Bir gaz ancak bu kadar veriliroffffben evleneyim biran önce olsun istiyorum siz korkup çekiniyorunuz.allahım nolur gör beni vallahi kocamdan kaçmıycam o da benden kaçmayacak şekilde fındık kırarız yemin ederim.
tadını çıkar evliliğin ön sevişmeyi uzun tutun
bende istiyorum allahım nolur
Gerçekten böyle şeyler anlatıyorlar mı ya? Evlenecek bir insan böyle bişey diyen insanda ben art niyet ararım. Kötü kalplilerEskiden beri gelen efsaneler yüzünden bizim de 4 gün aramızda bir şey olmamıştı.
Çok kanıyor, çok acıyor diye anlata anlata millet bizi korkuttu valla.
Bir cesaret et gerisi geliyor canım :)
Tamamen katılıyorum. koklaşmalarınızı sevişmeyle sonlandırmaya çalışmayın bir süre. ten tene alışsın öpülmeye dokunulmaya alışın daha sonra o istek birikecek ve zaten duramayacaksınız. sadece alışana kadar dokunun öpüşün koklaşın ama ilişkiye girmek için şartlamayın.önce sevişmeyi prosedüre bağlamayın
adam seni her öptüğünde sevişmek zorunda değil
oturun öpüşün şakalaşın birbirinizi gıdıklayın, mıncıklayın vs vs
yatağa gidip hadi sevişelim olmasın yani; bulunduğunuz yerde sevişme aşamasına gelin; gerekirse bir iki gün ileri gitmeyin bırakın orda
sonra yavaş yavaş
olmuyorsa da uzmana tabii ki gidin
bir de nasıl karşılarsınız bilmemem ama erotik film vs de izlenebilir
hafif alkol alınabilir
bunlar size ters olabilir; o zaman önerilmedi varsayın
önce sevişmeyi prosedüre bağlamayın
adam seni her öptüğünde sevişmek zorunda değil
oturun öpüşün şakalaşın birbirinizi gıdıklayın, mıncıklayın vs vs
yatağa gidip hadi sevişelim olmasın yani; bulunduğunuz yerde sevişme aşamasına gelin; gerekirse bir iki gün ileri gitmeyin bırakın orda
sonra yavaş yavaş
olmuyorsa da uzmana tabii ki gidin
bir de nasıl karşılarsınız bilmemem ama erotik film vs de izlenebilir
hafif alkol alınabilir
bunlar size ters olabilir; o zaman önerilmedi varsayın
Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?