Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Çok şükür çok güzel bir doğum hikayesi olmuş.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, neşeli bir bebek olsun inşallah.

Darısı başımıza artık.

Ozgemmm...
Yok yasamadim tabi sifir agri degil yoksa ikinmayi yapamazsin daha hafif hissettirilmis hali..
Evet Allahin hikmeti dusundukce ne tuhaf o karindan nasil bir can cikiyor Allah nasil karsrlastirmis herseyi. Cidden mucize candan can cikmasi...
Vucut anca toparlayacak kendini. Bu aralar sik sik emzirmeye kalkmaktan kendi bedenimin yorgunlugunu 1 2 saat uyuyabilirsem o zaman anliyorum..
Bedene guvenmek ve bilmek onemli.. zorunlu olmadikca bence normal yolla dogumu herkes tatmali. Hem vucut daha hizli toparlaniyor. Sezaryan olsam bu kadar rahat egil kalk ya da hareket edemezdim..

Çok şükür çok güzel bir doğum hikayesi olmuş.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, neşeli bir bebek olsun inşallah.

Darısı başımıza artık.
Amin hayirlisiyla...
Sadece 8 bucuk saat sanci cekmek yordu ama Allah kolayini veriyor.
Sen de sagsaglim kavus evladina insallah..

maşallah sana
rabbim sağlıklı günler versin ikinize de

aslıcım ne güzel yazmışsın gözlerim dolu dolu okudum rabbim sağ salim kavusturdu oğluna ablamında epidural oldu hiç bir yan etkisi yok kızlar prenses ve ağrısız doğum dedikleri. ah o titizlenmeleri sablamda çok yakinen gözlemledim sende öylesin demekki ablam sanki her an bişi olacakmış gibi diyordu bebiş uyuyor kızım sende yat diyordum yok izlicek ya uyanırsa diyordu aslıcım bebek uyuduğunda hemen yat uyu dinlen sütün olsun dinlenmedin mi geç doluyor memeler ablam ilk 1 hafta yemek yemedi dinlenmedi çok zorluk çekti süt oluşumu açısından bak ne güzel annelerin etrafındadır şimdi işi gücü onlara bırak sen oğluna melegine odaklan

Güzel hikaye ben de ikinciyi epidural yaparım diyordum, hiç his yok diye, varmış demek, ben yine epiduralsiz yapayım o zaman nasipse, kızıma haksızlık olmasın epidural üç ve altı aydan sonra bel ağrısı yapıyor diyorlar. Bu konuda aslı ve gamze sizlerden geribildirim bekliyorum ilerleyen zamanlarda.

10 gün sonra ablama sorarım kriz ablama 3 aylık olacak tombişimiz
Bizim kız çok fit beya kızım diyorum bak küçüksün, daha şimdiden kiloyu sorun yapma diyorum. Yok anne diyor, ben ilerde bebekliğimde bile fittim diyeceğim diyor. Be de saygı duyuyorum artıkın anası gibi kompleksli olacak herhal

Bu arada müzik olayı şahane olmuş, düğün giriş müziği gibi. Tuttum bu fikri

Iyi aksamlar kızlar gelemiyorum bu aralar abimler geldiler pazartesi günü bugün döndüler..Aslı maşallah çok güzel geçmiş doğumun.Keremle yeni hayata alışmak nasıl . Allah annelerimizden razı olsun kanatsız melekler..
Kriz doğum hikayem olaram söze dökemiyorum.benim doktorum hastanenin doktoru değildi ama çok şükür hem doktorumdan hem hastanenin ilgisinden çok memnun ayrıldık geçen hafta kontrolüm vardı dikişlerim çok şükür iyi epidural oldum sadece yapılan işlemi hissettim.ayaklarımda his kaybı hiç yaşamadım sadece uyuşukluk oldu.odaya geldiğimde kızım çoktan odamızdaydı aileler arkadaşlarım gelmişti çok duygulandım ben ağladım eşim ağladı çok güzel bir duygu..doktorum bana da 2 yıl sonra için 2.çocuğu öneriyoruz dedi ama biz eşimle şimdilik düşünmüyoruz.Kızım gün geçtikçe büyüyor çok şükür sarılık sıkıntısını atlattık.

Gece yazari gevezek geri döndü,bana da bildirimler gelmedi kimse yazmamis diye cikmistm.dun aksam,internet paketim de bittiginden gec okudum, DonukPudra Aslım maşallah ne güzel yazmissin ben de duygulanarak okudum,Rabbim kimseyi evlatla sınamasın,isteyen herkese sağlıkla kucağina almayi nasip etsin insallah ve normal.doguma cok ozendim yazdiklarindan,cok da bilincli hareket etmissin ne guzel darisi basimiza diyorum:) hande senin ig var miydi bebisle ilgili fotolar koyuyorsndr belki takip edeyim:)

Merhaba kizlar
Uykusuzlugun dibindeyim..
Sukur alisiyoruz bazen geliyorlar bana .. diyorum kac gundur evin diger odalarini unuttum. Sonra o masum yuz utaniyorum.

Gamze zaten yardim eden olmasa cidden zor.
Ben yatak odasindayim gelen kapidan gorup gitsin diye ama kimi insanlrimiz o kadsr dusuncesizcki sagolsun gelip oturuyolar kimisi.. uyari vakti gldi ..
Ciddenblohusa insana en yakinlari ailsi hrici 10 gun gidilmemeli.. bunu cok iyi anladim.
Vucut savastan cikmis gibi oluyir.
Ve annelik ne zormus.. cennet analarin ayaklari altinda diye bosa denmemis..

DonukPudra aslı çok güzel bir doğum hikayen olmuş ..
maşallah ... gerçekten böylesi herkesi nasip olmaz ..
inşallah bir an önce bebişte dünyaya alışır ve her anlamda düzene girer hayatın ...
sağlıkla büyüsün

günaydın kızlar
aslıcım dediğim gibi ablamı yakından gözlemlemiş olmak bana çok şey öğretti bir kaç gün iki büklüm gezdi ama yine ayaktaydı oğlu için ben onun sıkıntısını içimde hissederken düşüncesiz insanlar vardı hep etrafında gelen misafirler hele en az 10-20 gün kimsenin gelip gitmemesi lazım hatta mümkünse 40ı dolana dek çünkü zor bir süreç bebiş dünyaya annede yavrusuna yeni rutinine alışmaya çalışıyor. ayrıca koruma iç güdüsü anne yavrusunu koruyan kaplan misali oluyor rabbim bu süreci kolay atlatmanı sağlasın cnm kimsenin söylediğini duyma kulağını kapat keremin annesi sensin senden daha fazla kimse düşünemez onu ve düşündüklerini söylemekten geri durma ellemelerini istemiyorlarsa elletme ablam söyleyemedi ama ben onun düşüncelerini aktaran ağzı oldum resmen seninde kardeşlerin aynı şeyi yapabilir

Yok canım ben kullanmıyorum facebook ta eşimin kuzeni paylaşmış ona da bozuldum en azından ilk zamanlarda biz kızımızın fotoğraflarını paylaşmak istemiyorduk eşimde ben de sevmiyoruz

Merhaba kızlar kızımın yarı kırkı çıktı 22 günlük olduk annem yıkadı haftada 1 defa yıkıyoruz ilk 2 yıkamada anlamıyordu bugün su dökünce korktu minnak..Ablamın çocukları banyodan sonra uyur benim kızımın gözleri açılıyor çipil çipil bakıyoruz uykuya zor dalıyor

haftada bir az değil mi hande? bildiğimden değil de bizimkiler iki güne bir yıkarlardı, yıkadıkça büyür derlerdi bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…