Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aynı zamada da doğururum ozaman ne zaman doğdu cnm ne burcu olur acaba bebeğim

ben de arkadaşıma demiştim ilk, kız korkmuş gibiisn demişti, öyle tuhaf söyledim ki sana doktor pko gibisin demişti, bana da yumrutaların az demişti. yoksa birkaç ay sonra düşünüyorduk biz. bebek kaderimiz çok benzemiş ya. o yüzden pek sevinememiştik, tuvalete öylesine girmiştim, bir şey çıkmayacak diye, titreyerek çıkmıştım, eşime sarılmıştım, hey gidi...

aynı zamada da doğururum ozaman ne zaman doğdu cnm ne burcu olur acaba bebeğim
yengeç olacak şekerim inşallah minnak tohum seni, şimdi büyüyecek büyüyecek kocaman olacak

Ayyy super yaaaa
Tebrik ederim tugececim o 2. Cizgiyi ben de gorurum insallah
Valla bomba gibi döndün topige ))
Ozel bişi yaptin mii bana da soyle valla masallah ilk denemede tutmus

Yaa sorma eşim iki saattir o kısmıyla ilgileniyo Ne erkekmişim bee ceketimi attım hamile kaldın diyoo
Amin cnm bu ay seninde denk gelir inşallahhh ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç onun etkisi olabilir belki, ilişkiden sonra 5-10 dk yattım kalkmadım bide yumurtlama gününü beklemedim gün aşırı denedik adet tarihim çok düzenli değil çünkü ihtimali artırmak için 2 günde bir denedik Evet bi döndüm pir döndüm Hissediyodum ama ilk denemede de olmaz diyodum ayyyy heyecandan bayılcam

aayyyy bende yengeçim inanmıyorum yaaa çok sevindim tabiki sağlıklı olsunda herşeyden önce yengeç olacağına sevindim

yatmakla alakası yok, hedefi bulmuşsa bulmuştur
ben gideyim kızımı emzireyim, seveyim, özledim. Allah hayırlı eylesin en taze anne adayı

aayyyy bende yengeçim inanmıyorum yaaa çok sevindim tabiki sağlıklı olsunda herşeyden önce yengeç olacağına sevindim
yengeçler nasıl bilmiyorum ama yükseleni de yengeç benimkinin nasılsınız siz? benimki pek uyumlu, sakin birine benzeyecek sankim

yengeçler nasıl bilmiyorum ama yükseleni de yengeç benimkinin nasılsınız siz? benimki pek uyumlu, sakin birine benzeyecek sankim

benim aynım ozaman cnm yükselenimde yengeç Şu kadar söyliyimki çok şanslısın Ailesine düşkün uyumlu evcimen tipler olur yengeçler Buarada cnm ailelerinize nasıl söylediniz acaba yüzyüze mi söyleyelim telefonda mı bilemedim Bide iş yerimle alakalı sorunlarımda olacak benim şubeye başlayalı bir ay oldu özellikle uğraştım bu pozisyon için Çok istiyorum bu işi , başarılı olacağıma inanıyorum bebek planım yok vs vs diyerek geldiğim bi şube Nasıl hesap vericem şimdi hemen söylemym diyorum ama iş yerinde rahatsızlanırmıyım acaba

Aileler uzağımızda olduğundan telefonda söylemiştik mecbur. Bulantı olmazsa en az üç ay anlaşılmaz. Benim gebe olduğum altıncı ayda anlaşılmaya başlamıştı, karnım pek çıkmadığından. Ama bulantılar yüzünden işyerinde herkes ikinci ayda öğrenmişti. Ay o günleri hatırlayınca bile midem bulanıyor, ne kötüydü
Günaydın kızlar :)

Ben kalp atışı görünene kadar söylememiştim. Sonrasında söyledim. Çok bulantım vs. olduğu için herkes anlamıştı ama.

plum88 tuğçe çok güzel bir haber canım ,,
şimdi görüyorum allah tamamına erdirsin inşallahhhh :)
ayyy çok heyecanlı .... maşallah maşallah inşallah sağlıkla gelişir bebiş bizde buradan takip ederiz..

bu arada sen bahçelievlerde oturuyordun dimi ?

Canım benim çok tşk ederim Amin darısı tüm isteyenlerin başına

Yok canım tam 1 sene önce Anadolu yakasına bostancı tarafına taşındık önce bi ev aldık sonra çok rutubet oluyo diye sattık şimdi aynı yakın yerde kiracıyız hatırlıyomusun ev bakıyoduk aynı ara seninle Bi ev alsaydık zzamanında beğenmediğimiz evler 2 katına çıkmış şimdi

teşekkür ederim çok sağol
Buarada bu bulantılar ne kadar sürüyo kaç aya kadar Bide tüm gün mü bulanıyo sabahları mı?

Bulantılar kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim 7. hafta başladı, bendeki tüm gündü zaten kusmalar eşlik ediyordu 3-4 kere falan. 12. haftadan beri ara ara bulantım oluyor ama kusma haftada bir falan oluyor. Benim daha çok akşamları çoğalıyor bulantım. Ama genelde hamilelerde sabahları oluyormuş.

İnşallah sen bulantısız bir gebelik geçirirsin canım.

AH CANIM evet hatırlıyorum
o dönem bahçelievlerden alacaktınız keşke alsaydınız istanbulun heryeri kıymetli

Aaaah aahh inşallah cnm amin benim şimdi 4 haftalık falandır heralde bulantı değilde midemde yanma var dünden beri gastrit gibi

AH CANIM evet hatırlıyorum
o dönem bahçelievlerden alacaktınız keşke alsaydınız istanbulun heryeri kıymetli
işte canım aldık aslında ama Maltepe idealtepe tarafından aldıkgeçen sene içine tadilat fln yaptırdık sonra sattık 5 ay sonra biraz kar ettik onunlada arabayı yeniledik Şimdi tekrardan tutuşmaya başladık ama oturabileceğimiz bir evi satın almaya bütçemiz yok dolayısıyla yatırımlık 1+1 alıp kiraya verebiliriz ancak

tünaydın kızlar işe geç geldim bugün miras işlerimiz vardı aman allahım ne zormuş onlarla uğraştım dışarı işlerinden anlayan bir ben varımAllah ilgisiz görevlilerin çalıştığı devlet dairesine kimseyi düşürmesin
Gamze asansör olmayan eve niye ağır araba almış enişte
Sessiz kadın, bebeğim var taze çıktı fırından an itibariyle iki saatlik mücadele sonucu uyuttum

evden çıkmasın diye neden olcak 3 kişi olmadan imkansız arabanın aşağıya inmesi 1 kişi bebeği 1 kişi içindeki puseti 1 kişide ayak demirlerini taşıması lazım

kuzum hamileymişsin çok sevindim hadi hayırlısı olsun bu mesajını alıntıladım folik asit kullan mutlaka dicektim kiii aşağılarda testi gördümsen her ihtimale karşı kalp atışını duyduktan sonra haber vermeye başla bence en uygunu bu

Son düzenleme:
Tuğçe benim de tahmini doğum tarihim 24 temmuzdu ama bizimki durmadı o vakte kadar, o ayrı...
Gamze enişten dışarı çıkmasını istemiyor mu? Ya ablanın belinde sıkıntı yoksa alsın kanguru, bebişin kilosu problem olmaz, millet ne kilolar taşıyor. Zaten altı aydan sonra yavaşlayacak kilo alımı. Yazık, hava alsınlar hem bebeğe hem ablana iyi gelir. Ben günaşırı çıkıyorum dışarı, her gün çıkmaya eriniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…