Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bence acele etme iş yerine bildirmek için.
14 haftayı tamamlayabilirsin. hee çatlarım dersen o ayrı :)
evet cnm bende gittikçe daha geç söylemeye karar veriyorum 14. hafta neden bi anlamı mı var 14. haftanın?

Merhaba kizlar
Kimseler yazmaz olmus bende giriyorm ama bebek derdine kasm annelerindeyim.
Hepiniz nasilsiniz?? Cok ozledim...

Bende şubat annelerindeyim aslı

plum88 bildirim gelmemiş canımnya yeni gördüm. Bir özelliği yok. Kalp atışı vs tamamlanmış oluyor o ararlar. Geç olması daha iyi oluyor. Ben 7-8 haftadayken söylemiştim.
Daha doğrusu densiz bir bayana söylemiştim oda müdürüme yetiştirdi, sanki bana iyilik yapıyormuş gibi :/ ay merak etme ben söyledim ona dedi :/ sanki ağzım yok beynim yok ne zamn söylenecek bilmiyorum :/
Tuhaf sorular başlıyor, ne ara yaptın. Hiç söylemiyorsun çocuk yaptığınızı falan gibi

Merhaba kizlar
Kimseler yazmaz olmus bende giriyorm ama bebek derdine kasm annelerindeyim.
Hepiniz nasilsiniz?? Cok ozledim...
Merhaba Aslı evet burayakimse uğramaz oldu ben de arada ekim annelerindehim bugün karma aşımızı olduk çok ağladı bacağından yapılan bi aşı çok yakarmış etkisinden çıkamadı ezgim ama şimdi normal ilk zamanlar da uyudu biraz huysuzluj yaptı sıra size gelecek hayırlısı ile atlatırsınız inşallah. . Bebişlerin büyümesine seviniykrum bir yandan da içim burukluyor nasıl bırakırız

Üzerine vazife olmayan şeylere ne merakkı insanlar var ne de saçma sorular soruyorlar Allahum ya gelde tahammül et

Bende cok korkuyorm ondan ya. Daha 2.ay asisi da var.bakalim nasil olacak.
Valla ben dort gozle 3ayi bekliyorm.desem. keremde gaz sorunu var hergun ayni kisir dongu bunaltiyor beni ciddi anlamda. Gun nasil geciyor yogunluk ve yorgunluktan anlasilmiuor ama gaz uykuya da etki ettigi icin ben yipranmis haldeyim..
Ise baslama kismini dusunmek dshi istemiuorum. Anneme emanet edip.kuafore.gittim.alisverise gittim kac kere aradim napiyor diye annemi.. ise baslasam artik bilmiuorm naparim

Bende sadece bir kişiye söyledim ama ağzı sıkı şimdiye kadar söylemedi bakalım
Aslında benim yerimede biri müdüre söylese ne güzel olur yaa Odasına girip ben hamileyim demekten çok utanıyorum Ayın 9 unda ikili tarama testine gidicez sonuçları temiz çıksada bi hayırlısıyla inşallah
Ondan sonra 13- 14 haftalık oluyo zaten ozaman söyliyim diyorum artık Bugün mesela feci kar yağıyo hamile olduğumu bilselerdi hamileler izinli oluyomuş karda ondan faydalanırdım

Sağlık ocağından aramadılar mı ?
Gelin diye.
Ben gittiğimde iş başı kağıdı almıştım.
Veee üstünde koca koca kanıtlanmış gebelik yazıyordu
Çok zor olmadı duyrulması. Müdüre ağzı gevşek arkidiş, diğerlerine raporum

yok canım aramadılar hiç bi yerden böyle bi hizmet mi varmış hiç bilmiyorum

yok canım aramadılar hiç bi yerden böyle bi hizmet mi varmış hiç bilmiyorum
Sağlık ocağında telefon numaran güncel değildir.
Çünkü ben doktora gittim. Ertesi gün oya hanım hayırlı olsun diye aradılar:) ben şok oldum tabi

Aile sağlık hekimliği takip etmek zorunda. Ben memnunum aile hekimliğinden. Ama aslı yı çileden çıkartıyorlardı mesela :)
Kan tahlili falan yapıyorlar. Mesela doktora gitmeden önce orada yaptırabilirsin kan tahlillerini. Yapılmış olan tüm tetkikleri dosyalıyorlar. Ben iş yerinde yapılanları da götürdüm mesela.
Bir de aşı durumu var. Tetenoz aşısı yapılması için sağlık ocağına yönlendiriyorlar. Yapmak yapmamak sana kalmış tabi
Bazı dpktorlar gerek yok zaten steril malzeme kullanıyoruz diyor. Ama bu aşı hem bebeği hemde bizi koruyor. Bizi uzun süre korumaya alıyor. Bebeği de iki yıl diye biliyorum...

İşte öyle
Ay kısa yazmayı hala öğrenemedim

Yaz cnm uzun uzun yaz bana Ben daha hiç aile hekimliğine gitmedim Özel sağlığım var çok şükür oyüzden mecbur cumartesileri gidiyorum doktora Haberleri yokki hamile olduğumdan Nasıl takip etsinler Ama çok güzel bi uygulamaymış keşke imkanım olsada gidip tanışsam bi aile hekimimle Tetanoz aşısı mı oldun sen şimdi

Aslında haberleri var :)
Kd doktorları ile aile sağlık hekimi aynı sistemi kullanıyormuş. Oradan görüyorlar mış ve takip için iletişime geçiyorlarmış.
Ben (aslında eşim ) vatandaşlık görevimizi hemen yerine getirip tüm bildirimlerimizi yapmıştık
mahalle muhtarından sağlıkocağına kadar
Sen hiç gitmediğin için bilgiler güncel değildir...

Evet yaa oldum aşımı :) aşı olursan aklında olsun banyo yapma, hele kaynar suyla hiç yapma
Anam doğum sancısıyla eş değer bir ağrı çektim. (doğum sncısı görmedim daha ama olsun )

Aslında gebelik bildirimini yaparsan 28737 sayılı falanca tarihli resmi gazetenin diye başlarmışım
Neyse yasal olarak kontrollerini yaptırman için izin vermek zorundalar.
Seninde yaptırdığın tahlilleri iş yeri hekimine bildirmen gerekiyor
Başta bende hsonu gidiyordum, aman işim aksamasın diye. Sonradan insanın içindeki minik canavarla birlikte şu karara varıyorsun,
Hsonu gidiyorum da kıymet mi biliyorşar sanki :/
Sonraları hiçi gidip ertesi gün rapor almalar falan oluyor

Bu arada o yasayı okumanı özümsemeni tavsiye ederim
Gebeler ve emziren annelerin çalışma haklarını gayet de güzel açıklıyor bilmediğimiz çok hakkımız var.
Mesela yasa der ki,
Emzikli anne veya gebeler 7,5 saat üstü çalıştırılamaz
Bunu sadece emzirenler için olduğu sanılıyor ama. Orada bir açık var gebeler kısmı da yazıyor :)
Dediğim gibi kontroller için izin hakkın var falan filan

2016 nin ugurlu olmasi dilegimleee..

Derken kizlar neredee?????
Ne Gamze ne Ozge ne Krizzz...

2016 nin ugurlu olmasi dilegimleee..

Derken kizlar neredee?????
Ne Gamze ne Ozge ne Krizzz...
ben burdayım canım, kızlarla whatsapp grubu var gamze de orda
iş sıkıntıları yaşadım bi süreliğine bebeği erteledim falan
sizler de bebek konuşuyonuz ya öyle uzaktan okuyorum

ben burdayım canım, kızlarla whatsapp grubu var gamze de orda
iş sıkıntıları yaşadım bi süreliğine bebeği erteledim falan
sizler de bebek konuşuyonuz ya öyle uzaktan okuyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun..
Bir ara bahsediyoridun? Ciddi birsey yok degi mi?
Istifa vs ???

Hakkinizda hayirlisi olsun..
Bir ara bahsediyoridun? Ciddi birsey yok degi mi?
Istifa vs ???
Sözleşmeli calisiyordum ya ben benimkini bu sene yenilemeyeceklerini soylediler
Tek avukata dusurucez diye yalan attilar ben torpilli birini alacaklarini düşünüyom
Diger avukat arkadaşı ben sokmustum belediyeye ama onun kocasi da avukat ve belediye baskani ondan faydalanıyor diye beni harcadılar
Ben de dava actim idare mahkemesinde.. işlemin iptali icin
Dava devam ediyo
Ama Allah tarafindan baska bi ilce belediyesinde is imkani doğdu bana
Pazartesi orada baslicam.. davayi kazanıcam kesin ama donmucem geri
O nedenle su aralar bebege ara vermek zorunda kaldim aslim

Herkese iyi seneler arkadaşlar, hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu,anne adaylarimizin sağlıkla bebislerini kucaklarina aldıkları biz aday adaylarinin da sağlıkla bebis haberleri vermemiz dileğiyle =)hakkimizda her seyin.hayirlisi olsun=)

_meLinDa_ allahim yaa her yerde ayi dayi nedir bu.
Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim yeni is kapisi acmis cok sevindim. En azindan davayi kazansan da o yuzsuzlerin arasinda olmazsin.Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.
Burada zaten sikintilarin vardi umarim yeni yerde cok mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…