evlendik ama...

şahsen ben hergün bakıyorum iç çamaşırı ama giysem göremeyecek paşam.ahh be ben evli olacaktım ki....

Eskiden beri gelen efsaneler yüzünden bizim de 4 gün aramızda bir şey olmamıştı.
Çok kanıyor, çok acıyor diye anlata anlata millet bizi korkuttu valla.
Bir cesaret et gerisi geliyor canım :)

Bir gaz ancak bu kadar verilir

evlenirken evliliğin içinde cinselliğin de olduğunu bilmiyor muydunuz? vajinismusu anlıyorum ama acıyacak diye ilişkiye girmeyenleri hiç anlamıyorum...
hiç mi dişçiye gitmiyorsunuz, hastalanınca hiç mi iğne yaptırmıyorsunuz acıyacak diye, hiç mi regl olup sancı çekmiyorsunuz, hayatınızda hiç acı yok mu ki anlık bir acıdan (ki bunu sadece bazı kadınlar yaşıyormuş, ben en ufak acı hissetmedim mesela) bu kadar korkup ilişkiyi eşinize de kendinize de zehir ediyorsunuz?
biraz empati kurmaya çalışıyorum, eşim yeni evliyken her yaklaşımımda beni reddetse, acıyacak bilmemne diye ilişkiden kaçsa kesinlikle soğurdum, sevgisinden şüphe ederdim ve çok kırılırdım.

Eskiden beri gelen efsaneler yüzünden bizim de 4 gün aramızda bir şey olmamıştı.
Çok kanıyor, çok acıyor diye anlata anlata millet bizi korkuttu valla.
Bir cesaret et gerisi geliyor canım :)
Gerçekten böyle şeyler anlatıyorlar mı ya? Evlenecek bir insan böyle bişey diyen insanda ben art niyet ararım. Kötü kalpliler

Benim aklım ''Sevip sevmemen'' de kaldı. Zevk alamıyorum diyorsun da gerçekten seviyor musun, sevmiyor musun. Seven insan zevk alır. Neden bu kaçışlar ?
Evlilikte cinsel hayat çok önemli ömrünüzün sonuna kadar birbirinizin gözlerinizin içine bakarak geçirebileceğini sanmıyorsunuzdur herhalde.
Her öpüşme esnasında bu ilişkiyi düşünmeyin. Yani düşündükçe daha da çok psikolojiniz bozulabilir.
Ne demek zevk alamıyorum ? İnsan kocasından nasıl zevk almaz. Öpüşme esnasında düşünürseniz alamazsınız bir düşüncesi ise sevmemen. Başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma.

Benim arkadaşımda böyleydi bunu çok iyi korkuttular. En sonunda enişte bey dayanamadı iş bitince ''Hiçbir şey olmadı yaa'' demiş. Onun bunun kulaktan dolma şeylere inanmayın.
Salın kendinizi.

valla bende yeni evliyim canım 1 hafta bizde uğraştık kastım canım yandı ağladım nası olacak diye o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşimde bi yere kadar alttan aldı ama o da çok gerildi artık nasıl davranacak bilemedi sen beni istemiyosun dedi zorladım kendimi ne olursa olsun bitsin artık ben böyle devam etmesini istemiyorum dedim sonunda oldu çok şükür üstümden bi yük kalktı hergün deneyin usanma zamanla alışıyo insan

Tamamen katılıyorum. koklaşmalarınızı sevişmeyle sonlandırmaya çalışmayın bir süre. ten tene alışsın öpülmeye dokunulmaya alışın daha sonra o istek birikecek ve zaten duramayacaksınız. sadece alışana kadar dokunun öpüşün koklaşın ama ilişkiye girmek için şartlamayın.

Tamamen katılıyorum. koklaşmalarınızı sevişmeyle sonlandırmaya çalışmayın bir süre. ten tene alışsın öpülmeye dokunulmaya alışın daha sonra o istek birikecek ve zaten duramayacaksınız. sadece alışana kadar dokunun öpüşün koklaşın ama ilişkiye girmek için şartlamayın.

korkmayın çok az bir acı oluyor nie bu kadr kendinizi kasıyorsunuz benim de ilk gece, acımıştı biraz ama devamında hiç bitmesin istemiştim istekli ol her şey çözülür

Anliyorum sizi ama bu sekilde büyütüldügümüz icin oluyor hep bunlar. Ne kadar psikolojimizi bozmuslar yaa. Nasil böyle bir cahilligi yaparlar aklim almiyor. Cinsel egitim zaten yok, cinsel korku almis basini gidiyor.
Ben evlendigim gece korkmus ve psikolojjim bozulmustu. nedesi ise o cok degerli kizlik zarini kaybetmek istemememdi. Kimseye vermiycem verirsem degersizim, o olmadan ben bir hicim.. Ne manyaklik degil mi? Simdi esimi yatak odasinda ben kovaliyorum. Ama gecmisim böyleydi. Bir seneye yakin sorun oldu hep, sonra bir sekilde hamile kaldim. Ama aci da cektim, galiba psikolojik ya da fiziksel bir sorunum da olabilir. Ama bu kadar zevkli birseyi bu hale getiren Türk mahalle kadinlarina plaket vermek istiyorum. Masallah herkes bu sorunu yasiyor. Delirciim!
Söyle yap, bu senin hakkin buna inandir kendini. Acimayacak. Rahat ol, acisa da anlik birsey, zaten zevkini düsünürken aci aklina gelmeyecek. Ilk zevkini düsünmelisin, aciyi degil.
Psikolojik bunlar. Esinle aranin acilmasina degmez. Yardimimiz nasil dokunur bilemem ama kendini burada rahatlat umarim ise yarar.

Birazda olsa moralim yerine geldi sagolun. Esimi cok seviyorum o da beni cok seviyo sabrediyo.sen ne zaman hazir olursan o zaman olur kendni bu gun su gun olck diye sartlama diyo.hakli sanirimmm

Kendi kendinize asamazsaniz uzman yardimi almayi ihmal etme. Evlilikte cinsellik onemli, sonucta baci kardes olmak icin evlenmiyor kimse

Evleneli 6 gun oldu ama hala iliskiye giremedik. Cnku cesaret edemiyorum korkuyorum denememizde hep agliyorum birakiyoruz birsey olmadan. Ve hic zevk almyrm opmesnden bile. Neden benden kaciyosun diyo tartsyrz cok uzgunum napicam ben (

1 yıllık evli olarak sana fikir vereyim dedim.evlenene kadar çok korkardım nolucak nasıl olucak diye.neyse evlendik adetliydim bitmesini istemiyodum bitince kabus geliyo çünkü.ama sonuçta oda bitttii :)))) hazırlandım süslendim kocama bittiğinin müjdesini verdim ama ben titriyorum tabi:)) sonra dedim kii amaaaan ne korkuyosun korkulcak bişey olsa bu kadar insan nasıl yapar derkeeeen zerre bişey anlamadım :) yani kendini kocana bırak unut sen uyuyomuş gibi yap :)

Bu meseleyi gözünüzde bu kadar büyütmeye devam ederseniz olacağı varsa da olamaz zaten.
Hayatın kanunu, olması gereken, milyonlarca insanın vazgeçemediği bir şeyden bahsediyoruz.
Böyle doğal, olağan bir şeyi nasıl da ulaşılmaz görüyor bizim insanlar.
Sanki ameliyat yapılıyor. Sevdiğin adamla birleşeceksin yahu.
İlk başta belki biraz acı verir ama dayanıverin artık. Sonra zaten vücudunuz da alışacaktır.
Hem kendi hayatınızı hem de karşınızdaki insanın hayatını mahvediyorsunuz tuhaf düşünceleriniz yüzünden.
Yapamıyorum demekle olmaz. Yapıcam diyeceksiniz. Savaşa çıkmıyorsunuz.

Bende seninle aynıydım cnm bizimde 25 gün falan olmadı bende çok korkuyordum .. Sonra esim ile sadece öpüşüp koklastik amaç o isi yapmak değildi yani sonra bi baktım hazır gibi hissediyorum kendimi deneyelim dedim sonrasında eşimden öğrendim olduğunu zerre aci hissetmedim bilseydim kabus gibi gecirirmiydim o 25 günü .. İlla olacak diye şartlama kendini akışına bırak..

Yine denedik ama olmadi bu sefer zevk aliyodum.aama birlesme esnasnda butun zevk gidiyo orayaa bakyrm naasil gircek diye. Artik aciyi flanda gectim onu dusunyrm bi bakiyrm o oraya nasil gircek hic giremicek gbi geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…