- 22 Aralık 2014
- 957
- 654
- 113
Ailelerimiz ile farklı şehirlerdeyiz ve elbette eşimle aynı evde oturuyoruz.ortak memleketimize gidince o annesinde kalıyor çocuğu da yanına geliyor.ben de annemde kalıyorum.ankarada yalnız yaşadığını sanıyor ailesi.çocuğu da ankaraya hiç gelmedi.ailem onunla evlendiğimi biliyor ve ailesinden sakladığını öğrenince bana baskı yapmaya başladılar...iki ayrı hayat yaşıyor diye...aile çevresi onu hala bekar biliyor.bunun sonucunda ne olur...ya aikesi başkası ile evlndiemek ister kız bulur ya da eski karısı ile arasını yapmaya çalışırlar.nişanlı olduğuna göre bu olamaz.çocuk da bahane ise geriye sadece zaman geçirdiği evlenerek bana karşı vicdani sorumluluğunu yerine getirdiği aslında evlenmeyi istemediği ve bir gün ayrılacağını duşunduğu için de ailesi ile paylaşmadığı konusu kalıyor....en kısası ben butun bunları hakediyorum
Eşi sizden güzel .adımdan da iyidir muhtemelen.adam eşinin karşısında aşağılık kompleksine giriyor eposta o kadını aldatarak tatmin ediyorTeşekkür ederim...yazılanları bir ozeleştiri olarak karşılıyorum.pişkinlikle alakası yok.yaptığımla gurur duymuyorum ama başa gelmeyince anlaşılmıyor.ben de böyle söyler ve yazardım ama aynı duruma duştum.ben hatamın farkındayım...belki ne yapmam gerektiğini de biliyorum ve kendimi kandırışımla yuzleşiyorum...akıllı geçinen 40 lu yaşlardaki ben bunu yaptım...aferin beklemiyorum...madem utanıyor...oğlundan çekiniyor neden nikah kıydı...neden hala ayrılmamakta direniyor.ben kimsenin üzerinde kalmış da değilim...kaç kere git dedim.kaçtım saklandım aradı buldu...universiteden eski arkadaşım dedim...eşimle bitti ...anlaşamıyoruz dedi...biten...istenmeyen bir ilişkinin sorumlusu ben değilim diye duşundum.eski eşi benden güzel çok zengin de değilim...bunca ısrarı sevgiden diye duşundum.sevmediğiniz biri ile neden surdurmak zorundaki inşa dedim...açıklamaları mantıklı geldi.tek ayrılan ben olmayacağım dedi...sevmediği biri ile surdurse daha mı erdemli olacaktı...şu an evladının tüm ihtiyaçlarını karşılıyor...derdim oarası da değil zaten eşim zengin dw değil...biz aşk üzerine bir hata yaptık...eşinin hataları yok mudur...bilemem...şunu biliyorum iyi giden bir evliliği hiçbir guç yıkamaz yanlış mı dulunuyırum
Tabi canim ne evreler ne evreler.. ask denen o ulvi duygu durdurulamaz önüne engel koyulamaz mukaddes duygu degil mi?hanımlar pes vallahi ne kadar çok saldırıyor ve hakarete varacak kelimeler yazıyorsunuz.herkes yaşadığını bilir..ne tür evrelerden geçmişlerdir ve bu duruma gelmişlerdir hiç düşünmüyormusunuz..
kinayi olarak söylediniz ise eğer herkes aşk kendine göre yaşar..kimi insan aşkına ( nefsine ) uymaz kimiside bayanın yaptığı aşkına ( nefsine ) yenik düşebilir ama şu bir gerçek KADINLAR AŞKA YENİK DÜŞER.ruhu ile severTabi canim ne evreler ne evreler.. ask denen o ulvi duygu durdurulamaz önüne engel koyulamaz mukaddes duygu degil mi?
HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....Bizde kadiniz ya, karsma cikan evli eski sevgilime soyledigim tek sey evine don, bu simdi ben olmam baska kadin olur karini aldatma ogluna adam gibi baba ol oldu. Adama karsilik vermek yerine nasihat verdim ugruna ölumlerden dondugum adama.
Bir siz seviyorsunuz bir siz ask yasiyorsunuz.
hanımlar pes vallahi ne kadar çok saldırıyor ve hakarete varacak kelimeler yazıyorsunuz.herkes yaşadığını bilir..ne tür evrelerden geçmişlerdir ve bu duruma gelmişlerdir hiç düşünmüyormusunuz..
Aynı evdeyiz geçimimizi ortak karşılıyoruz.ben de çalışıyorum.benden ayrı bir yere gitmez hep yanımda.ankaraya gitsek de çocuğunun ysnımda değilse hep benim yanımda.geleceğe dair olan yapıyoruz elbette..ankaraya irlijte geri dönmeyi orada çalışıp yaşamayı duşunuyoruz.bu manda sorun yok gibi ama inanın anlatamıyorum.orneğin evlilik yuzuğu almadı ne gerek var bu neyin gostergedi diyor..ailesi ebliliğimizi bilmiyor.evet eve yeni eşyalar aldık..yeni bir evde yaşıyıruz ams yerine oturmayan şeyler varPeki evlenince ayrı ev mi tuttunuz. Yoksa ikinizden biri diğerinin yanına mı taşındı? Eve yeni eşyalar aldınız mı ikiniz için?
Siz çalışıyor musunuz? Evin geçimini kim sağlıyor?
İş yemeği olunca size sen evde kal, ben yalnız gideceğim mi diyor?
Akşamları beraber yemeğe çıkıyor musunuz?
Tatile beraber gidiyor musunuz?
Geleceğe yönelik plan yapıyor musunuz?
hem sizi hem eski eşini kandırmış o zaman, o kadar sevseydi gerçekten evlenirdi (başkalarının bilmediği sadece imza atmak evlilik değildir)HERKES BENİ YARGILIYOR HAKKI OLABİLİRSİNİZ İLİN ONCESİ VE SONRASINI BİLMEDEN YORUM YAPMAK İNANIN DOĞRU DEĞİL...KARISINDAN BENİM İÇİN AYRILDI DOĞRU AMA GİT AYRIL DİYEN BEN DEĞİLİM..SADECE KAÇTIM GELDİ BENİ BULDU..SEVMİYORUM DEDİ AYRILDI KARISINDAN KARISI DA BANA BU YONELİŞİNİ OĞRENDİ BEN ARAMADIM BEN BULMADIM..ARALARINDA NE OLDU BİLEMEM.BENİM ISRARIM EVLENMEK YONUNDE OLDU...BOŞANDIKTAN SONRA EVLENMEYECEKSEK SENDEN AYRILIYORUM DEDİM BUNUN UZERİNE EBLENDİ...BELKİ BİRAZ ZORLA...KAÇ KERE KARINA DON DEDİM.KARISI BENİ BULDU KONUŞTU NE YAPAYIM DEDİ ÇOCUĞUN İÇİN EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIK DEDİM.HELALLEŞTİK YİNE BULDU BENİ YALVARDI DENEDİK OLMUYOR DEDİ.. BEN DE YAPTIM DEDİKLERİNİZİ...İSTEMEDĞİ İNSANIN YANINDA NASIL TUTABİLİRDİM...AYRINTILAR FARKLI TABİİ SİZİ D ANLIYORUM AMA SONUÇTA EVLENDİK...YUVASINI BU MANADA BEN BOZMADIM....
öğrenene kadar suçlu değildiniz öğrendiniz devam ettiniz suçlusunuz. noktaİlk başta bilmiyordum..öğrendim evli olduğunu kopamadım...zaten anlaşamıyoruz çocuk için katlandım bunca zaman dedi...kaç kere ayrıldım izimi kaybettirdim buldu.akrabalarıma ulaştı...ağladı kendimi oldururum dedi.şimdi de nikah ile kendimi sana ispatladım diyor.ailem bilmese ne olur sonuçta eşimsin diyor...işte hikaye bu...tek suçlu ben miyim...bilmem...suçlu muyum...evet.. Senin için boşandım beni terkedemwzsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?