evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

keşke o yuvayı yıkmasaydınız... Bir aile terapistine gitseniz?

Eşi sizden güzel .adımdan da iyidir muhtemelen.adam eşinin karşısında aşağılık kompleksine giriyor eposta o kadını aldatarak tatmin ediyor

Şimdi konu Sahibi yuva mı yıkmış pek anlamadım. Ama sanki öyle olmuş

hanımlar pes vallahi ne kadar çok saldırıyor ve hakarete varacak kelimeler yazıyorsunuz.herkes yaşadığını bilir..ne tür evrelerden geçmişlerdir ve bu duruma gelmişlerdir hiç düşünmüyormusunuz..

Beni sevdiği icin benimle evlendi pek dogru bir soz degil.
Sonucta adamlar aldattigi, dovdugu, sovdugu kadinlarla da evli.
Kimi de sevdigini zannettigi icin evlenir.

Bizde kadiniz ya, karsma cikan evli eski sevgilime soyledigim tek sey evine don, bu simdi ben olmam baska kadin olur karini aldatma ogluna adam gibi baba ol oldu. Adama karsilik vermek yerine nasihat verdim ugruna ölumlerden dondugum adama.
Bir siz seviyorsunuz bir siz ask yasiyorsunuz.

hanımlar pes vallahi ne kadar çok saldırıyor ve hakarete varacak kelimeler yazıyorsunuz.herkes yaşadığını bilir..ne tür evrelerden geçmişlerdir ve bu duruma gelmişlerdir hiç düşünmüyormusunuz..
Tabi canim ne evreler ne evreler.. ask denen o ulvi duygu durdurulamaz önüne engel koyulamaz mukaddes duygu degil mi?

Peki evlenince ayrı ev mi tuttunuz. Yoksa ikinizden biri diğerinin yanına mı taşındı? Eve yeni eşyalar aldınız mı ikiniz için?

Siz çalışıyor musunuz? Evin geçimini kim sağlıyor?

İş yemeği olunca size sen evde kal, ben yalnız gideceğim mi diyor?

Akşamları beraber yemeğe çıkıyor musunuz?

Tatile beraber gidiyor musunuz?

Geleceğe yönelik plan yapıyor musunuz?

Tabi canim ne evreler ne evreler.. ask denen o ulvi duygu durdurulamaz önüne engel koyulamaz mukaddes duygu degil mi?
kinayi olarak söylediniz ise eğer herkes aşk kendine göre yaşar..kimi insan aşkına ( nefsine ) uymaz kimiside bayanın yaptığı aşkına ( nefsine ) yenik düşebilir ama şu bir gerçek KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞER.ruhu ile sever

HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....

40 küsür yaşındaki bir insana bir de.Bize büyüklerimiz kendinden büyüklere terbiyesizlik yapma diye öğrettiler.Ne olursa olsun.Klavyeden sallamak kolay geliyor sanırım belki de ondan...

Konu sahibi arkadaş.
Bu gibi durumlarda mantık işlemiyor doğrudur.Yani şimdi kendini eski eşiyle mukayese edip o daha guzeldı neden ben diye sorma.Olmuş işte.Sen bundan sonra ne yapacaksın ona bak.Böyle kaçak göçek evlilik olmaz.Ben bu evliliği bitiriyorum deyip bitireceksin.Bu yaşadığınız evlilik değil çünkü.Hadi oğlu için diyelim ozaman çalıştığı yerdekilre nede söylemiyor ? Bu yaşadığınız her ne ise miadını doldurmuş.Bak önüne artık.He yapılan çok büyük bir yanlış var mı evet var.Evlilikleri zaten sağlam değildi deyipte bu yapılandan sıyılamazsınız.Bu da var.O yüzden size düşen,ben bu ilişkiyi daha yürütemiyorum,ağır geliyor deyip bitirmek.

Açılın, ben babası annesini aldatmış bir kadınım.

Şimdi hanımefendi, siz zaten hata yapmışsınız; kocanız olacak adam ise güvenilmez pisliğin biriymiş. Bu bilgi cepte.

Ben de lisedeydim olaylar patladığında, o yüzden çocuğun nasıl etkileneceğini tahmin edebiliyorum. Birincisi, çocuk zaten babasının annesini aldattığını ve bunun üzerine boşanıldığını biliyorsa babasından nefret ediyordur. İlgili kadının siz olduğunuzu biliyorsa sizden de nefret ediyordur. Bilmiyorsa, muhtemelen nikâhınız açıklandığında öğrenecek ve yine ikinizden de nefret edecek. Bu olayın sevgiyle ilişkili yönü.

Bir de kabullenme meselesine gelirsek, genellikle ebeveynleri arasında aldatma durumu olan benim gibi insanlar için, aldatan ebeveynin mutluluğundan çok aldatılanın mutsuzluğu önemli oluyor. Benim annem babamla boşandıktan sonra hayatına devam edip başkasını sevseydi, mutlu olsaydı, babamın kimle evlendiği hiç umrumda olmazdı. Hatta "Evlendiği iyi oldu, ileride başıma kalmaz hiç değilse" diye düşünürdüm.

O yüzden ben çocuğun çok etkileneceğini düşünmüyorum şu şartlarda. Ama sizden nefret edecek ve babası oğlundan hayatında duymadığı lafları işitecek. Bir daha asla eskisi gibi bir baba-oğul ilişkileri olmayacak. Bu bir gerçek.

Ne olursa olsun evli bir insan başka bir insanla aşk yaşayamaz. Ne evresi Allah Aşkına.
Hiç kimse aldatılan kadının neler yaşadığını düşünmüyor ama.
Kimse kusura bakmasın kim bilir o Kadıncağız neler neler yaşadı eşinin kendisini aldattığını öğrenince, ne evrelerden geçti boşanma sürecinde. !!!
Bu konunun savunulacak hiç bir tarafı yok.

Aynı evdeyiz geçimimizi ortak karşılıyoruz.ben de çalışıyorum.benden ayrı bir yere gitmez hep yanımda.ankaraya gitsek de çocuğunun ysnımda değilse hep benim yanımda.geleceğe dair olan yapıyoruz elbette..ankaraya irlijte geri dönmeyi orada çalışıp yaşamayı duşunuyoruz.bu manda sorun yok gibi ama inanın anlatamıyorum.orneğin evlilik yuzuğu almadı ne gerek var bu neyin gostergedi diyor..ailesi ebliliğimizi bilmiyor.evet eve yeni eşyalar aldık..yeni bir evde yaşıyıruz ams yerine oturmayan şeyler var

hem sizi hem eski eşini kandırmış o zaman, o kadar sevseydi gerçekten evlenirdi (başkalarının bilmediği sadece imza atmak evlilik değildir)

sen evliliği yok etmişsin bir çocuğa bu acıları yaşatmışsın. Allahın sopası yok. ayrılmasaydın o zaman.

Herhaldr gizleyecek, yaptığı yanlıştan utanıyor.
Belki de oğluna hesap vermekten korkuyor...

neden hep kaybeden aşağılanan kadınlar oluyor..bu adamların hiç suçu yokmu

öğrenene kadar suçlu değildiniz öğrendiniz devam ettiniz suçlusunuz. nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…