evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

evlenmeden önce 1 yıl çocuk düşünmediğimizi söylüyorduk hep birbirimize öylede oldu. ilk deneme tecrübesilikten olmadı, ikincide tuttu şükür. kızımda 2.evlilik yıldönümüze hediye olarak geldi. Şimdi 2 yaşında ve kardeşi de yolda hayırlısıyla.

merhaba arkadaşlar... ben hiç korunmama rağmen vede bazı tedavilerden sonra dörtbuçuk yıl sonra hamile kaldım tabi oda boş gebelikmiş düşük yaptım.hamilelik bazı kişilere çok çok kolay, bazı kişilere o kadar zorki anlatamam.evliliğimin beş yılı dolmak üzere hala bebiş yok.bu ay dört gün gecikti adetim umutlanmıştım ama yine değilmişim.RABBİM hepimizede kolay yoldan versin uğraştırmasın hiç kimseyi...amin...

SELAM KIZLAR 2 YIL BİTTİ HAZİRANDA EVLENELİ VE 2.AY DENEMEDE HAMİLE KALDIM YANİ HAZİRAN DA HAMİLE KALDIM.ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ŞİMDİ YENİ 3.AYIMIZA GİRDİK BEBİŞİMLE HAYIRLISI İLE DÜNYAYA GELSİN İNŞ.

kızlar ne güzel çoğunuz istediğiniz zaman yada 2. ayında hamile kalmışsınız.. allah herkese ıstedığı zaman ıstedıgı kadar bebiş wersınnnnnn

1 temmuz da evlendik, 2 ay korunduk sonra ya zaten heme öle çoçuk olmaz dedik, raat rahat işimize baktık.. aradan çıkardık yabancı maddeleri, ben hemen olsun istemiyordum bir taraftan yaş 28 e geldi. olsun mu felean diye düşünürken 2. korunmasız ayda hamile kalmışım. şimdi tam da 1. evlilik yıl dönümümüzde bebeğimiz gelecek. 6 haftalık hamileyim. henüz düşüncesine bile alışamadım. eşim çok mutlu. hadi hayırlısı yani... planlımı bu plansız mı bilemedim.

biz evleneli 5 buçuk ay oldu
ilk üç ay korunduk sonraki korunmasız ikinci ayında hamile kaldım çok şükür
bence özellikle yaşı ileri olan bayanlar çok ertelememeli
ben 28 esim 30 yasında ve istiyorduk çok şükür Allah da nasip etti.
Allah isteyen herkese versin.

Ben evlendikten sonra en az iki sene düşünmüyordum. Ama ne oldu bilmem 9. Ayda bebek bebeekkk diye ağlayaraktan hamile kaldım:)) 1 ay sonra oğlumu kucağıma alıcam nasip olursa. Yaşım da 24. Pişman değilim gene olsa gene yaparım:)) bu kadar mükemmel bişey olduğunu bilsem daha erken yapardım. 4 5 ay balayı yeter. Hele bizim gibi uzuuunnnn bi birlikteliğiniz olduysa hiiç gerek yok çok korunmaya.

26 ' da evlilik.

30 ' da hamilelik ve doğum.

34...hala aynı durum

Evlenirken en az 1 sene bebek yok diyordum ama 3. ayımda isteyerek hamile kaldım. Çok şükür pkolu olmama rağmen ufaklık beni çok bekletmedi:)

boş gebelikten altı ay sonra tekrar hamile kaldım.beş ay oluncaya kadar kanamam oldu .zorlu bir hamilelikti.Hamdolsun şuan kızım üç aylık.

bu ay ıstıyorum deyınce hemen olmuyo malesef 1.5 yıllık evlıyım ılk 5 ay esım korundu ılac falan ıcmedım korkumdan hemen olur hıc bı sorunum yok dedım ama keske en basta ısteseydım 8 aydır ıstıyoruz olmuyo rabbım verce gunu bılıyo ama bende cok sabırsızım ve gıttıkce umudumu kaybediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…