- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Ev hanımlığı hep aynı gelmeye başladı hatta iyiki çalışıyorum diyorum Özgem hamileliğin 37.haftasından bu yana evdeyim bebekle uğraşmak tek renk kattı sadece kızımı bırakıp işe dönmek zor gelecek yoksa evde durmak bana göre değilmiş. kızım uyanana kadar evde temizlik çamaşır ütü yemek hangi işi yapsam bilemiyorum çalışırken ev temizliği bu kadar gözüme batmıyordu.selam kızlar bu hafta izinliyim evdeyim ve ev hanımlığını deneyimliyorum şimdilik pek güzel geldi
tuğçe hoşgeldin, geçenlerde aklımdan geçtin
en güzel anları paylaştık beraber, arkadaşlıklar unutulmuyor
Evde durunca ev daha çok kirleniyormuşEv hanımlığı hep aynı gelmeye başladı hatta iyiki çalışıyorum diyorum Özgem hamileliğin 37.haftasından bu yana evdeyim bebekle uğraşmak tek renk kattı sadece kızımı bırakıp işe dönmek zor gelecek yoksa evde durmak bana göre değilmiş. kızım uyanana kadar evde temizlik çamaşır ütü yemek hangi işi yapsam bilemiyorum çalışırken ev temizliği bu kadar gözüme batmıyordu.
selam kızlar bu hafta izinliyim evdeyim ve ev hanımlığını deneyimliyorum şimdilik pek güzel geldi
tuğçe hoşgeldin, geçenlerde aklımdan geçtin
en güzel anları paylaştık beraber, arkadaşlıklar unutulmuyor
Hadi hayırlısı, ben de hatırlıyorum seni, straplez gelinliğin vardı, araba almıştın sankiMerhaba cnmunutulmadığıma sevindim bende uzun zamandır eskiden ne kadar rahattım tüm gün kk da kızlarla muhabbet ediyoduk ne güzel diye aklımdan geçiriyordum sizleri O kadar bunaldımki çalışmaktan buaralar bankacılığın iyice çivisi çıktı artık, çok acilen ev hanımı olmak istiyorum Bu ay bebek çalışmalarına başladık rabbimden hayırlısıyla sağlıklı bi evlat istiyoruz.Bugünde regl olmam gerekiyodu ama olmadııımmm
Hakkınızda hayırlısı olsun. Branş nedir? Bebeksiz hayat da çok güzel, derin uykular, istediğin kadar gezmeler, sinema keyifleri, evde bol boş ve sarılmalı vakitler, milletin karışmamasıSelam herkese.bende 2013 yilinda evlendim.bu topigi evvelden beri biliyorum.
Yazasim geldi.
Cok sukur guzel evliligim var.bu 2 yila birde kurtaj sigdi..ve hala kpss ye hazirlaniyorum.atanincaya kadar cocuk isini rafa kaldirdik.
Yillar cabuk geciyor...rabbim bu yildan sonra aratmasin ins...
Hadi hayırlısı, ben de hatırlıyorum seni, straplez gelinliğin vardı, araba almıştın sankiev hanımlığı pek güzel değilmiş, benim deneyimlerime göre, hele milletin evhanımı boş zamanı çok muamelesi daha sinir bozucu, bebekle boş vakit var gibi nerdeyse tüm gün netteyim çünkü tüm gün emziriyorum, bu bile yeter tek başına emzirmek öyle resimlerdeki gbi değil çünkü
Evet canım doğru hatırlıyosun ama sen nick ini mi değiştirdin acaba yoksa ben unutmazdım pogacaayak diye bi nick i
Yaaa biyandan çok korkuyorum bebeğin sorumluluğuna çok miskin bi insanımdır kendime bile zor bakıorum bebeğe nasıl bakıcam diye bide oldum olası çocuklarla çok iyi anlaşamamKendi çocuğun olunca seversin diyolar ama bilmiyorum Eninde sonunda yapıcam bi çocuk yapayımda düşünmekten kurtulayım dedim Buarada bugünde regl olmadııımm
Aaaa test yapsana o zaman??
Çıkar çıkar sen test yap öğle arası, merak ettim. Ben de ikinci gün yapmıştım ve çok net çıkmıştı. Bu arda ben eski krizyaa eve gitmem akşam 8 o saatte hiç bi hastanede kadın doğumcu olmuyo
1-2 günlük gecikmede çıkmaz heralde evde yapılan testlerde bilmiyorumki naapsam cumartesiyi bekliyim diyodum hem muayene olur hemde kan tahlili yaptırırım diyodum ama çokda merak ediyorum
Merhaba cnmunutulmadığıma sevindim bende uzun zamandır eskiden ne kadar rahattım tüm gün kk da kızlarla muhabbet ediyoduk ne güzel diye aklımdan geçiriyordum sizleri O kadar bunaldımki çalışmaktan buaralar bankacılığın iyice çivisi çıktı artık, çok acilen ev hanımı olmak istiyorum Bu ay bebek çalışmalarına başladık rabbimden hayırlısıyla sağlıklı bi evlat istiyoruz.Bugünde regl olmam gerekiyodu ama olmadııımmm
Aslı Allah yardımcın olsun, niye öyle yaptı ki acaba, atak haftası da değil. Aman bu bebekleri anlamak imkansız zaten. Napmaya çalışıyorlar bilmiyorum. Gaz evet çok sıkıntılı, insan kendini çok çaresiz hissediyor ama hepimiz o yoldan geçtik, bağırsaklar böyle alışıyor, yapacak bir şey yokplum88 tugce hosgeldin nasilsin??
Merhaba kizlar
Keremin 2 gundur tum.ayarlari bozuldu ..gunduz uykusu da gece uykusu da en fazla 1 saat... gunduz de zorla uyutuyorum resmen.
Onceden gece ilk yatista 2 3 saat uyur sonra saat basi kalkardi .simdi saat basi ayaktayiz ve uykuya da tam dalmadigi icin ben 5 10 dk sekerlemelerle duruyorum artik basim cstliyo dizlerim titriyo.gebelikte son gune dek horul horul uyudum ya acisi cikiyor.
Meme gaz bez rituelihele o gaz ne menem bseymis allahim. Suan omzumda uyuyor uyanacak korkusuna yatirmadim
Her emzirme sonrasi ugrasiyorm ama gazini her zaman cikartamiyorum Kriz..Aslı Allah yardımcın olsun, niye öyle yaptı ki acaba, atak haftası da değil. Aman bu bebekleri anlamak imkansız zaten. Napmaya çalışıyorlar bilmiyorum. Gaz evet çok sıkıntılı, insan kendini çok çaresiz hissediyor ama hepimiz o yoldan geçtik, bağırsaklar böyle alışıyor, yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?