Canım bak ben evli değilim, ama tahmin ediyorum tüm yersiz korkular kafanda ve olay o istemediğin boyuta gelecek diye bu kadar kendini kasıyorsun, öpüşmeden bile zevk almıyorsun bence.Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Canım bak ben evli değilim, ama tahmin ediyorum tüm yersiz korkular kafanda ve olay o istemediğin boyuta gelecek diye bu kadar kendini kasıyorsun, öpüşmeden bile zevk almıyorsun bence.
Önce bir konuşun anlaşın, o kadar ileri gitmeyelim ama birbirimizi keşfedelim bir süre diye...senin aklın ileri de olmasın. Bir kaç gün bu şekilde sadece birbirinize dokunsanız, bir süre sonra fazlasını sen de istersin diye düşünüyorum.
sakşn ol canım öyle korktuğun gibi bişey olsaydı kimse yapamazdı.okadar kasıyorsunki kendini bak öpmesinden bile etkilenmiyorsun sakinleşmeye çalış,sürekli nefes al ver umarım hallolurEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
Opusme gecti nisanliyken ama zevk aliyodum ama artik alamiyorum surekli aklimda nasl gircek acicakmi diyeEvlenmeden önce hiç öpüşme falan geçmedi mi aranızda o zamanda mı fark etmediniz bu durumu ?
Opusme gecti nisanliyken ama zevk aliyodum ama artik alamiyorum surekli aklimda nasl gircek acicakmi diye
Konusuyoruz zaten ben boyle yapinca kendinden suphe duyuyoms benmi beceremiyorum diye. Benmde moralim cok bozuluyoEşini karşına al konuş o rahatlatabilir seni burdan okumakla olmaz.
Dogru diyosun surekli kafamda. Hic zevk alamicakmsm gbi geliyoSürekli iliskiyi kafanda kurduğun için öpüşmeden bile zevk alamıyorsun. Bırak kendini kasma. Bu kadar acı veren bir şey olsa bütün insanlar yapar mı?
Nasil gircek diye .daha girmeden aci hissediyorumAyni soruyu soruyorum: neden kaciyosun?
Neden korkuyosun tam olarak?
Nasil gircek diye .daha girmeden aci hissediyorum
Psikljk oldugunu biliyorum nasil yenicem bunu.doktorami gorunsek acabaO olamazki. Tamamen psikolojik seninkisi.
Seni o kadar iyi anliyorum ki. Bende tam 40gun yapamamistim. Hergun aklimdaydi ne olacak nasil olacak ben hic mi.yapamicam. cocugum olmicak mi diye bi suru soru vardi aklimda. Ve o 40gunun 25inde hep kactim. Sonre dedim kendi kendime bu boyle olmaz diye. Hergun denemeye basladik esimle. Once birazi sonra biraz daha derken oluverdi. Ustelik acı falan da olmadı. Anladim ki aci biz kendimizi sıktıgimiz icin oluyormus. Opusmek bile istememen normal. Cunku aklinda hep o var. Bu arada eger ozelden sormak isticen konular olursa yazabilirsin yardimci olurumEvleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?