- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Yok yahu nerde... Zorla emziriyorum. Bizim kız çok iştahsız, ayakta, yürüyerek emziriyorum gündüzleri genelde. Gece uyku arasında oturarak emziriyorum. Memeyi almak istemiyor, alerjiden şüphelendim ama bir şey çıkmadı. Bilmiyorum napmaya çalışıyor. Umarım tez zamanda düzelir, bir aydır böyle. Allahtan kilo alımını etkilemedi, tabii belki saat başı belki saatte iki kere emziriyorum çok az emdiğinden. Bıktırdım çocuğuBir arkadaşım söyledi babası ile ten tene temas etmeleri güven duygularını oluşturur diye
Canım bazen kocamın göğsüne yapışıp emme pozisyonu alıyor Kıyamam oğluma meme arsızı
Sende de oluyor mu evde tek olunca sürekli meme istiyor meme de rahat ediyor dışarı çıksak 5 saat emmeden duruyor evde ise 1 saat emmese titreme krizi geliyor kan şekeri düşüyor diye korkuyorum bazen
Çok kötü olmuş makine olayı yahu, inşallah hallolur hayırlısıyla bugün. Bebişte birlikte sen de uyu, boşver işi gücü, bak eşin de ne güzel yardımcı oluyormuş, maşallahGünaydın kızlar dün gece uyumadı bizim minik kızımız...şiödi o uyuyor ben yine ayaktayım.birde doğumdan sonra bulaşık makinem ses çıkarıyordu servisi çağırdık yaklaşık 16 gündür makinemde olmadan elde yıkıyoruz gelen giden çok elde yıkadık hep inşallah bugün gelecekmiş eşim dün aramış yeni doğan bebeğimiz var ne zaman gelecek elde yıkıyorum bulaşıkları demiş
Eşim yardımcı oluyor ama dediği gb bulaşık yıkamıyor tezgaha kaldırır sağolsun. İşten gelir gelmez kızını soruyor sonra kızıyla neler neler konuşuyor geçen gece o uyuttu kızıÇok kötü olmuş makine olayı yahu, inşallah hallolur hayırlısıyla bugün. Bebişte birlikte sen de uyu, boşver işi gücü, bak eşin de ne güzel yardımcı oluyormuş, maşallaheşinin baba halleri nasıl? Aralarında aşk başlayacak yakında
Niye kızının büyümesini bekliyor bunun içinEşim yardımcı oluyor ama dediği gb bulaşık yıkamıyor tezgaha kaldırır sağolsun. İşten gelir gelmez kızını soruyor sonra kızıyla neler neler konuşuyor geçen gece o uyuttu kızışimdiden plan yapıyor kızı büyüsün karşıyakanın basketbol maçlarına gidecekmiş
Amin canım rüyasında gülümsüyor dudakları yayıyor bakınıyor sağa sola sonra korkup yakama yapışıyor.annem geldi bugün sağolsun o bakti ben dinlendi 1saat.Niye kızının büyümesini bekliyor bunun içinBizimki de sofrada yemek yerken anakucağına yanımızda oluyor, sürekli babasına bakıyor, gıcık diyorum ona Çok çabuk büyüyorlar bol bol öp kokla annesi. Yakında agulamaya başlar minnak. Gülümsemeye başladı mı? Allah hayırlı yazılar yazsın
canım çok teşekkür ederimSlm kızlar annelik hallerini okudum çok hoşuma gitti allah herkese nasip etsin
Oğluşumun da dişleri çıktı teyzeleri, kriz benimki de yaklaşık 2 aydır çok zor yiyor ama kilo alımı iyi çok şükür geçen ay dr diş sıkıntısından dedi bu ay da sütün azalınca tepki olarak emmez dedi boza aldım sütü epey artırıyo tavsiye ederim bi de dişler görününce biraz daha rahatladı yemek konusunda
Aslı hande benim annem de 10 günlükken gitti telaş yapmayın bebeğinizle başbaşa kalmak inanın çok güzel benimde ramazana gelmişti sahura kalkcaz etcez derken baya uğraşıyidum ama yine de kendinle başbaşa en iyisi
Gamze geçmiş olsun sana da umarım önemli bişey yoktur
Vuuv maşallah ne çabuk patlamışcanım çok teşekkür ederim
oy maşallah büyüttün oğlunu dişleri hayırlı olsun bizim minnoşun da patladı baya ablam eline havuç veriyor onunla oyalanıyor.
evet canım baya çabuk çıkacak dişleri.Vuuv maşallah ne çabuk patlamışoperasyonun etkileri var mı Gamze?
İnşallah canımevet canım baya çabuk çıkacak dişleri.
operasyonun etkileri ağrı sızı azda olsa kanama bugün içimden pıhtı düştü. ilaçlarım çok dokundu mideme dün ağır bir depresyon geçirdim ama kendimi teselli ediyorum sürekli baya ağır bir süreç olacak benim için inşallah sonu güzel olur diye dua ediyorum canım
oy maşallah büyüsün kerem bey büyüdükçe tadından yenmiyorlarMerhaba kizlar nasilsiniz?
Ben gunler nasil geciyor anlamiyorumher gecen gun farklilasiyor buyuyor.. yeni bir sey kesfediyorum.
Ilk zamanlarda ne paniktim ne dert etmisim herseyi.. simdi daha sakinim sanirsam.
Bizim gaz sorunu biraz erken basladi. Geceleri o sorunumuz var. O sagliklibolsun da tek sorun o olsun.
Sizler nasilsiniz???
Gamze nasil oldun operasyon sonrasi?
Gecmis olsun tekrardan...olumsuzu cagirma hic kendine.oy maşallah büyüsün kerem bey büyüdükçe tadından yenmiyorlar
aslıcım daha iyiyim kanamalarım azar azar durdu bugün hiç gelmedi ama ağrım hala devam ediyor düşünmemek için örgüye verdim kendimi ama çok huzursuzluk veriyorbirde enfeksiyon kapma korkum var antibiyotik bugün bitiyor bakalım ne zaman adet olcam adetin 2. günü hormon testlerim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?