Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Aslı aslında erken değil ikinci haftada başlıyor gaz sancıları. Gaz masajı, beyaz gürültü benim en çok kullandığım yöntemlerdi gidermek için. Bizimki iki ay sürmüştü, üçüncü aya yaklaşırken bir anda kesildi. Şimdi keşke videoya alsaydım o bacaklarını kendisine çekmesini diyorum :)

selam kızlar bu hafta izinliyim evdeyim ve ev hanımlığını deneyimliyorum şimdilik pek güzel geldi
tuğçe hoşgeldin, geçenlerde aklımdan geçtin
en güzel anları paylaştık beraber, arkadaşlıklar unutulmuyor

Ev hanımlığı hep aynı gelmeye başladı hatta iyiki çalışıyorum diyorum Özgem hamileliğin 37.haftasından bu yana evdeyim bebekle uğraşmak tek renk kattı sadece kızımı bırakıp işe dönmek zor gelecek yoksa evde durmak bana göre değilmiş. kızım uyanana kadar evde temizlik çamaşır ütü yemek hangi işi yapsam bilemiyorum çalışırken ev temizliği bu kadar gözüme batmıyordu.

Evde durunca ev daha çok kirleniyormuş

Merhaba cnm unutulmadığıma sevindim bende uzun zamandır eskiden ne kadar rahattım tüm gün kk da kızlarla muhabbet ediyoduk ne güzel diye aklımdan geçiriyordum sizleri O kadar bunaldımki çalışmaktan buaralar bankacılığın iyice çivisi çıktı artık, çok acilen ev hanımı olmak istiyorum Bu ay bebek çalışmalarına başladık rabbimden hayırlısıyla sağlıklı bi evlat istiyoruz.Bugünde regl olmam gerekiyodu ama olmadııımmm

Hadi hayırlısı, ben de hatırlıyorum seni, straplez gelinliğin vardı, araba almıştın sanki ev hanımlığı pek güzel değilmiş, benim deneyimlerime göre, hele milletin evhanımı boş zamanı çok muamelesi daha sinir bozucu, bebekle boş vakit var gibi nerdeyse tüm gün netteyim çünkü tüm gün emziriyorum, bu bile yeter tek başına emzirmek öyle resimlerdeki gbi değil çünkü

Selam herkese.bende 2013 yilinda evlendim.bu topigi evvelden beri biliyorum.
Yazasim geldi.
Cok sukur guzel evliligim var.bu 2 yila birde kurtaj sigdi..ve hala kpss ye hazirlaniyorum.atanincaya kadar cocuk isini rafa kaldirdik.

Yillar cabuk geciyor...rabbim bu yildan sonra aratmasin ins...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Branş nedir? Bebeksiz hayat da çok güzel, derin uykular, istediğin kadar gezmeler, sinema keyifleri, evde bol boş ve sarılmalı vakitler, milletin karışmaması

Evet canım doğru hatırlıyosun ama sen nick ini mi değiştirdin acaba yoksa ben unutmazdım pogacaayak diye bi nick i
Yaaa biyandan çok korkuyorum bebeğin sorumluluğuna çok miskin bi insanımdır kendime bile zor bakıorum bebeğe nasıl bakıcam diye bide oldum olası çocuklarla çok iyi anlaşamam Kendi çocuğun olunca seversin diyolar ama bilmiyorum Eninde sonunda yapıcam bi çocuk yapayımda düşünmekten kurtulayım dedim Buarada bugünde regl olmadııımm

Aaaa test yapsana o zaman??

Aaaa test yapsana o zaman??

yaa eve gitmem akşam 8 o saatte hiç bi hastanede kadın doğumcu olmuyo
1-2 günlük gecikmede çıkmaz heralde evde yapılan testlerde bilmiyorumki naapsam cumartesiyi bekliyim diyodum hem muayene olur hemde kan tahlili yaptırırım diyodum ama çokda merak ediyorum

Çıkar çıkar sen test yap öğle arası, merak ettim. Ben de ikinci gün yapmıştım ve çok net çıkmıştı. Bu arda ben eski kriz

plum88 hoşgeldin tuğçecim...
bebiş fikri hayırlı olsun .. bence de kolay bir karar değil kutlarım sizi..
bu arada ben özlem oslemys nick imi değiştirdim.

test yaparsan haberdar et ..
bizde topikteki birkaç bayan olarak bebişe karar verdik hayırlısı sende aramıza katılmışsın .

biz de geçen ay başladık henüz tutmadı bebiş, bakalım bu ay devam edicez inş tutar
ben de çok zor karar verdim ama artık istediğime eminim inş çok aratmadan hepimiz bebek sahibi oluruz
adımı saymamışsın ama özge ben hatırladın di mi

plum88 tugce hosgeldin nasilsin??

Merhaba kizlar
Keremin 2 gundur tum.ayarlari bozuldu ..gunduz uykusu da gece uykusu da en fazla 1 saat... gunduz de zorla uyutuyorum resmen.
Onceden gece ilk yatista 2 3 saat uyur sonra saat basi kalkardi .simdi saat basi ayaktayiz ve uykuya da tam dalmadigi icin ben 5 10 dk sekerlemelerle duruyorum artik basim cstliyo dizlerim titriyo.gebelikte son gune dek horul horul uyudum ya acisi cikiyor.
Meme gaz bez ritueli hele o gaz ne menem bseymis allahim. Suan omzumda uyuyor uyanacak korkusuna yatirmadim

Aslı Allah yardımcın olsun, niye öyle yaptı ki acaba, atak haftası da değil. Aman bu bebekleri anlamak imkansız zaten. Napmaya çalışıyorlar bilmiyorum. Gaz evet çok sıkıntılı, insan kendini çok çaresiz hissediyor ama hepimiz o yoldan geçtik, bağırsaklar böyle alışıyor, yapacak bir şey yok

Her emzirme sonrasi ugrasiyorm ama gazini her zaman cikartamiyorum Kriz..
Sonra boyle.saat basi ikinir gibi zorlanarak kalkiyor uzuluyorum. Masaj yapiyorum elimden geldigince. Zaten.emzir gaz ciksrmaya calis alt al uyutmaya calis.. uykuya dalsin derken diger kalkma saati gelmis oluyor. Artik emzirirken benim gozler kayiyor

Her zaman ben de çıkartamıyordum ta ki bir sonraki çıkarmaya kadar. Öyle öyle öğreniyorlar demek ki kendileri halletmeyi Bizimki de atak haftasında, gece sık uyanmaya başladı, ne güzel alışmıştım rahatlığa halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…