evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

bu konuyu evlenmeden 1-2 ay once ben açmıştım, o zaman ınsan ne zaman ısterse o zaman hamile kalır diye düşünuyordum.. ilk 3 ay korundum, dayanamadık,sonra başladık.. ve 16 denememızde hamile kaldım, yinede çok şükür..daha bekleyenler yıllar yılı sabredenler war.. sanırım dewir de ınsanlarda eskısı gıbı değil, her zaman ıstendıgı zaman hamiş olamayabilio.. sevgiyle kalın..

Merhaba ben de evlendikten 9 ay sonra ilk denememde hamile kaldım. şimdi sağlıklı gelişecek mi onun tedirginliğini heyecanını yaşıyorum Allah herkese kucağına almayı nasip etsin

meraba kızlar 3 aylık evliyim 22 yaşındayım sizce çocuk için erken mi fikir verirseniz çok sevinirim çok kararsızım

Kızlar Merhaba
1 aylık evliyim.eşim ve ben herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyoruz.en az 1 yıl bebek düşünmyoruz şu an.Bi nevi doğal korunma olan geri çekme yöntemi tercih ettik bizde.
Fakat aklıma takılan şeyler var nette araştırdıgımda bu yöntemin çok riskli olcagı %80 hamilelik riski oldugu kısacası bir damladan bile hamile kalınabilceğini okudum.
Fakat çevremdeki herkez ise kimyasal bir ilaç kullanmamamdan yana,herkez doğum kontrol hapının kötülüklerini sıralayıp duruyor.Hamile kalmak öyle yazıldıgı gibi kolay değilmiş falan flan.Kafam karışık bu durumda çok.tecrübeli bayanlardan bilgileini bekliyorum.

Normal Korunmasız bir iliskide bile gebelik ihtimali %20 iken 1 damla ile gebe kalma ihtimali çok zordur ama bu yontemi esin tam uygulayamama ihtimali yuksekse o zaman gebelik olusabilir fakat ben de ilac kullanilmamasi taraftariyim

Ben 4 aylık evliyim. Ben 1 ay sonra 27 oluyorum. Eşim 26. 7 ay büyüğüm. Evlilik olarak bebek için erken daha zaman geçsin istiyorum. Ama yaş olarak korkularım var çünkü etrafımda Cok sorunlu hamilelik yaşayanlar var. 30 dan önce iki çocuk istiyorum. Ama 27 yaşında sayılırim. Ne tavsiye edersiniz?

1'er yaş yapabilirsin aralarını

seninle aynı düşünceerdeyiz canım benimde yaşım 27 4 aylık evliyim,30 dan önce iki çocuk istiyorum nasıl olcak bilemyom ama

Ay felan değil tahminen evlendigmin üçüncü günü hamile kaldim

Arkadaşlar 6 Aylık evliyim. Hic korunmadık. İlk ay ertesi gün hapı içmiştim. Düşünmediğim için. Baya kanamam oldu. İlacın yan etkisiydi sanırım. 3 4 ay adetim düzensiz oldu. Kanamalarım çok oldu. Hormonlarımı mahfetti. 5 aydır hamileliği düşünüyoruz ama hiç bir gelişme olmadı Birkac gündür mide bulantılarım var karnımda sancı ağrı var. Adet günüm 19u 20sinde... bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…