Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Merhaba kızlar hepimiz sağlıklı huzurlubir yıl geçirelim inşallah. . Hiç kimse uğramaz oldu whatsapp buradaki sohbeti kesti. Dün gece çok rüzgarlıydı ara ara yağmur yağdı elektrik kesintisi oldu ezgim çok korktu karanlıktan 1/2 saat ısınma sorunu yaşadık üşüyecek diye çok korktum.. Aklıma Diyarbakır Şırnak'ta çatışma yaşanan ilçelerdeki bebekler çocuklar geldi çok kötü bir durum Allah yardımcıları olsun sivillere ve görev yapan askerlerimize/polislerimize...

whatsapp takibi kolay olunca galiba handecim ben foruma giremiyorum okulda akşam da yemek falan telaş oluyor takip edemiyorum forumu, kıyamam kuzuma yaa korkmuştur...çok haklısın Allah o zor şartlarda yaşayan herkese sabırlar versin..Şimdi soğuklarda kedi köpeğe bile kıyamıyoruz..kim bilir ne hayatlar var ,soğuk yoksulluk savaş

merhaba canım. ablanın doktora sorması lazım sonuçta uyuşturuyorlar ilaçla o süte geçebilir ve dolgu maddesinin zaten insan vücudu için pekte yararlı olmadığını duymuştum onun zararıda sütle bebeğe geçebilir ama bunu en iyi bir dişçi yanıtlar...

ablam iki doktora sormuş ikisi ayrı ayrı cevap verince kk sor dedi banada

selamlar herkese
eskisi gibi aktif olamıyor kimse ben de dahil
ben fena değilim işte.. yeni yerime alışmaya çalışıyorum.. her geçen gün daha güzel olcak inşallah

DonukPudra kerem kocaman oldu di mi? nasıl annelik? daha ertelemeyeyim mi yoksa biraz daha erteleyeyim mi sence

Merhaba berfin nasilsin??
Benim bildigim olmamasi gerekiyor.
Net bilgim yok maalesef.

Merhaba kizlar nasilsiniz.
pudra seni gördüğüme sevindim. iyim hamdolsun. biraz sıkıntılarım var. tez zamanda geçer inşallah.
kitap etkinliği yaptık. hep sen aklıma geldin..

pudra seni gördüğüme sevindim. iyim hamdolsun. biraz sıkıntılarım var. tez zamanda geçer inşallah.
kitap etkinliği yaptık. hep sen aklıma geldin..
Isle ilgili mi? Allah dertlerini su gibi alip gotursun insallah..
Ah kitaplrr icim gidiyo icim her kitapligimin onunden geciste..
Kerem Beyi okuyorum ogrenmeye calisiyorum.

_meLinDa_ gectin mi yeni yere hayirli olsun cok sevindim..Allah utandirmasin..

Kerem buyudu teyzesi. 75gunluguz.. 3ay dolsa da gazimiz rahatlasa derdindeyim..
Ozge erteleme .. yoksa hep ertelencek bisi
Yalan yok cok guzel ama cok da zormus annelik. Tum hayatin degisiyo..
Su 3 4ayi atlatsam sha da keyif alcagima eminim..onun gulusu hseye bedel oluyo

günaydın kızlar hayırlı cumalar
bebişi büyüyen hatunlar dönse rahatlıcak burası eskisi gibi cıvıl cıvıl olur
aslı büyüttün valla keremi ama gazı bitcek dişi başlıcak diş bitcek uyku düzeni değişecek annelik zor vesselam ablam her off dediğinde ömerin eziyeti olmadığını başka huzursuz bebelerin yaramazlığından bahsediyorum şu aralar uyku problemleri var krize devrettim kendisini igde güzel paylaşımları var yararlansın diye

ablam iki doktora sormuş ikisi ayrı ayrı cevap verince kk sor dedi banada
İkisi farklı anestezi ilacı kullanıyor olabilir, o yüzden farklı cevaplar verilmiştir. Ablan emzirdiğini söylesin. Veya doktora kullandığı ilacın etken maddesini şu siteden araştırmasını söylesin ya da kendi sorup baksın: e-lactancia.org. Bu arada emziren annelere kullanılan aneztezik ilacın dörtte birinin kullanılması bile yeterli oluyormuş. Emzirme döneminde uyuşturan ça, kahve, alkol gibi maddeler az veya sıfır tüketildiğinden. Yani dozajı azaltmasını isteyebilir.
Herkeslere merhaba :)

Merhaba kızlar herkeslere Yok mu kimsecikler Aaaah ah nişanlıyken böyle miydi burası kaçırdıklarımı okumak için akşamları bi saat oturup pc nin başında sayfaları karıştırıyodum yetişemezdim yazılanlara Şimdi kimse yazmaz olmuş bende dahil

merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik iyimisiniz ikinizde cinsiyet belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…