Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Heey anneler nasilsiniz :) büyümüştür bebisler handecim kizinla huzurlu bir aksam olur insallah :)

Ezgi canım kızımın adı..Dila güzel haberleri senden de bekliyoruzx

Eşim arkadaşlarıyla balık tutmaya gidecek bu akşam /gece kızımla ilk yalnız kalışımız uyur inşallah minik kuş

Nasil minnos bi isimm masallah <3
Saglikla sihhatle buyusun canm masallah :)

Nasilsiniz kizlarr??

Hande 40 cikinca birseyler degisti mi hep diyorlar ya .
Aslım bizde düzene girme konusunda pek bir değişiklik olmadı kırkını bekleyin diyenler çoktu ama ezginin bir günü bir gününe tutmuyor uyku düzeni çok tuhaf gece uyuması 2.30 /3.30 u buluyor gözleri açık bakınıyor tam emzirip gazını alıyorum uyumak üzereyken açıyor gözleri..gece ara ara uyanıyor 11 de uyanıp gün içinde ara ara uyuyor..

Keremin de uykuya dalma sorunu var tam uyudu derken gozleri cam oluyor.
Umarim duzene girerler

Herkese tünaydınlarrr
Amin çok teşekkürler dilacım Darısı en kısa zamanda senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah. Bende eskisi gibi topiğe yazmayı çok istiyorum ama eskisi gibi enerjimiz kalmadı galiba.

Günaydın kızlar nasılsınız biz altı aylık olduk
Maşallah sizeeoğluna iyice alıştn bırakıp işe başlamak zor olacaktır. Ben de zaman zaman düşünüyorum kızım 2.aya girmeye az kaldı çok zor gelecek ama mecburen ücretsiz izin de kullansam başlayacağım

Günaydın kızlar gamzem işe başlamadım şubatta başlıycam 8 aylık olacak ayrılmak çok zor geliyo ama 4 saat ayrı kalcaz ben yokken babası olcak yanında inşallah alışabilirim hande bebekler çok acıyı fark edemiyolar canları bizim kadar yanmıyo üzülme biz de 6 ay aşısına gitcez bugün

ah ne güzel 4 saat ayrı kalmak :) bize oranla güzel yani
hatta o sürede eşinle olacak olması
beni de en çok düşündüren konu o... çalışmak, ya da çalışmamak...

günaydın herkese

ah ne güzel 4 saat ayrı kalmak :) bize oranla güzel yani
hatta o sürede eşinle olacak olması
beni de en çok düşündüren konu o... çalışmak, ya da çalışmamak...

günaydın herkese
Şimdi zor geliyo ama bazen de insan nefes alma ihtiyacı duyuyo
bebişlerin mutlu olacağı şekilde rabbim herşeyi yoluna koymuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…