- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
Ezgi canım kızımın adı..Amin inşallah canım
İsmi ne minikkuşun :))
Aslımm
Ezgi canım kızımın adı..Dila güzel haberleri senden de bekliyoruzx
Eşim arkadaşlarıyla balık tutmaya gidecek bu akşam /gece kızımla ilk yalnız kalışımızuyur inşallah minik kuş
Uykusuzluk var sadece canım çok şükür güzel geçiyor gece uyumuyor ezgi alıştıkHeey anneler nasilsiniz :) büyümüştür bebisler handecim kizinla huzurlu bir aksam olur insallah :)
Aslım bizde düzene girme konusunda pek bir değişiklik olmadı kırkını bekleyin diyenler çoktu ama ezginin bir günü bir gününe tutmuyor uyku düzeni çok tuhaf gece uyuması 2.30 /3.30 u buluyor gözleri açık bakınıyor tam emzirip gazını alıyorum uyumak üzereyken açıyor gözleri..gece ara ara uyanıyor 11 de uyanıp gün içinde ara ara uyuyor..Nasilsiniz kizlarr??
Hande 40 cikinca birseyler degisti mi hep diyorlar ya .
Keremin de uykuya dalma sorunu var tam uyudu derken gozleri cam oluyor.Aslım bizde düzene girme konusunda pek bir değişiklik olmadı kırkını bekleyin diyenler çoktu ama ezginin bir günü bir gününe tutmuyor uyku düzeni çok tuhaf gece uyuması 2.30 /3.30 u buluyor gözleri açık bakınıyor tam emzirip gazını alıyorum uyumak üzereyken açıyor gözleri..gece ara ara uyanıyor 11 de uyanıp gün içinde ara ara uyuyor..
oy maşallah cnmGünaydın kızlar nasılsınız biz altı aylık olduk
Darisi bizeGünaydın kızlar nasılsınız biz altı aylık olduk
iyi akşamlar kızlar gündüz telefondan pek giremiyorum sayfayaa
biz de artık düşünüyoruz çocuk doktora gittim tahlillerimi fln yaptırdım folik asite başladım bile
bakalım Rabbim aratmasın inşallah
_meLinDa_ özgemm inşallah bizde yakın zamanda hamilelik takvimi ekleriz
ayrıca ne güzel haberler var sayfadaa :)
hayırlı olsunmplum88 tuğçecimm sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun inşallah
handecimhande_buse hayırlı olsun senin de kızın olmuş maşallah
oyacımbskn sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
krizz @pogacaayak ve aslımmDonukPudra miniklerinizi koccaman öpüyorummm :*
inşallah kimseleri unutmadımm :/
ve hepinizi çok özledimm
Maşallah sizeeGünaydın kızlar nasılsınız biz altı aylık olduk
Aslıııı karma aşı zamanı yaklaştıkça stres oluyorum 3 tane aşı bir günde nasıl canı yanacam kuzumunnDarisi bize
ah ne güzel 4 saat ayrı kalmak :) bize oranla güzel yaniGünaydın kızlar gamzem işe başlamadım şubatta başlıycam 8 aylık olacak ayrılmak çok zor geliyo ama 4 saat ayrı kalcaz ben yokken babası olcak yanında inşallah alışabilirim hande bebekler çok acıyı fark edemiyolar canları bizim kadar yanmıyo üzülme biz de 6 ay aşısına gitcez bugün
Şimdi zor geliyo ama bazen de insan nefes alma ihtiyacı duyuyoah ne güzel 4 saat ayrı kalmak :) bize oranla güzel yani
hatta o sürede eşinle olacak olması
beni de en çok düşündüren konu o... çalışmak, ya da çalışmamak...
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?