- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
merhaba canım. ablanın doktora sorması lazım sonuçta uyuşturuyorlar ilaçla o süte geçebilir ve dolgu maddesinin zaten insan vücudu için pekte yararlı olmadığını duymuştum onun zararıda sütle bebeğe geçebilir ama bunu en iyi bir dişçi yanıtlar...selam kızlar. nasılsınız?
bebekleriniz nasıl:)
nbirşey sorucam.
ablamın diş için kanal tedavi olması lazım.. yaptırsa bebeğe zararı olurmu? sütle bebeğe geçme durumu falan varmıdır.
DonukPudra gevezek hande_buse bskn bir garip oblomov pogacaayak
ablam iki doktora sormuş ikisi ayrı ayrı cevap verince kk sor dedi banadamerhaba canım. ablanın doktora sorması lazım sonuçta uyuşturuyorlar ilaçla o süte geçebilir ve dolgu maddesinin zaten insan vücudu için pekte yararlı olmadığını duymuştum onun zararıda sütle bebeğe geçebilir ama bunu en iyi bir dişçi yanıtlar...
Merhaba berfin nasilsin??ablam iki doktora sormuş ikisi ayrı ayrı cevap verince kk sor dedi banada
pudra seni gördüğüme sevindim. iyim hamdolsun. biraz sıkıntılarım var. tez zamanda geçer inşallah.Merhaba berfin nasilsin??
Benim bildigim olmamasi gerekiyor.
Net bilgim yok maalesef.
Merhaba kizlar nasilsiniz.
Isle ilgili mi? Allah dertlerini su gibi alip gotursun insallah..pudra seni gördüğüme sevindim. iyim hamdolsun. biraz sıkıntılarım var. tez zamanda geçer inşallah.
kitap etkinliği yaptık. hep sen aklıma geldin..
aman Allah eksik etmesinde bizlerde bebektik büyüdüysek onlarda büyüyecek nihayetindeHayirli cumalar kizlar..
Gamze aynen oyle
Neyse saglikli olsunlar dasonucta bizvsectik anne baba olmayi.
İkisi farklı anestezi ilacı kullanıyor olabilir, o yüzden farklı cevaplar verilmiştir. Ablan emzirdiğini söylesin. Veya doktora kullandığı ilacın etken maddesini şu siteden araştırmasını söylesin ya da kendi sorup baksın: e-lactancia.org. Bu arada emziren annelere kullanılan aneztezik ilacın dörtte birinin kullanılması bile yeterli oluyormuş. Emzirme döneminde uyuşturan ça, kahve, alkol gibi maddeler az veya sıfır tüketildiğinden. Yani dozajı azaltmasını isteyebilir.ablam iki doktora sormuş ikisi ayrı ayrı cevap verince kk sor dedi banada
merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik iyimisiniz ikinizde cinsiyet belli oldu mu?Merhaba kızlar herkeslere Yok mu kimsecikler Aaaah ah nişanlıyken böyle miydi burası kaçırdıklarımı okumak için akşamları bi saat oturup pc nin başında sayfaları karıştırıyodum yetişemezdim yazılanlara Şimdi kimse yazmaz olmuş bende dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?