Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

haftada bir az değil mi hande? bildiğimden değil de bizimkiler iki güne bir yıkarlardı, yıkadıkça büyür derlerdi bir de
evet haftada bir çok az. niye az bilmiyorum ama araştırdığımda, hatta ünlü bir hastanenin doğum hemşiresi miydi neydi, günde bir kere veya günaşırı yıkayın diyordu. youtubeda banyo videoları izlerken denk gelmişti... Bebeği su dolu küvete koyarsak üşümesini engellemiş oluruz. ben ilk zamanlar birkaç kere tembellikten iki üç gün beklemiştim konak gibi bir şeyler oluşmaya başlayınca en geç günaşırı yıkamaya başlamıştım.

Ne bileyim doktor kış önümüz hasta olmaması için dedi annem de en azından hafta da 2 kez yıkayalım diyor. Bu geceden itibaren kızımla yalnız kalacağız anneannemiz evine gitti

Merhab kizlar
Bizde gun asiri yikiyoruz gobegi de dustu. Sadece gaz sorunu var gece bazen zor daliyor uykuya bu yizden. Altini al emzir gsz cikar kisminda uyanip uykuya dalamiyor.ya da alt alip emzirirken bir bakiyorm gene patir patir yapiyor..
Benim de annem h.sonu gidecek ve ben acayip korkuyorum ya tedirginim. Hatta esime ve anneme de agladim .. simdi sen evin tum herseyini yapiyorsun ben tek kalinca nasil yetiscem ve gece napcam diye. Gece emerken uyuklayiveriyorm bende..

Boyle bir acayip lohusa kafadsindayim..

aslıcım göbek düşmüş hayırlı olsun daha rahat edersin artık erkek bebişlerde gaz problemi çok oluyor malesef ablamda çok çekti en güzel yöntem kendi çıkarması canım biraz zorlanıyor ama alışıyor emzirdikten sonra sırtına bir iki vuruyordu ya da kolunun üstüne koyup sırtını sıvazlıyordu çıkaramazsa yatağın üstüne sırt üstü bırakıyordu bacaklarını kendi kendine göbeğine çekerek çıkarıyordu gazını. kimyon çayı ve rezene tüket sütünden bebeğine geçer gaz sorununu tam anlamıyla geçirmese de azaltıyor.

kızlar dün 20-25 dakikalık bir operasyon geçirdim ayın beşinden beri durmayan kanamam vardı ilk başta regl sandım ama çok erkendi regl için pazartesi günüde bel ve kasık ağrılarım artınca korktum ertesi gün hemen hastaneye gittim rahmimde polipler yani et parçaları varmış onlar alındı onların deyimiyle kürtaj oldum benim deyimimle biyopsi kürtajda sanki bebek aldırmışım gibi anlıyor millet neyse sonuçlar patalojiye gitti 10 gün sonra çıkacak ciddi bir şey değildir umarım whatsaap grubundaki kızların haberi var sizlerle de paylaşayım istedim lohusa hatunlar dua edin bana sonuçlar iyi çıksın

Gamze bende oyle yapiyorum iste. Ama bazen cikiyo bazen cikmiyor.
Bazen de uykusundan kasilarak kalkiyor.
O caylari tuketiyorm bende umarim faydasi olur.

Ben de aynı ruh halindeydim Aslı annem sanki çok uzaklara gidiyormuş hissine kapılıp bebekle bir başıma ne yapacağımı düşünüp ağladımm dün eşim uyuttu gece de ben baktım benim kuzım da da uykuya dalma sorunu var emzik almıyor ağız hep açık şu vakte kadar hiç bir iş yapamadım uyuyor uyanıyor

Geçmiş olsun canım hayırlı sonuçlar çıkar inşallah

Ahh be Handem napcaz ya.
Ben simdiden gun sayiyorm gitmesine su kadar var deyip kasiliyorum. Cidden millete diyodm ne gerek var bu kadar kalmalarina diye ama normal dogum yapmama ragmen vucudum pert halde... ve uykusuzluk da cabasi.
Gece benim oglum da 2 saatte bir uyaniyor ve uyutmak iskence oluyor.
Esimleyken bakalim ne yapacagiz.annem hep yanimda olsun istiyorum.. Bir de gelen gidenler olacak kasiyor beni

Aslı hayırlı olsun çok güzel doğum olmuş

Canım nacizane tavsiye olarak gör lütfen grce bez değişme emerken uyur inşallah biz eymende doğdu doğalı geçen haftadam beri 2 defa gece uyanıp emip uyumadı böle bir sorunla karşılaştım mafoldm seni anlıyorum

Altına bakma dene bunu da

Perşembe doğurdum pazartesi herkesi kovdum sahurda sürüne eşime yemek hazırladığımı bilirim

Ben yaptıysam sizlerde yaparsınız tek başına kırk çıkmadan bizim ailede kimse kalmaz ben kaldım öğrendim ağladım güldüm

Diyeceksin eymen uslu evet belki şans derler oğlum uslu idi ama sonuçta bir anı bir anında tutmadı bebek o

Eminim sizler benden daha pratiksiniz 1 senelik evliyken anne oldum öyle elim pratikte değildi mide bulantıları ile geçti hamilelik birşey yapamadım o yüzden ben çok zorlandım ama öğrendim

Yaparsınız pozitif olun

Suda yazın hep yüzdürdük ayaklarını Çırpıp suya bakıyor yere dökülünce bize oyun yapıyordu şu an eşim yıkıyor 2 günde 1 yazın günde 2 kez yıkadık ama saf su ile

Ne bileyim doktor kış önümüz hasta olmaması için dedi annem de en azından hafta da 2 kez yıkayalım diyor. Bu geceden itibaren kızımla yalnız kalacağız anneannemiz evine gitti
Canım hayırlı olsun prensesi yıka canım korkma hasta olmaz üşüme olmaz 2 günde 1 bile yıkasan olur yıksdıkça uyku düzene girer

Eşimle 9 givi yıkıyorum biz istanbulda yaşıyoruz sen kışı soğuk bir memlekette mi yaşıyordun

geçmiş olsun hayırlı sonuçlar olsun canım sen çok güzel bir anne olacaksın seninle ilgili çok pozitif hisler var içimde

İzmir de yaşıyor

Vuuv bebe yıkayan koca durup durup öp o adamı giz!
Bir arkadaşım söyledi babası ile ten tene temas etmeleri güven duygularını oluşturur diye
Canım bazen kocamın göğsüne yapışıp emme pozisyonu alıyor Kıyamam oğluma meme arsızı

Sende de oluyor mu evde tek olunca sürekli meme istiyor meme de rahat ediyor dışarı çıksak 5 saat emmeden duruyor evde ise 1 saat emmese titreme krizi geliyor kan şekeri düşüyor diye korkuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…