- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Hva soguk olmasa her gun anneme biraktirirm kendimi aksam da al derim esime. O derece bunaldim.Bana da öyle oluyor aslı paxar gecesi sıkılıyorum pazartesi olacak eşim işe gidecek evde yalnız kalacağım diye kahvaltı yapmak bile sıkıcı rek başıma...kızımla konuşuyorum o da ağzını oynatıyor...
Çok teşekkür ederim Dila Allah hayırlı zamanda sizede nasip etsin. .. çok başka duygularmış yorucu ama onun melek yüzü minim elleri unutturuyor her şeyi...iyi akşamlar kızlar gündüz telefondan pek giremiyorum sayfayaa
biz de artık düşünüyoruz çocuk doktora gittim tahlillerimi fln yaptırdım folik asite başladım bile
bakalım Rabbim aratmasın inşallah
_meLinDa_ özgemm inşallah bizde yakın zamanda hamilelik takvimi ekleriz
ayrıca ne güzel haberler var sayfadaa :)
hayırlı olsunmplum88 tuğçecimm sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah
handecimhande_buse hayırlı olsun senin de kızın olmuş maşallah
oyacımbskn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
krizzpogacaayak ve aslımm DonukPudra miniklerinizi koccaman öpüyorummm :*
inşallah kimseleri unutmadımm :/
ve hepinizi çok özledimm
Sağol canım ben de seni ne zamandır göremeyince seni merak ettim Allah şifanı versin zor durum inşallah hayırlısıyla atlatacaksın canımhandecim maşallah 40ı çıkmış bile minik kızınınaslıcım ins koliğe dönmezse 2ay sonu gibi bitiyor gaz sancıları yani ömerin öyle oldu inş kereminde öyle olur
ben 2. operasyona gireceğim polipler için rahim içinde bir çok polip kökü varmış onları yakacak doktorum pazartesi yapalım dedi ama hazır hissetmiyorum kendimi ilk biyopside alabildiklerini almış ama kökler kalmış o operayonun etkisini zor atlattım enfeksiyon olacağım stresi soğuk ameliyathanede olmak fiziksel ağrılarımdan çok psikolojik olarak çok etkilendim bakalım ocak gibi yaptırırım inş
Çok teşekkür ederim Dila Allah hayırlı zamanda sizede nasip etsin. .. çok başka duygularmış yorucu ama onun melek yüzü minim elleri unutturuyor her şeyi...
Hayirli olsun..Amin inşallah canım
İsmi ne minikkuşun :))
Aslımm
Hayirli olsun..
Patlat bi crunchhhdualarimdasiniz
beni unutmuşsuniyi akşamlar kızlar gündüz telefondan pek giremiyorum sayfayaa
biz de artık düşünüyoruz çocuk doktora gittim tahlillerimi fln yaptırdım folik asite başladım bile
hayırlı olsunmplum88 tuğçecimm sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah
ve hepinizi çok özledimm
iyi akşamlar kızlar gündüz telefondan pek giremiyorum sayfayaa
ve hepinizi çok özledimm
bende unutulmuşummm
bizde çalışma yapanlar kervanındayız :)
sende aramıza hoşgeldin :):)
umarım çok çalışma yapmak zorunda kalmazsın
benim ilk ayım ve sanırım yarın regl oluyorum yani tutmadı ..
hayırlısı
rabbim sana da gönlündekini hayırlı kılsın tez vakitte nasip etsin
boylesine canım yarın adet günüm ama büyük ihtimal hamile değilim çünkü hiç belirtim yok
ben erteliyorum bebişi malesef hamile değilsem çünkü iş sıkıntılarım var
şu dönemde pek doğru olmucak
ama Allah sana en kısa zamanda nasip etsin inşallah
beni unutmuşsun
bebiş çalışmasına başladıysanız whatsapp gurubumuza geliniz istiyorsanız tabi dilara hanım
evet istiyoruz artık bizde bir kaç ay uğraştık olmadı kasım ayında ara kanamam oldu o nedenle doktora gittim poliplerim olduğunu söyledi rahimde bebiş olmasına engelmiş hemen biyopsi yaptı kanser vs varmı diye ardından hormon tahlili falan çok şükür sıkıntı yok ama rahip içindeki polipleri yakarak temizleyecekler sonra inş bende bebişime kavuşurumMerhaba efervesan arkadasimm :) seninle tanismismiydik daha once ya da ismini mi degistirdinn ?
Benimde regle daha 10 gun fln var bakalim kismet.
Kuzumm hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icinn saglikli sihhatli olsunda baska bise istememm
Canimm ben senin istedigini bilmiyodumm afedersin gamzem :)
Al tabi cok isterimm beni dee :))
evet istiyoruz artık bizde bir kaç ay uğraştık olmadı kasım ayında ara kanamam oldu o nedenle doktora gittim poliplerim olduğunu söyledi rahimde bebiş olmasına engelmiş hemen biyopsi yaptı kanser vs varmı diye ardından hormon tahlili falan çok şükür sıkıntı yok ama rahip içindeki polipleri yakarak temizleyecekler sonra inş bende bebişime kavuşurumtamam kuzum nasıl eklendiğine bakayım eski grubunuzdan senin no kayıtlı olması lazım aynı numarayı kullanıyorsun dimi
Merhaba efervesan arkadasimm :) seninle tanismismiydik daha once ya da ismini mi degistirdinn ?
Benimde regle daha 10 gun fln var bakalim kismet.
Söylemicem işte kim olduğumu sölemicem sölemiceeeemmm
oslemys canım beennn :):) adımı değiştirdiğimi unutmuşum sana sitem ediyorum
hadi oslemys ide hatırlama haklı çıkayım
Yok canm o kadar diil :)) nasilsinn iyi misinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?