Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

İşe normalde 19 ocakta başlayacağım yıllık iznimi de kullanırsam 35 gün daha uzayacak rapor almayı düşünüyorum birde ücretsiz izni bile düşünüyorum en azından 2 ay Allahın izniyle sağlıkları yerinde olursa annem bakacak ama anneme emanet edip ayrılmak bile zor gelecek bu gece onu düşündüm çalışmasak maddi olarak sıkışacağız Allah tüm çalışan annelere kolaylık versin. .

Çok şanslısın hande annen yakınında biraz büyüsün izinlerin raporların bitsin duruma göre bakarsın artık ben her gece rüyamda işe gittiğimi görüyorum hep dua ediyorum kuzucum için

Çok şanslısın hande annen yakınında biraz büyüsün izinlerin raporların bitsin duruma göre bakarsın artık ben her gece rüyamda işe gittiğimi görüyorum hep dua ediyorum kuzucum için
ay bence de çok şanslı hande...
bende çalışmakla çalışmamak arasında gidip geliyorum. hele ki bu aralar çalışmama kararındayım
Allah muhtaç etmesin..
annem yanımda yok, çalışıyor da gelemez. kv zaten yok.
görümceler var ama

Kamu da çalışmıyoraan durumlar müsaitse en azından bir yaşına kadar çalışmasan işinden memnunsan da bir daha böyle standartlarda iş bulamazsan o kötü canım. Bir çok durumu düşünüyoruz çok düşünmekten hasta olacaz Allah korusun... çok şükür annemle yakın evlerimiz ayrılmak zor.

*işimden memnun değilim. bu son haftalar çok yordular çok üzdüler...
*kamu da çalışmıyorum. keşke çalışsam o zman hiç sıkıntısız alırdım raporumu da ücretsiz mi de :/
ahhh ahhhh. buradan daha iyi yer bulurum bence. bu kadar akraba olmayan yer bulurum bence...

Merhaba kizlar 40 ucurduk
Cocuk +kariyer dusundurucu
Neyse daha vaktim var simdiden kasmayayim kendimi..
Keske ulkemizde bazi seyler farkli olsa.
İsviçre de miydi 6ay babaya izin veriyorlarmış ya
Oraya mı taşınsam :)

Hayırlı olsun 40ınız. Bakalım birşeyler değişecek mi:)

İsviçre de miydi 6ay babaya izin veriyorlarmış ya
Oraya mı taşınsam :)

Hayırlı olsun 40ınız. Bakalım birşeyler değişecek mi:)
Degisecekse de olumlu yonde olsun nolur Rabbim )
Aynen ya oraya gitmek lazim. Hayat onlara guzel...

Allah hayırlı kapılar açsın canım ..Kamu da çalışıyorum ama inan amirimiz her 3/5yılda değişiyor gidiyor atarı geliyor beteri yıllık iznimi düşünüyorum 35 gün birden vermeyebilir inşallah öyle bir durum olmaz

her yerde aynı diyorsun yani :)
ah ne bileyim sanki kamu da daha rahat izin alınırmış gibi geliyor bana. üst kat komşum öğretmen. ben evlendiğimde yeni bebesi olmuştu. doğum+ücretsiz izin. 3. yıl oldu bu yıl işe başlamıştı... gebelikten sebep gene izne çıkmış
şoklardayım yani

Maşallah ne güzel ya biz izne çıkarken müdür on kez düşnüyor kaç gün alcaksı iznini diye soruyor sonra şifreler şifreni yaz yerine bakacak kişiye anlat sanki mit te çalışıyorum. Amirden, müdürden müdüre değişiyor hiç rahat rahat iznimi kullanamdım ..neyseki stresten uzağım şu aralar..

ah düşünme boşver :)
inşallah sen döndüğünde değişmiş olur amirniz :)

tuğçecim nasılsınnn nasıl gidiyo hamilelik
söylediniz mi herkeslere

Günaydın canımcım Fena sayılmaz en azından mide bulantım yok çok şükür ama inanılmaz derecede uykum geliyo inşallah bu uyku hali fazla uzun sürmez resmen pc ye bakarken gözlerim kapanıyo Bugün sabah masama oturunca gözlerim doldu O derece zor duruyorum yani Ailelelere arkadaşlara söyledikte işyerine söylemek bi 15-20 gün daha beklemek istiyorum ayın 25 i gibi 4 gün yıllık izin alıcam düğün var memlekette Şubeye de daha yeni geldim şimdi müdür hamile olduğumu öğrenirse yıllık izin vermez belki riske atmym dedim

bence acele etme iş yerine bildirmek için.
14 haftayı tamamlayabilirsin. hee çatlarım dersen o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…