Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Hva soguk olmasa her gun anneme biraktirirm kendimi aksam da al derim esime. O derece bunaldim.
Kerem de anliyor artik gulumsuyor.. gozleriyle takip etmeye basliyor

handecim maşallah 40ı çıkmış bile minik kızının aslıcım ins koliğe dönmezse 2ay sonu gibi bitiyor gaz sancıları yani ömerin öyle oldu inş kereminde öyle olur
ben 2. operasyona gireceğim polipler için rahim içinde bir çok polip kökü varmış onları yakacak doktorum pazartesi yapalım dedi ama hazır hissetmiyorum kendimi ilk biyopside alabildiklerini almış ama kökler kalmış o operayonun etkisini zor atlattım enfeksiyon olacağım stresi soğuk ameliyathanede olmak fiziksel ağrılarımdan çok psikolojik olarak çok etkilendim bakalım ocak gibi yaptırırım inş

iyi akşamlar kızlar gündüz telefondan pek giremiyorum sayfayaa
biz de artık düşünüyoruz çocuk doktora gittim tahlillerimi fln yaptırdım folik asite başladım bile
bakalım Rabbim aratmasın inşallah

_meLinDa_ özgemm inşallah bizde yakın zamanda hamilelik takvimi ekleriz
ayrıca ne güzel haberler var sayfadaa :)
hayırlı olsunm plum88 tuğçecimm sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah
handecim hande_buse hayırlı olsun senin de kızın olmuş maşallah
oyacım bskn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
krizz pogacaayak ve aslımm DonukPudra miniklerinizi koccaman öpüyorummm :*

inşallah kimseleri unutmadımm :/
ve hepinizi çok özledimm

Çok teşekkür ederim Dila Allah hayırlı zamanda sizede nasip etsin. .. çok başka duygularmış yorucu ama onun melek yüzü minim elleri unutturuyor her şeyi...

Sağol canım ben de seni ne zamandır göremeyince seni merak ettim Allah şifanı versin zor durum inşallah hayırlısıyla atlatacaksın canım

boylesine canım yarın adet günüm ama büyük ihtimal hamile değilim çünkü hiç belirtim yok
ben erteliyorum bebişi malesef hamile değilsem çünkü iş sıkıntılarım var
şu dönemde pek doğru olmucak
ama Allah sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah

beni unutmuşsun
bebiş çalışmasına başladıysanız whatsapp gurubumuza geliniz istiyorsanız tabi dilara hanım

bende unutulmuşummm

bizde çalışma yapanlar kervanındayız :)
sende aramıza hoşgeldin :):)
umarım çok çalışma yapmak zorunda kalmazsın
benim ilk ayım ve sanırım yarın regl oluyorum yani tutmadı ..
hayırlısı
rabbim sana da gönlündekini hayırlı kılsın tez vakitte nasip etsin

Merhaba efervesan arkadasimm :) seninle tanismismiydik daha once ya da ismini mi degistirdinn ?
Benimde regle daha 10 gun fln var bakalim kismet.

Kuzumm hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icinn saglikli sihhatli olsunda baska bise istememm

beni unutmuşsun
bebiş çalışmasına başladıysanız whatsapp gurubumuza geliniz istiyorsanız tabi dilara hanım

Canimm ben senin istedigini bilmiyodumm afedersin gamzem :)
Al tabi cok isterimm beni dee :))

evet istiyoruz artık bizde bir kaç ay uğraştık olmadı kasım ayında ara kanamam oldu o nedenle doktora gittim poliplerim olduğunu söyledi rahimde bebiş olmasına engelmiş hemen biyopsi yaptı kanser vs varmı diye ardından hormon tahlili falan çok şükür sıkıntı yok ama rahip içindeki polipleri yakarak temizleyecekler sonra inş bende bebişime kavuşurum tamam kuzum nasıl eklendiğine bakayım eski grubunuzdan senin no kayıtlı olması lazım aynı numarayı kullanıyorsun dimi

Bu topiğe hiç adapte olamadım geç gördüğüm için ama ara ara bakmaktan da kendimi alamıyorum..
Çünkü ben de 2013 geliniyim yaa ondan..

Ayy gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda dileginiz kabul olur bebeginize kavusursunuzz :))

Merhaba efervesan arkadasimm :) seninle tanismismiydik daha once ya da ismini mi degistirdinn ?
Benimde regle daha 10 gun fln var bakalim kismet.

Söylemicem işte kim olduğumu sölemicem sölemiceeeemmm

oslemys canım beennn :):) adımı değiştirdiğimi unutmuşum sana sitem ediyorum
hadi oslemys ide hatırlama haklı çıkayım

Yok canm o kadar diil :)) nasilsinn iyi misinn :)
Söylemicem işte kim olduğumu sölemicem sölemiceeeemmm

oslemys canım beennn :):) adımı değiştirdiğimi unutmuşum sana sitem ediyorum
hadi oslemys ide hatırlama haklı çıkayım

Yok canm o kadar diil :)) nasilsinn iyi misinn :)

Iyiyim canım çok sağol yazdığım gibi işte çalışmalar falan filan :)))) ama bu ay tutmadı sanırım yarın günüm belirtiler regl olacağım yönünde

Seni de duyduğuma sevindim inşallah biran önce güzel haberlerini alırız biz kızlarla watsapp tayiz birkaç kişi sende gel özelden no atabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…