Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Çok tşk ederim darısı başına inş. Evet cnm biraz daha sonra söylicem daha şoku atlatamadım üzerimden bi de annemler şok olucak hepsini birden kaldıramam Kalp atışını kaçıncı haftada duyarım buarada

Ben 7+6 da duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. İlk de o zaman gitmiştim doktora zaten.

ilk kese görünüyor sonra 6 yada 7. haftada kalp atışı duyuluyor diyebiliyorum canım

Tugce tebrik ederim.. hayirli olsun miniginiz..
Kalp atisini duymadan yaymayin nacizane tavsiyem..
Bulantilar kisiye gore degisiyor.umarim guzel bir gebelik gecirirsin.. ben hala acip hamile fotolarima bakiyorm. Zaman cabuk geciyor. Koca gobekli halimi ozluyorum bazen. Her evrenin tadini cikar canim

benim açtığım konuya da bildirim gelmiyecekse kapatıp gidelim biz buralardan

nolmuş kim hamileymiş plum88

hayırlı olsun canım. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
herkes koca göbekli olsun

aaa oyaa sende hamilesin hayırlı olsun demekki bizim devrenin doğurma vakti geldi Nasil geçiyo hamilelik benim tüm gün midem bi hoştu ayrıca başım dönüp gözlerim karardi oturdugum yerde Şimdiden boyleyse ileriki haftalarda Allah yardımcım olsun senin kizmi erkek mi

Masallah zaman nasil geciyor bizim de cumartesi yari kirkimiz olack.
Gaz.cok menem birseymis ya tam uykuya daldi diyorm yavrum kivraniyor..
40indan sonra huylari degismesin de...
Benimki uykuya dalsa sevincem

Bizimki de bahar bebeği ben de kangurusever biriyim. Marka olarak ne kullanıyorsun? Ben momfortbaby leri çok beğeniyorum ama emin değilim.

Teşekkür ederim aslı çok sagol nasil gecicek 9 ay simdi cok uzun gibi geliyo Sen calisiyomuydun hamileyken Senin nasil gecti hamileligin

Bizimki de bahar bebeği ben de kangurusever biriyim. Marka olarak ne kullanıyorsun? Ben momfortbaby leri çok beğeniyorum ama emin değilim.
Benimki Boba marka. O günkü ruh halime göre ya slinge sarıyorum ya kanguruyla çıkıyorum. Ama sling daha dikkat çekiyor, o yüzden daha çekiniyorum onu kullanırken.
Benim şimdiki aklım olsa missbebek sitesindeki kangurulardan alırdım. Onlar sling gibi sarıyormuş bebeği wrap kumaşından yapıldığından,o açıdan bebek açısından daha konforlu olacağını düşünüyorum.

Tuğçe tepkiler psikolojik olabilir mi yahu, ne çabuk

pogacaayak Öznur senden şu siling vs bilgilerini almak için her an hamile kalabilirim :))))
Ya ne kadar karışık ve arastirilmasi zor geliyor .
Bu bilgileri senden hap olarak rica ediciiimmm

Teşekkür ederim aslı çok sagol nasil gecicek 9 ay simdi cok uzun gibi geliyo Sen calisiyomuydun hamileyken Senin nasil gecti hamileligin
Insana gecmeyecek gibi geliyor ama su gibi geciyor valla zaman..
Ben calistim 37ye dek..
Benim cok sukur cok guzel gecti gebeligim. Bulantilarim kisa surdu.. Rabbim herkese ben kadar rahat gebelik nasip etsin hep diyorum bunu..
Umarim senin de guzel gecer.

kızlaaarrrr şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 1693542
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına aldırsın..bir bebiş daha geliyor ne güzel. .. biz de ilk öğrendiğimizde şaşkındık ilk bebek düşünmeye başladığımızda kaldım hamile. Benim de çok çok güzel geçti hamileleğim doğumum bir daha aynı duyguları yaşamak için ikinci bebeği düşünebilirim... Allah bir kolaylığını veriyor çok çok güzel bir hamilelik yaşarsın inşallah

Sağlık ocağında ilk aşımızı olduk kızım mız mız ağlıyor uykusunda..Kriz sen rota virüs aşısı yaptırdın mı 24 aralıkta karma aşımız var şimdiden düşünüyorum kızımı..

Boba lar da çok güzel. Özellikle şu 4g olanları beğendim.
Sling de alacağım ama mayıs annelerinde bir arkadaş yazın bebeklerin slingde çok rahat edemediğini ve ilk bebeğinde kullanamadığını söyledi. Tabii her bebk bir olmuyor ben de alıp kendim deneyimlemek istiyorum. Bir de kız bebekler erkek bebeklere göre daha fazla sarmalanmayı seviyor annelerden duyduğuma göre. Umarım kullanabiliriz. Kanguruyu da yenidoğan özellikli alacağım.

evet canım ya bizim dönemin doğurma vakti :)
etrafımda o kadar çok doğuran vardı ki akıma kapıldım bende

bizim sıpa erkek
ben şuaralar en mutlu gebelik günlerimi yaşıyorum. Amaaaaa ilk 16 hafta boyunca resmen koku hassasiyetinden ve mide bulantısından fenaydım. Bu arada bnm bulantılar ilk günden başlamıştı başta çok rahatsız edici değildi, sanki isal mi oldum, oluyor muyum gibi geçmişti, ama 7-8 haftadan sonra
kusman olmaz inşallah yoksa bulantı ile daha hafif atlatılıyor

şimdiden folik asit vs başla eğer başlamadıysan. doktora ne zamn gitmeyi planlıyorsun? kalp atışına kadar sabredebilecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…