evliliğimin 7.ayı ilk deneme sonuç müthiş bi kızım
Normal Korunmasız bir iliskide bile gebelik ihtimali %20 iken 1 damla ile gebe kalma ihtimali çok zordur ama bu yontemi esin tam uygulayamama ihtimali yuksekse o zaman gebelik olusabilir fakat ben de ilac kullanilmamasi taraftariyimKızlar Merhaba
1 aylık evliyim.eşim ve ben herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz.en az 1 yıl bebek düşünmyoruz şu an.Bi nevi doğal korunma olan geri çekme yöntemi tercih ettik bizde.
Fakat aklıma takılan şeyler var nette araştırdıgımda bu yöntemin çok riskli olcagı %80 hamilelik riski oldugu kısacası bir damladan bile hamile kalınabilceğini okudum.
Fakat çevremdeki herkez ise kimyasal bir ilaç kullanmamamdan yana,herkez doğum kontrol hapının kötülüklerini sıralayıp duruyor.Hamile kalmak öyle yazıldıgı gibi kolay değilmiş falan flan.Kafam karışık bu durumda çok.tecrübeli bayanlardan bilgileini bekliyorum.
1'er yaş yapabilirsin aralarınıBen 4 aylık evliyim. Ben 1 ay sonra 27 oluyorum. Eşim 26. 7 ay büyüğüm. Evlilik olarak bebek için erken daha zaman geçsin istiyorum. Ama yaş olarak korkularım var çünkü etrafımda Cok sorunlu hamilelik yaşayanlar var. 30 dan önce iki çocuk istiyorum. Ama 27 yaşında sayılırim. Ne tavsiye edersiniz?
Evet ama bunun için 27 yaşında hamile kalmam gerekir ama evlilik olarak erken daha. Bunun ikilemindeyim1'er yaş yapabilirsin aralarını
yaşın kaçtı canım hamile kaldığında2 ay sonra hamile kaldım çok aceleciyiz
seninle aynı düşünceerdeyiz canım benimde yaşım 27 4 aylık evliyim,30 dan önce iki çocuk istiyorum nasıl olcak bilemyom amaBen 4 aylık evliyim. Ben 1 ay sonra 27 oluyorum. Eşim 26. 7 ay büyüğüm. Evlilik olarak bebek için erken daha zaman geçsin istiyorum. Ama yaş olarak korkularım var çünkü etrafımda Cok sorunlu hamilelik yaşayanlar var. 30 dan önce iki çocuk istiyorum. Ama 27 yaşında sayılırim. Ne tavsiye edersiniz?
20yaşın kaçtı canım hamile kaldığında
aaa genç annelerdensin o zaman peki biraz daha bekleseydim mi diyosun yoksa iyi ki mi :)
İyiki tabikiaaa genç annelerdensin o zaman peki biraz daha bekleseydim mi diyosun yoksa iyi ki mi :)
maşallah büyük başarı vala :)yaş kaçtı :)Ay felan değil tahminen evlendigmin üçüncü günü hamile kaldim
19:) biraz erken oldu ama kesinlikle pişman değilimmaşallah büyük başarı vala :)yaş kaçtı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?