evet cnm bende gittikçe daha geç söylemeye karar veriyorum 14. hafta neden bi anlamı mı var 14. haftanın?bence acele etme iş yerine bildirmek için.
14 haftayı tamamlayabilirsin. hee çatlarım dersen o ayrı :)
Merhaba Aslı evet burayakimse uğramaz oldu ben de arada ekim annelerindehim bugün karma aşımızı olduk çok ağladı bacağından yapılan bi aşı çok yakarmış etkisinden çıkamadı ezgim ama şimdi normal ilk zamanlar da uyudu biraz huysuzluj yaptı sıra size gelecek hayırlısı ile atlatırsınız inşallah. . Bebişlerin büyümesine seviniykrum bir yandan da içim burukluyor nasıl bırakırızMerhaba kizlar
Kimseler yazmaz olmus bende giriyorm ama bebek derdine kasm annelerindeyim.
Hepiniz nasilsiniz?? Cok ozledim...
Üzerine vazife olmayan şeylere ne merakkı insanlar var ne de saçma sorular soruyorlar Allahum ya gelde tahammül etBende şubat annelerindeyim aslı
plum88 bildirim gelmemiş canımnya yeni gördüm. Bir özelliği yok. Kalp atışı vs tamamlanmış oluyor o ararlar. Geç olması daha iyi oluyor. Ben 7-8 haftadayken söylemiştim.
Daha doğrusu densiz bir bayana söylemiştim oda müdürüme yetiştirdi, sanki bana iyilik yapıyormuş gibi :/ ay merak etme ben söyledim ona dedi :/ sanki ağzım yok beynim yok ne zamn söylenecek bilmiyorum :/
Tuhaf sorular başlıyor, ne ara yaptın. Hiç söylemiyorsun çocuk yaptığınızı falan gibi
Bende cok korkuyorm ondan ya. Daha 2.ay asisi da var.bakalim nasil olacak.Merhaba Aslı evet burayakimse uğramaz oldu ben de arada ekim annelerindehim bugün karma aşımızı olduk çok ağladı bacağından yapılan bi aşı çok yakarmış etkisinden çıkamadı ezgim ama şimdi normal ilk zamanlar da uyudu biraz huysuzluj yaptı sıra size gelecek hayırlısı ile atlatırsınız inşallah. . Bebişlerin büyümesine seviniykrum bir yandan da içim burukluyor nasıl bırakırız
Bende şubat annelerindeyim aslı
plum88 bildirim gelmemiş canımnya yeni gördüm. Bir özelliği yok. Kalp atışı vs tamamlanmış oluyor o ararlar. Geç olması daha iyi oluyor. Ben 7-8 haftadayken söylemiştim.
Daha doğrusu densiz bir bayana söylemiştim oda müdürüme yetiştirdi, sanki bana iyilik yapıyormuş gibi :/ ay merak etme ben söyledim ona dedi :/ sanki ağzım yok beynim yok ne zamn söylenecek bilmiyorum :/
Tuhaf sorular başlıyor, ne ara yaptın. Hiç söylemiyorsun çocuk yaptığınızı falan gibi
Sağlık ocağından aramadılar mı ?
Bende sadece bir kişiye söyledim ama ağzı sıkı şimdiye kadar söylemedi bakalım
Aslında benim yerimede biri müdüre söylese ne güzel olur yaaOdasına girip ben hamileyim demekten çok utanıyorum Ayın 9 unda ikili tarama testine gidicez sonuçları temiz çıksada bi hayırlısıyla inşallah
Ondan sonra 13- 14 haftalık oluyo zaten ozaman söyliyim diyorum artık Bugün mesela feci kar yağıyo hamile olduğumu bilselerdi hamileler izinli oluyomuş karda ondan faydalanırdım
yok canım aramadılar hiç bi yerden böyle bi hizmet mi varmış hiç bilmiyorumSağlık ocağından aramadılar mı ?
Gelin diye.
Ben gittiğimde iş başı kağıdı almıştım.
Veee üstünde koca koca kanıtlanmış gebelik yazıyordu
Çok zor olmadı duyrulması. Müdüre ağzı gevşek arkidiş, diğerlerine raporum
Sağlık ocağında telefon numaran güncel değildir.yok canım aramadılar hiç bi yerden böyle bi hizmet mi varmış hiç bilmiyorum
Sağlık ocağında telefon numaran güncel değildir.
Çünkü ben doktora gittim. Ertesi gün oya hanım hayırlı olsun diye aradılar:) ben şok oldum tabi
Aile sağlık hekimliği takip etmek zorunda. Ben memnunum aile hekimliğinden. Ama aslı yı çileden çıkartıyorlardı mesela :)
Kan tahlili falan yapıyorlar. Mesela doktora gitmeden önce orada yaptırabilirsin kan tahlillerini. Yapılmış olan tüm tetkikleri dosyalıyorlar. Ben iş yerinde yapılanları da götürdüm mesela.
Bir de aşı durumu var. Tetenoz aşısı yapılması için sağlık ocağına yönlendiriyorlar. Yapmak yapmamak sana kalmış tabi
Bazı dpktorlar gerek yok zaten steril malzeme kullanıyoruz diyor. Ama bu aşı hem bebeği hemde bizi koruyor. Bizi uzun süre korumaya alıyor. Bebeği de iki yıl diye biliyorum...
İşte öyle
Ay kısa yazmayı hala öğrenemedim
Aslında haberleri var :)Yaz cnm uzun uzun yaz banaBen daha hiç aile hekimliğine gitmedim Özel sağlığım var çok şükür oyüzden mecbur cumartesileri gidiyorum doktora Haberleri yokki hamile olduğumdan Nasıl takip etsinler Ama çok güzel bi uygulamaymış keşke imkanım olsada gidip tanışsam bi aile hekimimle Tetanoz aşısı mı oldun sen şimdi
ben burdayım canım, kızlarla whatsapp grubu var gamze de orda2016 nin ugurlu olmasi dilegimleee..
Derken kizlar neredee?????
Ne Gamze ne Ozge ne Krizzz...
Hakkinizda hayirlisi olsun..ben burdayım canım, kızlarla whatsapp grubu var gamze de orda
iş sıkıntıları yaşadım bi süreliğine bebeği erteledim falan
sizler de bebek konuşuyonuz ya öyle uzaktan okuyorum
Sözleşmeli calisiyordum ya ben benimkini bu sene yenilemeyeceklerini soyledilerHakkinizda hayirlisi olsun..
Bir ara bahsediyoridun? Ciddi birsey yok degi mi?
Istifa vs ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?