Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Canim benim düğün gecem adetim bitmişti.
Bir kere adet gördüm bir daha gormedim ona da üstüne gormusum.
Yani bende tam düğünüm ile hamile kalma aram 2 hafta. Olur yani

Eger o gelinle bu gelin aynı kişi ise ben de farklı düşünürüm açıkçası. Konu sahibinin gelinleri için kardeşini dolandırmak maksadıyla evlendiğini düşünmüştüm ben ilk konularında ki sonraki boşanma evrelerinde bu düşüncem pekişmişti. Hatta bu üyeye terke dayalı dava açın vs. diye akıl verdiğimi de hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Eski konularında kardeşi evlenmiş, gelin 15 gün kalıp dönmüş, önce dört aylık hamileymiş, sonra doğmuş bebek. Çok benzer içerik olduğu için bana aynı konudan bahsediliyor gibi geldi.
Sülalede huy herhalde

benım arkadasım 3 haftalık evlıydı hamıle oldugunu ogrendıgınde.
ılk ılıskıde hamıle kalınabılır korunmazsa

Doğrudur. Aylar sonra neden tekrar derdine düştü acaba, kuzenim diye yazmış bir de.

Doğrudur. Aylar sonra neden tekrar derdine düştü acaba, kuzenim diye yazmış bir de.
Bilemeyeceğim; ama kendi gelinleri bildiğimiz avcılardan. Belki kendi gelinleri değildir, cidden kuzenindir konu bilemedim; çünkü konu sahibesiler gelinlerinden dna istemedi, hatta biri sormuştu abinden mi emin misiniz gibi bir şeyler, abimden demişti.

Yanlis hatirlamiyorsam tüp bebekte 9. gün ilk tahlili yapmis ve dusuk bir deger gormustuk, 3 gün sonra tahlil tekrarlandi ve hamileligim kesinlesmisti.

Cok agir bir itham. Yenilir yutulur cinsten degil. Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…