evlendik ama...

bende böyleydim. piskiyatriste gittim. gittikten 1 hafta sonra ilişkiye girebildim.

Sen kendini ne kadar korkutursan okadar zorlanirsin...
Öncelikle rahat olmalisin öyle cokk kötü birsey olsaydi kinse yapmazdi...

Hep cinselliği kulaktan dolma anlattıkları için.
O kadar kötü ya da acı veren birşey olsa kimse sevişmezdi.
O zevki tadabilsen hep isteyeceksin de...
Kafanda bitirmen gerekli... Korkudan sen öpüşmekten bile tat almıyormuşsun ,bir uzmana görünün.

Canim niye korkuyorsun ya oyle aman aman acimiyor yani. Kendini kotuye sartlandirma dusunsene esine ait oluyorsun ne kadar guzel bisey yalniz onun oluyorsun birlkte bi heyecan yasiyorsunuz boyle seyler dusun aci korku vs dusunme. Hem sen bunun acisindan korkuyorsun yarin bir gun dogum nasi yapacaksin kuzum? Korkma rahat serbest birak kendini olur mu esinide uzersin boyle yaparak

Haklisiniz napiyim dayanicam arrik nolursa olsn cbku uzadkca dahada zor oluyoo

Korkma canim gormuyormusun gencecik kizlar gelip burda derdine care ariyo onlar yapabiliyosa sende yapabilirsin

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (
Vajinismus olabilirsin canim ayni seyleri bende yasadim ama inanki yaptiktan sonra aa bumuymus diceksin. Uyusturucu kremler var aslında saglikli degil ama tavsiye ediyorlar kullanabilirsin

Böyle durumlarda dr sakinleştirici falan vermiyo mu?
Eşim geçen hafta ameliyat oldu...Allahım nasıl stres...sonra hemşire geldi bi iğne yaptı....yarım saat sonra benim adam anesteziyi reddetti...kesin ya bişey olmaz diye...

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

kendini kasmayı bırak gerisi gelir, buda beyinde bitiyor

Bi kerede kas gevşetici içerek dene. Bu kötü bişey değil. Aksine eşin seni konuşarak rahatlatsın

tanıdığın çok pasif birini düşün. o yaptı ben nasıl yapamam diye hırs yap. sonuç goool

Kafanızda sürekli o korkuyla dolaşırsanız olmaz. Sevdiğiniz insansa eğer ki akışına bırakın kendinizi ve zevkine varmaya çalışın. Bir süre sonra alışır gidersiniz zaten.

İyi de sen adamı sevmiyorsun o zaman.

Nişanlılık döneminiz ne kadar sürdü?? ve nasıldı? Normal çiftler genelde nişanlılık döneminde pek rahat uslu durmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…