evlendik ama...

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (
Canım bak ben evli değilim, ama tahmin ediyorum tüm yersiz korkular kafanda ve olay o istemediğin boyuta gelecek diye bu kadar kendini kasıyorsun, öpüşmeden bile zevk almıyorsun bence.
Önce bir konuşun anlaşın, o kadar ileri gitmeyelim ama birbirimizi keşfedelim bir süre diye...senin aklın ileride olmasın. Bir kaç gün bu şekilde sadece birbirinize dokunsanız, bir süre sonra fazlasını sen de istersin diye düşünüyorum.

Banada kiziyo artik dusunme diye. Cok sabirli biri aslinda ama ben yok orama burama dokunma diye delirtiyorum onu. Surekli aklima napicm blmyrm gevseyemiyrm

sakşn ol canım öyle korktuğun gibi bişey olsaydı kimse yapamazdı.okadar kasıyorsunki kendini bak öpmesinden bile etkilenmiyorsun sakinleşmeye çalış,sürekli nefes al ver umarım hallolur

bence fazla stres yapmışsın korkulacak bişey yok kafandaki bürün soruları bi kenara bırak berşeyi unut kendini eşine bırak o zaman herşey daha kolay olacak..

Ayni soruyu soruyorum: neden kaciyosun?
Neden korkuyosun tam olarak?

önce sevişmeyi prosedüre bağlamayın

adam seni her öptüğünde sevişmek zorunda değil

oturun öpüşün şakalaşın birbirinizi gıdıklayın, mıncıklayın vs vs

yatağa gidip hadi sevişelim olmasın yani; bulunduğunuz yerde sevişme aşamasına gelin; gerekirse bir iki gün ileri gitmeyin bırakın orda

sonra yavaş yavaş

olmuyorsa da uzmana tabii ki gidin

bir de nasıl karşılarsınız bilmemem ama erotik film vs de izlenebilir

hafif alkol alınabilir

bunlar size ters olabilir; o zaman önerilmedi varsayın

Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bende tam 40gun yapamamistim. Hergun aklimdaydi ne olacak nasil olacak ben hic mi.yapamicam. cocugum olmicak mi diye bi suru soru vardi aklimda. Ve o 40gunun 25inde hep kactim. Sonre dedim kendi kendime bu boyle olmaz diye. Hergun denemeye basladik esimle. Once birazi sonra biraz daha derken oluverdi. Ustelik acı falan da olmadı. Anladim ki aci biz kendimizi sıktıgimiz icin oluyormus. Opusmek bile istememen normal. Cunku aklinda hep o var. Bu arada eger ozelden sormak isticen konular olursa yazabilirsin yardimci olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…