Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Ayyy erkek demek hayırlı uğurlu evlat olsun inş.oyacım Bende de fena bi koku hassasiyeti var 2-3 gündür tazı gibiyim hele sigara içip yanıma gelince biri bayılacak gibi oluyorum dünden beri yetkilim fosur fosur sigara içiyo 6 ay öncesine kadar bende içiyodum şimdi tiksiniyorum Hayat ne garip

Amin cnm inşallah gebeliğin rahat geçti ,doğumun nasıldı peki Normal mi yaptın

cnm ablamın boyun ve bel problemleri var 3 aylık bebek 8 kilo olunca ve bazı bebeklerin durmadığını kullanamadıklarını falan okumuş almak istemedi ama her gün çıkıyorlar dışarı kucağında taşıyor tabi. birde eniştemde istemedi kanguruyu neymiş arakadan biri gelip arkadaki klipsleri açarmış falan filan boş şeyler yani

aman canım çok çok yeni daha gebeliğin hemen hormonlar etkilenir mi koku hassasiyetine sebep olanlar hormonlardır psikolojik olarak etkileniyor olabilirsin ama tabi gebelikten öncede benim gibi koku hassasiyetin varsa haklı olabilirsin bende sigara içerken kendimden etkilenmezdim ama yanıma sigara içen biri geldi mi acayip midem bulanırdı

dediğin gibi canımm psikolojik de olabilir ama oya da benim ilk günden başlamıştı diyor bünyeden bünyeye değişiyor demekki bakalım Kaş-bıyık aldırırken bile ciyaklayan ben nasıl doğum yapıcam acaba

Amin cnm inşallah gebeliğin rahat geçti ,doğumun nasıldı peki Normal mi yaptın
Evet normal yaptim. Canim..
Eger aksi bir surec.olmazsa kesinlikle oneririm.
Vaktin varsa birkac.sayfa gerilerde dogum hikayem var yazmistim okursun..
Gonlunu ferah tut.en.onemlisi o.

Evet normal yaptim. Canim..
Eger aksi bir surec.olmazsa kesinlikle oneririm.
Vaktin varsa birkac.sayfa gerilerde dogum hikayem var yazmistim okursun..
Gonlunu ferah tut.en.onemlisi o.
Yaaa aslı ağlattın beni canım ne güzel yazmışsın
Böyle cesaret verici yazıları okuyunca bende yaparım gibi geliyor Kısmet bakalım

Hande rota aşısı yaptırmadık, yaptırmayacağız. Hem eşim yaptırmayalım dedi, hem de kızımın doktoru yaptırın gibi bir şey demedi. Umarım pişman olmayız.
Lavin benimki de 4g, çok memnunum. Sling altı aya kadar en ideal taşıma şekli aslında, anne karnı hissi verdiği için. Doğar doğmaz alışırsa bebeğin reddetme ihtimali çok az bence.
Atladığım bir konu yoktur umarım. Yazılanları geçmişte okumuştum, bugün yazıyorum ancak.

iyi geceler kızlar
tüm hafta izinliydim buraya da pek gelemedim
yarın işe nasıl gitçem bakalım, alıştım evde oturmaya
dün ev mevlidimiz vardı Rabbim kabul etsin çok güzel oldu
herkes artık bebeğe sıra geldi diyip temennide bulundu, inş duaları kabul olur
ben ovulasyon testi yapıyorum bu ay, bugün yumurtlama oldu sanırım teste göre
inş hayırlısıyla hamile kalırım ben de sizler gibi bu mutlulukları yaşarım

Allah kabul etsin Özge. Hakkınızda hayırlısı olsun bebiş konusunda da. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler :)

Bizde çok kararsıx kaldık kriz doktor siz bilirsiniz dedi ama aralık ayında randevumuz var bakalim netleşir.

özge Allah kabul etsin benimde geçen ay 15 Ekimde mevlüdüm vardı Banada herkes bidaha bebek mevlüdünde buluşuruz inş dedi bak bu ay hamile kaldım Darısı inşallah senin başına cnm

Herkese iyi haftalar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…