Merhaba cnm çok şükür bir yaramazlık yok bebeğim annesini hiç üzmüyor sadece erkenden uykusunu getiriyomerhaba canım nasıl gidiyor hamilelik iyimisiniz ikinizde cinsiyet belli oldu mu?
canım hayırlısı neyse ol olsun sağlıklı sıhhatli sağ salim kavuştaMerhaba cnm çok şükür bir yaramazlık yok bebeğim annesini hiç üzmüyor sadece erkenden uykusunu getiriyoŞanslı hamilelerdenim heralde hiç bulantı yaşamadım maşallah bundan sonrada böyle sorunsuz geçer umarım.Cinsiyetini 10+2 de erkek çıkabilir demişti doktorum Sonraki haftalarda bi daha yorum yapmadı Cumartesi günüde başka bir doktora gittik oda göstermiyor bacaklarını sımsıkı kapamış dedi Bu sitede öğrendiğim NUB teorisine görede forumdan arkadaşlar kız dediler Ben doktora değilde kızlara inanmak istiyorum Bakalım canım yeterki sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olsun gerisi teferrruat tabikide
İnsanın ilgi alanları ne kadarda çabuk değişiyo değil mi Muhtemelen bende o topiğe takılırım artık doğurunca Evet ben zaten kız olacağını hiç sanmıyorum eşimin sülalesi baba tarafı komple erkek, 5 erkek kardeşler, hepsinin oğlu var, torunlarda erkek koskoca sülalede sadece 2 tane kız doğmuş Sülalede X kromozomu yok hep Y anlıycağınMerhaba kizlar
Tugce sanki senin daha ileriydi takvim simdi bakinca aaa daha 14.haftaa dedim.. gunler bana hafta olarak gelio artik hava kapali sikici..
Nub teorisi bende de kiz cikiyordu. Cin rus fallari da kizdi. As ermelerim de..
Yani hazirlikli olun derim. Sonra ben fibi soklama.
Ama evladin cinsiyeti yokmus. Hayirli kokusunu icine cekmek nasip olsun..
Ben fieiyorum topige siteye anneler grubundayim bebek sohbetleri. Buraya da pek yazan olmayinca.
Ah neydi o zaman heyecanlar nisanliyken hepimizin
Sağol cnm darısı başına inşallahcanım hayırlısı neyse ol olsun sağlıklı sıhhatli sağ salim kavuşta
Öncelikle hayırlı evlat olsunlar canım ailemde hep erkek torun hiç kız yok eşiminde kız kardeşi yok benim bütün inancım erkek olacağındaydı sülale erkek kaynarken kız oldu şok olduk belli olmuyor.şimdi 3 aylık oldu minik kızım. Erkek ya da kız evlat kokusu aynı onsuz nasıl geçiyordu zaman unuttum. Et bebek gb sanki Evcilik oynar gb geçiyor günler aa bebeğim ağladı bezi mi ıslak karnı mı aç vb.İnsanın ilgi alanları ne kadarda çabuk değişiyo değil mi Muhtemelen bende o topiğe takılırım artık doğurunca Evet ben zaten kız olacağını hiç sanmıyorum eşimin sülalesi baba tarafı komple erkek, 5 erkek kardeşler, hepsinin oğlu var, torunlarda erkek koskoca sülalede sadece 2 tane kız doğmuş Sülalede X kromozomu yok hep Y anlıycağınKız olursa mucize gibi bişey olur zaten Eşim kabul ettide ben hala direniyorum işte Şaka bi yana sağlıklı ve vicdanlı bi insan olsun hep böyle dua ediyorum
Amin cnm çok teşekkürler Allah bağışlasın senin bebeğinide Doğru söylüyosun ayırt edilmez tabi Allahın işine de karışılmaz o nasıl uygun görürse ama mutlaka her hamilenin içinden geçer bence kız yada erkek olsun diyeÖncelikle hayırlı evlat olsunlar canım ailemde hep erkek torun hiç kız yok eşiminde kız kardeşi yok benim bütün inancım erkek olacağındaydı sülale erkek kaynarken kız oldu şok olduk belli olmuyor.şimdi 3 aylık oldu minik kızım. Erkek ya da kız evlat kokusu aynı onsuz nasıl geçiyordu zaman unuttum. Et bebek gb sanki Evcilik oynar gb geçiyor günler aa bebeğim ağladı bezi mi ıslak karnı mı aç vb.
Nub da neymiş kızlarMerhaba cnm çok şükür bir yaramazlık yok bebeğim annesini hiç üzmüyor sadece erkenden uykusunu getiriyoŞanslı hamilelerdenim heralde hiç bulantı yaşamadım maşallah bundan sonrada böyle sorunsuz geçer umarım.Cinsiyetini 10+2 de erkek çıkabilir demişti doktorum Sonraki haftalarda bi daha yorum yapmadı Cumartesi günüde başka bir doktora gittik oda göstermiyor bacaklarını sımsıkı kapamış dedi Bu sitede öğrendiğim NUB teorisine görede forumdan arkadaşlar kız dediler Ben doktora değilde kızlara inanmak istiyorum Bakalım canım yeterki sağlıklı ve hayırlı bi bebeğim olsun gerisi teferrruat tabikide
aaa duymadınmıNub da neymiş kızlar
Herkese selam
HAyirli olsun insallahh..haberini bekliorum..Hepinize merhaba kızçelerrr
DonukPudra Aslıcım merhaba maalesef 2 haftadır farklı doktora gidiyoruz öğrenmek için ikisindede bacakları sıkı sıkı kapalıydı Utangaçmış benim bebişim, göstermiyor annesi utanıyomuş dedi doktor Bakalım bi dahakine çikolata falan yiyip öyle gidicem Sabırsızlanıyoruz artık daha bi iğne bile almadık cinsiyet belli olsun öyle diye karar vermiştik
Sanada şimdiden geçmiş olsun cnm Allah damatlığınıda, mezuniyetinide göstersin inşallah
Canim benim hayirli saglikli olsun.Kizlar merhaba hepinize
DonukPudra Aslicm cinsiyeti ogrendim Kizimiz olacakmis insallah Evladin kizi erkegi olmazmis ama ilk cocugumun kiz olmasini cok istiyodum Rabbim gonlumuzdekini verdi saglikla gelsin insallah Bu arada doktor degil nub teorisi yorumlayan arkadas bildi
Valla sen göstermiyor deyince bende kızdır dedim :)Kizlar merhaba hepinize
DonukPudra Aslicm cinsiyeti ogrendim Kizimiz olacakmis insallah Evladin kizi erkegi olmazmis ama ilk cocugumun kiz olmasini cok istiyodum Rabbim gonlumuzdekini verdi saglikla gelsin insallah Bu arada doktor degil nub teorisi yorumlayan arkadas bildi
Hayırlı olsun canim cok sevindimKizlar merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?