Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Lütfen bilgilendirme yanlış olmasın dollenme geç de olabilir gelişimi etkiler evet ama dr karın dediği bebeği oluşturan yani embriyoyu olustutan yumurtanin oluşmaya başladığı tahmini tarih olan son adet tarihinin ilk günüdür.

hesaplama konusunda adetin ilk gününün baz alındığını biliyorum bunu da ifade ettim. Ama şunu belirtmek istiyorum. Doktorlar sadece döllenme tarihini tam olarak bilemedigi için bu tarihi dikkate alıyorlar. Normalde hamilelik 38 haftadır ve 38 haftalık doğan bebeğiniz gününde doğmuştur. 37
Hafta doğarsa erken doğum olur. Tıp alanında karışıklık olmasın diye 40 hafta baz alınır ve embriyoloji kitaplarında ilk haftada döllenme olur ve 3-5 gün içinde de embriyo rahime düşer der. Kesinlikle yumurta oluşumundan yani folikul evresinden bahsetmez ilk haftada.
Ben başta soruma açıklama yapan arkadaşlara o tesekkur o ederim o onlar bilgilendirme amacıyla yorum yazmislar. Ama isi çok kırıcı boyutlara getiren cahillikle itham eden arkadaslara sadece teessüf ediyorum.

Bende ilk gece cocuguyum annemle babamin. annemin adeti bitmis bir hafta sonra evlenmis ve bana hamile kalmis. Ama kimse boyle bir imada bulunmamis. Boylelerinin agzinin payini versin kuzeniniz. Hatta esininde hatasi sizene diyememesi..

imalar dogru olabilir olsada bu sizi veya bi baskasini ilgilendirmez adam kadini nikahina almis sizede susmak duser bi kendi hayatiniza baksaniza gidin bi kitap okuyun burda boyle bir bos konu acicaginiza

Bende ilk gece cocuguyum annemle babamin. annemin adeti bitmis bir hafta sonra evlenmis ve bana hamile kalmis. Ama kimse boyle bir imada bulunmamis. Boylelerinin agzinin payini versin kuzeniniz. Hatta esininde hatasi sizene diyememesi..
bende ilk gece cocuguyum :) vay be cok garip annem birine anlatirken duymustum o yuzden kendimi ozel hissederim hep

bilmemen cahillik degil bende cinsellikle ilgili fazla sey bilmem ama evli barkli kadinlarin ozelini namuslarini burda paylasman baya cahillik!

At yalanı, öpsünler inananı

bilmemen cahillik degil bende cinsellikle ilgili fazla sey bilmem ama evli barkli kadinlarin ozelini namuslarini burda paylasman baya cahillik!
Nasıl yani bunu gerçekten bilinçli olarak söylemediğinizi ümit ediyorum. O zaman hep birlikte bir zahmet MEB e şikayette bulunun da biyoloji müfredatını değiştirsin. Biz bunları lise öğrencilerine anlatiyoruz.

Kimse kimsenin bilgisiyle cahillik olarak dalga geçemez haddine değil. Sadece ikisi de bildiğim şey o konuda açıklama yapıyorum ikisinde de terslik yok.yumurta gelişimini esas alıyor tıp aradaki fark bu.diğer insanların boş konuşması önemli değil.

Kadın sevgilisinden hamile kalmış, konu sahibinin dediğine göre. Bilemiyiciğim, ben hala 38 hafta 40 hafta olayını anlamaya çalışıyorum.

sen ne sacmaliyosun simdi

sen ne sacmaliyosun simdi

Bizim de bir akraba aynı şekil hamile kalmış, halayda mı karar vermişler dedik güldük farklı birşey demedik sat nedir bat nedir iyi öğrendik eşimle, bu doğal birşey.

Kalır ilk gecedenkalmasına ama hamile olduğu anlaşılamaz ki 15 günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…