Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

_meLinDa_ özgeciğim hatırlıyorum tabiki avukattın sen kızıl saçlı yeşil gözlüydün
EfervesaN özlemciğim sanada merhaba cnm evet zor oldu karar vermek hala ev alamadığımız için hala korkuyoruz açıkçası

pogacaayak çıkar mı dersin cnm akşam alayım ozaman bi test evde çooookkk heyecanlıyım yaa
DonukPudra aslıcım sanada merhaba

canım hayırlı olsun doğum yapmışsın güle güle büyüt bebeğini Nasıl tavsiye ediyomusun yeni karar verenlere

selam kızlar yoğun bir gün geçirdim maşallah baya muhabbet etmişsiniz hepsini okudum
plum88 hoşgeldin canım kararının arkasında kararlı adımlarla ilerle çünkü ufacık bir tereddütle vazgecebiliyor insan hepimiz bebiş için uğraşıyoruz bakalım muayene falan oldun mu folik asit kullanıyor musun? ben hiç beklemediğim halde problemler yaşadım ufak bir operasyon geçirdim rabbim beterinden saklasın bir kaç ay ara vericez mecburi ondan sonra tam gaz devam
aslıcım gaz sorunu erkek bebeklerde daha fazla ablamın oğlu tam 3 aylık ve çok şükür kalmadı problemi
bugün ilk defa bebek arabasıyla dışarı çıktık eniştemde ağır bir araba almış çok güzel geniş ama 4 kat çıkartıp indirmek sorun bebiş 8 kilo 65 cm ablam kanguru alacaktı vazgecti taşıyamam diye arabayla nasıl uğraşcak merak ediyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun. Branş nedir? Bebeksiz hayat da çok güzel, derin uykular, istediğin kadar gezmeler, sinema keyifleri, evde bol boş ve sarılmalı vakitler, milletin karışmaması
Amin insallah:)
Resim is ogretmeniyim.
Uc yil calistim ozelde vs.
Ama sonu yok.cok yiprandim ve cok dusuk maasla.
Evlendim sehir degistirdim.esimin yasadigi ve unv okudugum sehre gelin geldim.kpss yoluna girdim.
Cocuksuz hayat sikici geliyor bana
Rabbim aratmasin istedigimiz zamanda.
Sizin var mi cocuk?

Gamze asansör olmayan eve niye ağır araba almış enişte
Sessiz kadın, bebeğim var taze çıktı fırından an itibariyle iki saatlik mücadele sonucu uyuttum

Merhaba cnm hoşbuldum Doktora 10 gün önce gittim PKO var gibi geldi dedi internetten araştırdım baya bi moralim bozuldu oturdum ağladım ogün Folik asite başla dedi başlamadım onada biraz eski kafalıyım eskiden folik asitmi vardı diye almadım şimdide hangi marka alsam diye kararsızlık yaşıyorum bana folidoce diye bişey yazmıştı

Folik asit içeren gıdalardan yeterince tüketirsen kullanmayabilirsin de. Ben sorbitol kullanmıştım. Test yapacak mısın bugün, çok heyecanlı

eşime test al dedim eczaneden bakalım utanmayıpta alabilirse yapıcaz akşam
Benimki de aynı sahneydi. Hatta bizimki iki tane almış, büyük ihtimalle gebe değildir, bir dahaki ay tekrar almayayım diye. Ama heyhat! Şoklar işinde kalmıştık, ben nerdeyse ağlayacaktım, tam hazır değildik, sadece denemeye başlamıştık, eşim şaşkın şaşkın kalakalmıştı.hey gidi...

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Benim iki gebeliğimde de öncesinde çıktı. Birinde 2, diğerinde 3 gün vardı. Varsa çıkar bencee

Benim iki gebeliğimde de öncesinde çıktı. Birinde 2, diğerinde 3 gün vardı. Varsa çıkar bencee
Lavin sayfana baktım da ne kadar benzer cümleler yazmışız profillerimize hala arada dejavu oluyorum, ne kadar kötü günlerdi diyorum o bulntılı günlere...

Lavin sayfana baktım da ne kadar benzer cümleler yazmışız profillerimize hala arada dejavu oluyorum, ne kadar kötü günlerdi diyorum o bulntılı günlere...
Ay sorma çok sıkıntı çektim ve çekmeye devam ediyorum. Çok şükür kuşakların azaldı ama hala salçalı yemek diyemiyorum. Et aynı şekilde. Gebelik isteyenlere Allah kolay hamilelik versin gerçekten zor. Ama eminim annelik daha zor.

canım hayırlı olsun doğum yapmışsın güle güle büyüt bebeğini Nasıl tavsiye ediyomusun yeni karar verenlere
Ediyormmm kesinlikle..
Onun o minicik elleri yeter. Emzirirken elimi tutmasi ..meleklere gulmesi..
Zorlugu elbet var ama herseye bedel. Uyanikken uyusa diyorum. Uyudugu zaman dinlenecegime fotograflarina bakiyorum.

Ediyormmm kesinlikle..
Onun o minicik elleri yeter. Emzirirken elimi tutmasi ..meleklere gulmesi..
Zorlugu elbet var ama herseye bedel. Uyanikken uyusa diyorum. Uyudugu zaman dinlenecegime fotograflarina bakiyorum.

Aslı benim kızımda da gaz sorunu var dün gece tam uykuya daldığı anda ağrı giriyor ağlamaya başlıyor yavrum kıvranmasına üzülüyorum. Biz de de her emdiğinde gazı çıkmıyor göbeğime koyup hoplatıyorum hafiften bir kaç kez çıkardı.. Yarın bizim ilk aşımız olacak Yarın 30 günlük olacağız haftaya 40 nasipse 40 ından sonra değişir diyenler oluyor bakalım benim minik kızımın sıkıntıları azalacak mı ..

yaaaaa inanamıyoruz şok olduk bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştikkkk yaaa valla bi titreme bi ağlama geldiki bana sorma kimseye söylemedik daha ilk sen duydun cnm Allahım nasıl söylicez şimdi herkeslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…