tünaydın kızlar işe geç geldim bugün miras işlerimiz vardı aman allahım ne zormuş onlarla uğraştım dışarı işlerinden anlayan bir ben varımAllah ilgisiz görevlilerin çalıştığı devlet dairesine kimseyi düşürmesin
evden çıkmasın diye neden olcak 3 kişi olmadan imkansız arabanın aşağıya inmesi 1 kişi bebeği 1 kişi içindeki puseti 1 kişide ayak demirlerini taşıması lazım
kuzum hamileymişsin çok sevindim hadi hayırlısı olsun bu mesajını alıntıladım folik asit kullan mutlaka dicektim kiii aşağılarda testi gördümsen her ihtimale karşı kalp atışını duyduktan sonra haber vermeye başla bence en uygunu bu
Ben 7+6 da duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. İlk de o zaman gitmiştim doktora zaten.Çok tşk ederim darısı başına inş. Evet cnm biraz daha sonra söylicem daha şoku atlatamadım üzerimden bi de annemler şok olucak hepsini birden kaldıramam Kalp atışını kaçıncı haftada duyarım buarada
ilk kese görünüyor sonra 6 yada 7. haftada kalp atışı duyuluyor diyebiliyorum canımÇok tşk ederim darısı başına inş. Evet cnm biraz daha sonra söylicem daha şoku atlatamadım üzerimden bi de annemler şok olucak hepsini birden kaldıramam Kalp atışını kaçıncı haftada duyarım buarada
aaa oyaa sende hamilesin hayırlı olsun demekki bizim devrenin doğurma vakti geldi
benim açtığım konuya da bildirim gelmiyecekse kapatıp gidelim biz buralardan
nolmuş kim hamileymiş plum88
hayırlı olsun canım. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
herkes koca göbekli olsun
Masallah zaman nasil geciyor bizim de cumartesi yari kirkimiz olack.Aslı benim kızımda da gaz sorunu var dün gece tam uykuya daldığı anda ağrı giriyor ağlamaya başlıyor yavrum kıvranmasına üzülüyorum. Biz de de her emdiğinde gazı çıkmıyor göbeğime koyup hoplatıyorum hafiften bir kaç kez çıkardı.. Yarın bizim ilk aşımız olacakYarın 30 günlük olacağız haftaya 40 nasipse 40 ından sonra değişir diyenler oluyor bakalım benim minik kızımın sıkıntıları azalacak mı ..
Bizimki de bahar bebeği ben de kangurusever biriyim. Marka olarak ne kullanıyorsun? Ben momfortbaby leri çok beğeniyorum ama emin değilim.Tuğçe benim de tahmini doğum tarihim 24 temmuzduama bizimki durmadı o vakte kadar, o ayrı...
Gamze enişten dışarı çıkmasını istemiyor mu? Ya ablanın belinde sıkıntı yoksa alsın kanguru, bebişin kilosu problem olmaz, millet ne kilolar taşıyor. Zaten altı aydan sonra yavaşlayacak kilo alımı. Yazık, hava alsınlar hem bebeğe hem ablana iyi gelir. Ben günaşırı çıkıyorum dışarı, her gün çıkmaya eriniyorum.
Teşekkür ederim aslı çok sagol nasil gecicek 9 ay simdi cok uzun gibi geliyo Sen calisiyomuydun hamileyken Senin nasil gecti hamileliginTugce tebrik ederim.. hayirli olsun miniginiz..
Kalp atisini duymadan yaymayin nacizane tavsiyem..
Bulantilar kisiye gore degisiyor.umarim guzel bir gebelik gecirirsin.. ben hala acip hamile fotolarima bakiyorm. Zaman cabuk geciyor. Koca gobekli halimi ozluyorum bazen. Her evrenin tadini cikar canim
Benimki Boba marka. O günkü ruh halime göre ya slinge sarıyorum ya kanguruyla çıkıyorum. Ama sling daha dikkat çekiyor, o yüzden daha çekiniyorum onu kullanırken.Bizimki de bahar bebeği ben de kangurusever biriyim. Marka olarak ne kullanıyorsun? Ben momfortbaby leri çok beğeniyorum ama emin değilim.
Insana gecmeyecek gibi geliyor ama su gibi geciyor valla zaman..Teşekkür ederim aslı çok sagol nasil gecicek 9 ay simdi cok uzun gibi geliyo Sen calisiyomuydun hamileyken Senin nasil gecti hamileligin
Tebrikler Allah sağlıkla kucağına aldırsın..bir bebiş daha geliyor ne güzel. .. biz de ilk öğrendiğimizde şaşkındık ilk bebek düşünmeye başladığımızda kaldım hamile. Benim de çok çok güzel geçti hamileleğim doğumum bir daha aynı duyguları yaşamak için ikinci bebeği düşünebilirim... Allah bir kolaylığını veriyor çok çok güzel bir hamilelik yaşarsın inşallah
Benimki Boba marka. O günkü ruh halime göre ya slinge sarıyorum ya kanguruyla çıkıyorum. Ama sling daha dikkat çekiyor, o yüzden daha çekiniyorum onu kullanırken.
Benim şimdiki aklım olsa missbebek sitesindeki kangurulardan alırdım. Onlar sling gibi sarıyormuş bebeği wrap kumaşından yapıldığından,o açıdan bebek açısından daha konforlu olacağını düşünüyorum.
Tuğçe tepkiler psikolojik olabilir mi yahu, ne çabuk
aaa oyaa sende hamilesin hayırlı olsun demekki bizim devrenin doğurma vakti geldiNasil geçiyo hamilelik benim tüm gün midem bi hoştu ayrıca başım dönüp gözlerim karardi oturdugum yerde Şimdiden boyleyse ileriki haftalarda Allah yardımcım olsun senin kizmi erkek mi
lavin canım seninde hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
20 gün oldu mu ya huuuuGunaydin kizlar
Bugun yari kirkini yapacagiz oglumun.
Sabah dogdugu icin buyukler dogdugu fun de sayilir dediler.bana farketmez batil inanc sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?