Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydın tuğçecim
doktora ne zaman gideceksin ya da gittinmi ?

Günaydın özlemcm cumartesi günü doktora gittim kese görünmüyodu 3 tüp kan aldılar işte standart tahlilleri istiyorum dedi Pazartesi de sonuçları sormak için aradım normal dedi Cumartesi tekrar gel dedi kese görünecekmi bakalım

Siz ne yaptınız cnm evi sattınızmı

daha küçük demekki hadi bakalım haberleri buradan verirsin bize de
.
cok canım duruyor öyle :/

daha küçük demekki hadi bakalım haberleri buradan verirsin bize de
.
cok canım duruyor öyle :/
Aslında gittiğimde doktor 5 haftalık dedi regl tarihine göre 5.haftada kese görünürmüş ama geç döllenme olabilir dedi

Sakın acele edip ucuza satmayın evi bekleyin bence faizlerin düşmesini

Merhaba kizlar nasilsiniz??
Kerem anne karninda beraber uyuyorduk..
Ama hayata gozlerini acinca oyle olmadi.zor uykuya daliyor bazen direniyor resmen. Bazen de gazdan kaynakli sorun yasiyoruz.
Tum.zamanim ona endeksli. Bazen wc ye bile zor gidiyorum.
Ama onun o masumlugu yeter.icim eriyor.
Ilk zamanlardaki korkum hic kalmadi. Sanirim alisiyoruz artik birbirimize.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Cok ozel bir duyguymus

aslımmm seni de keremi de yerim
inş uyku sorunu da düzene girer
o güzel duyguyu rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

aslımmm seni de keremi de yerim
inş uyku sorunu da düzene girer
o güzel duyguyu rabbim bizlere de nasip etsin inşallah
Amin amin hep dualarimdasiniz...
Gaz sorunu bitse uyku da duzene girecek ama sabir artik. Tam yatiriyorumvkivraniyor gak guk deerken don basa yapiyoruz..
Sizler nasilsiniz? Ozledimm

Amin amin hep dualarimdasiniz...
Gaz sorunu bitse uyku da duzene girecek ama sabir artik. Tam yatiriyorumvkivraniyor gak guk deerken don basa yapiyoruz..
Sizler nasilsiniz? Ozledimm
Aslım ezgi de gaz sorunu çok yok geceleri altını alıp emzirip gazını alırken uyku dağılıyor gözler açık bir iki saate dalıyor geçen gün gece gaz sancısından gece 12 den sabah 6 ya kadar uyumadı tam dalıyor uyudu diyorum bacaklarını çekerek ağlıyor eşimle nöbetleşe baktık h.içi ben bakıyorum o gece uyuyor. Artık dudaklarını oynatıyor konuşuyorum gece gece kızımla

Günaydın kızlarrr bizim kırkımız çıktı çok şükür bu ay içinde de mevlütü olacak inşallah.2 gün yine gaz sancısı vardı ezginin...gün geçtikçe değişiyorlar Allah hepinize hayırlı zamanda nasip etsin ve acılarını göater

Tum gunum kereme gidiyor anlamiyorm bile zamani.
Bazen evde bunaliyorum .mevsim de hava da bunaltiyor surekli yanimda birileri olsun.istiyorm insan evde olunca skiliyomus.

Tum gunum kereme gidiyor anlamiyorm bile zamani.
Bazen evde bunaliyorum .mevsim de hava da bunaltiyor surekli yanimda birileri olsun.istiyorm insan evde olunca skiliyomus.
Bana da öyle oluyor aslı paxar gecesi sıkılıyorum pazartesi olacak eşim işe gidecek evde yalnız kalacağım diye kahvaltı yapmak bile sıkıcı rek başıma...kızımla konuşuyorum o da ağzını oynatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…