kadın olduğunuzu biliyor. Gül gibi karisindan sonra sizi niye o ortama soksun ki. Utanıyor işte sizden .siz neden o p..venkten utanmiyorsunuz? Karısını aldatan,yalanci ,vicdansiz (sizin gibi ) birinden siz neden utanmiyorsunuz ?
pess diyorum eğer karısından boşanmasına siz sebep olduysanız pess. Ama yok biz yanlış anladıysak pardon.Evlendik ama gizliyor....tum diğer sorunların yanında evet sorun bu
Teşekkür ederim...yazılanları bir ozeleştiri olarak karşılıyorum.pişkinlikle alakası yok.yaptığımla gurur duymuyorum ama başa gelmeyince anlaşılmıyor.ben de böyle söyler ve yazardım ama aynı duruma duştum.ben hatamın farkındayım...belki ne yapmam gerektiğini de biliyorum ve kendimi kandırışımla yuzleşiyorum...akıllı geçinen 40 lu yaşlardaki ben bunu yaptım...aferin beklemiyorum...madem utanıyor...oğlundan çekiniyor neden nikah kıydı...neden hala ayrılmamakta direniyor.ben kimsenin üzerinde kalmış da değilim...kaç kere git dedim.kaçtım saklandım aradı buldu...universiteden eski arkadaşım dedim...eşimle bitti ...anlaşamıyoruz dedi...biten...istenmeyen bir ilişkinin sorumlusu ben değilim diye duşundum.eski eşi benden güzel çok zengin de değilim...bunca ısrarı sevgiden diye duşundum.sevmediğiniz biri ile neden surdurmak zorundaki inşa dedim...açıklamaları mantıklı geldi.tek ayrılan ben olmayacağım dedi...sevmediği biri ile surdurse daha mı erdemli olacaktı...şu an evladının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...derdim oarası da değil zaten eşim zengin dw değil...biz aşk üzerine bir hata yaptık...eşinin hataları yok mudur...bilemem...şunu biliyorum iyi giden bir evliliği hiçbir guç yıkamaz yanlış mı dulunuyırumBazı üyeler ne emmeye ne gömmeye! Kadın ters cevap verıp hakarete karsı hakaretle cevap verse '' hem suclu hem guclu terbiyesiz,eleştiri kaldıramıyorsan konu açma'' derdiniz.Alttan alıp her yoruma saygıyla cevap verse ne pişkinsin olmuş.
Kadına iğrenç denmiş.
Eleştirirken bişeyin de b.kunu çıkarmayın.
Yüzüne söylenemeyecek kadar ağır lafları klavyeden sallamayın.Karşınızdaki hatalar silsilesi yapmış olsa da insan yahu.
Ailelerimiz ile farklı şehirlerdeyiz ve elbette eşimle aynı evde oturuyoruz.ortak memleketimize gidince o annesinde kalıyor çocuğu da yanına geliyor.ben de annemde kalıyorum.ankarada yalnız yaşadığını sanıyor ailesi.çocuğu da ankaraya hiç gelmedi.ailem onunla evlendiğimi biliyor ve ailesinden sakladığını öğrenince bana baskı yapmaya başladılar...iki ayrı hayat yaşıyor diye...aile çevresi onu hala bekar biliyor.bunun sonucunda ne olur...ya aikesi başkası ile evlndiemek ister kız bulur ya da eski karısı ile arasını yapmaya çalışırlar.nişanlı olduğuna göre bu olamaz.çocuk da bahane ise geriye sadece zaman geçirdiği evlenerek bana karşı vicdani sorumluluğunu yerine getirdiği aslında evlenmeyi istemediği ve bir gün ayrılacağını duşunduğu için de ailesi ile paylaşmadığı konusu kalıyor....en kısası ben butun bunları hakediyorumsizi ailesi ile tanıştırdımı
cocuk sizi tanıyormu
sizin aileniz biliyormu
ve biliyor ise nasıl aynı evde yaşıyorsunuz..evli olduğunuz bilmiyorlar neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?