aynı zamada da doğururum ozaman ne zaman doğdu cnm ne burcu olur acaba bebeğimtuğçeeeeeeeeeeeeeeeee
aynı benim sahne. son adet tarihim 17 ekimdi, 19 kasımda gebe kaldığımı öğrenmiştimtestinin adı da nova mı yoksa kazanan sperm hücresini tebrik ediyorum, hoşgeldin annelik dünyasına çok heyecanlandım
ben de arkadaşıma demiştim ilk, kız korkmuş gibiisn demişti, öyle tuhaf söyledim kiyaaaaa inanamıyoruz şok olduk bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştikkkk yaaa valla bi titreme bi ağlama geldiki bana sormakimseye söylemedik daha ilk sen duydun cnm Allahım nasıl söylicez şimdi herkeslere
yengeç olacak şekerim inşallahaynı zamada da doğururum ozaman ne zaman doğdu cnm ne burcu olur acaba bebeğim
Ayyy super yaaaa
Tebrik ederim tugececim o 2. Cizgiyi ben de gorurum insallah
Valla bomba gibi döndün topige))
Ozel bişi yaptin mii bana da soyle valla masallah ilk denemede tutmus
aayyyy bende yengeçim inanmıyorum yaaa çok sevindim tabiki sağlıklı olsunda herşeyden önce yengeç olacağına sevindimben de arkadaşıma demiştim ilk, kız korkmuş gibiisn demişti, öyle tuhaf söyledim kisana doktor pko gibisin demişti, bana da yumrutaların az demişti. yoksa birkaç ay sonra düşünüyorduk biz. bebek kaderimiz çok benzemiş ya. o yüzden pek sevinememiştik, tuvalete öylesine girmiştim, bir şey çıkmayacak diye, titreyerek çıkmıştım, eşime sarılmıştım, hey gidi...
yengeç olacak şekerim inşallahminnak tohum seni, şimdi büyüyecek büyüyecek kocaman olacak
yengeçler nasıl bilmiyorum ama yükseleni de yengeç benimkininaayyyy bende yengeçim inanmıyorum yaaa çok sevindim tabiki sağlıklı olsunda herşeyden önce yengeç olacağına sevindim
yengeçler nasıl bilmiyorum ama yükseleni de yengeç benimkininnasılsınız siz? benimki pek uyumlu, sakin birine benzeyecek sankim
Aileler uzağımızda olduğundan telefonda söylemiştik mecbur. Bulantı olmazsa en az üç ay anlaşılmaz. Benim gebe olduğum altıncı ayda anlaşılmaya başlamıştı, karnım pek çıkmadığından. Ama bulantılar yüzünden işyerinde herkes ikinci ayda öğrenmişti. Ay o günleri hatırlayınca bile midem bulanıyor, ne kötüydübenim aynım ozaman cnm yükselenimde yengeç Şu kadar söyliyimki çok şanslısın Ailesine düşkün uyumlu evcimen tipler olur yengeçler Buarada cnm ailelerinize nasıl söylediniz acaba yüzyüze mi söyleyelim telefonda mı bilemedim Bide iş yerimle alakalı sorunlarımda olacak benim şubeye başlayalı bir ay oldu özellikle uğraştım bu pozisyon için Çok istiyorum bu işi , başarılı olacağıma inanıyorum bebek planım yok vs vsdiyerek geldiğim bi şube Nasıl hesap vericem şimdi hemen söylemym diyorum ama iş yerinde rahatsızlanırmıyım acaba
benim aynım ozaman cnm yükselenimde yengeç Şu kadar söyliyimki çok şanslısın Ailesine düşkün uyumlu evcimen tipler olur yengeçler Buarada cnm ailelerinize nasıl söylediniz acaba yüzyüze mi söyleyelim telefonda mı bilemedim Bide iş yerimle alakalı sorunlarımda olacak benim şubeye başlayalı bir ay oldu özellikle uğraştım bu pozisyon için Çok istiyorum bu işi , başarılı olacağıma inanıyorum bebek planım yok vs vsdiyerek geldiğim bi şube Nasıl hesap vericem şimdi hemen söylemym diyorum ama iş yerinde rahatsızlanırmıyım acaba
Çok tebrik ederimmmmm
plum88 tuğçe çok güzel bir haber canım ,,
şimdi görüyorum allah tamamına erdirsin inşallahhhh :)
ayyy çok heyecanlı .... maşallah maşallah inşallah sağlıkla gelişir bebiş bizde buradan takip ederiz..
bu arada sen bahçelievlerde oturuyordun dimi ?
teşekkür ederim çok sağol
Buarada bu bulantılar ne kadar sürüyo kaç aya kadar Bide tüm gün mü bulanıyo sabahları mı?
Canım benim çok tşk ederim Amin darısı tüm isteyenlerin başına
Yok canım tam 1 sene önce Anadolu yakasına bostancı tarafına taşındık önce bi ev aldık sonra çok rutubet oluyo diye sattık şimdi aynı yakın yerde kiracıyız hatırlıyomusun ev bakıyoduk aynı ara seninle Bi ev alsaydık zzamanında beğenmediğimiz evler 2 katına çıkmış şimdi
Bulantılar kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim 7. hafta başladı, bendeki tüm gündü zaten kusmalar eşlik ediyordu 3-4 kere falan. 12. haftadan beri ara ara bulantım oluyor ama kusma haftada bir falan oluyor. Benim daha çok akşamları çoğalıyor bulantım. Ama genelde hamilelerde sabahları oluyormuş.
İnşallah sen bulantısız bir gebelik geçirirsin canım.
işte canım aldık aslında ama Maltepe idealtepe tarafından aldıkgeçen sene içine tadilat fln yaptırdık sonra sattık 5 ay sonra biraz kar ettik onunlada arabayı yeniledik Şimdi tekrardan tutuşmaya başladık ama oturabileceğimiz bir evi satın almaya bütçemiz yok dolayısıyla yatırımlık 1+1 alıp kiraya verebiliriz ancakAH CANIM evet hatırlıyorum
o dönem bahçelievlerden alacaktınız keşke alsaydınız istanbulun heryeri kıymetli
Gamze asansör olmayan eve niye ağır araba almış enişte
Sessiz kadın, bebeğim var taze çıktı fırındanan itibariyle iki saatlik mücadele sonucu uyuttum
Merhaba cnm hoşbuldum Doktora 10 gün önce gittim PKO var gibi geldi dedi internetten araştırdım baya bi moralim bozuldu oturdum ağladım ogün Folik asite başla dedi başlamadım onada biraz eski kafalıyım eskiden folik asitmi vardı diye almadım şimdide hangi marka alsam diye kararsızlık yaşıyorum bana folidoce diye bişey yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?