Evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalınmali tecrubeli arkadaslar yardim?

Evlilikten önce mutlu bir beraberliğiniz var mıydı uzun süren ? söylediğiniz sorunlar bence çocuk için erken fikrini doğurdu kafamda.Ailenizle ozellikle iliskiniz iyi ise anneniz ile istişare etmelisiniz.Ama bulunduğunuz durumda çocuk fikri için erken.3 buçuk yıldır evliyim cook sorunlar oldu bekledim iyi ki o zamanlar olmamış diyorum evlilik 1-2 yıldan aşağı oturmuyor öncesinde uzun birliktelik yoksa.

Oncesinde nisanlilikla beraber 3 yillik bir beraberligimiz var aslinda ikimizken sorunumuz yok ama ailesi cok fazla evliligimizin icinde o da ailesiyle benim aramda dengeyi kurmayinca aramiz bozuluyor cunku ben de boyun egip kabulle ip oturacak bi karaktere sahip degilim

Bazen kan kusup kizilcik serbeti ictim diyorsun isteyerek degil elbet napacaksin mecbjriyetten.. Yani kayinvaliden size gelsin sen git onlara az yapmacik davran bosver peki annecim tamam annecim de gecir gitsin.. Kendini ezdir demiyorum oyunu kurallarina gore oyna. Yani erkek bunlarla ugrasmaz ugrasmak istemez ayrica suna kesinlikle inaniyorum annesine verdigi deger erkegin hele de evlendikten sonra daha fazla yani. İstiyor ki esiyle annesi guzel guzel anlassin. İstedigi gibi olamaz elbet elle tutulur sorunlar var ama bunu erkek bilmek dinlemek istemez. Benden sana tavsiye esine yansitma bi noktadan sonra yeter bu boyle olmaz der ve kotu kararlar alir. İnsanin kendine verdigi zarari kimse veremez. Bosver yaaa esimle ne arami bozucam disarda hallet ama eve sokma. Sen yaparsin gercekten iste yaparsin cagir kayinvalideni bi kac kere aksam yemegine guzel guzel sohbet et icinden gelmese de et mecbursun et bosver.. Gul hep esinede ne guzel aksam di ay cok yoruldum falan de.. Ya bak bu dediklerimi yap esin seni el ustu de tutacak ben anladim erkek ailesiyle iyi gecinen ailesine deger veren esi el ustunde tutuyor.. Bana gelince elhamdulillah kayinvalidemi cok seviyorum hergun giderim bana gelsin isterim melek gibi kadin bazen benimde kirildigim yerler oluyormu oluyor nezaman bunu esime yansitmaya basladim aaa adam bana karsi degisti, anneci oldu ben sok!! Ben tabi bıdı bıdı dır dır sikayet ediyorum ama soyle ama boyle diye baktim dediki yeter!! Bu boyle olmaz!! Dedim ki heee ozaman sus kizim sus.. Kirgin oldugum zamanlar esime yansitmadim zaten kayinvalidemi seviyorum aman cani sag olsun dedim gectim.. Ama anladim ki boylr konular ese yansitilmazmis.. Cok kinustum velhasil kelam COCUK HESAP İSİ DEGİL NASİP İSİDİR!! o yuzden sakin erken sorunlarim var vs vs deme Rabbim onlari oyle guzel nasipleri ile veriyor ki elhamdulillah.. 3 yillik evliyim dedim ki evliligin tadino cikartalim 1 yil sonra deneriz tovne Allahil cahillik iste.. 3 yil oldu olsun diye dr dr geziyor hatimler indiriyorum o yuzden bunlar nasip isi cok hesap yapma.. Selametle

Kayinvalidemle aram kotu degil bu dediklerinizi yapiyorum zaten ki ben dusmanimi bile seven insanim ama bizde durum farkli. Esimin evlendigini kabul etmiyor kadin surekli bizden yemeye calisiyorlar bizim ozel hayatimiz hic gibi davraniyorlar atiyorum gecenin bi yarisimda arayip misafiri gelse oglum gel sunu evine gotur bunu yap vs yatagimizdan cikip gidiyor ayrica dediklerini yaptigimda hep daha fazlasi isteniyor ve yaptigimin kiymeti bilinmiyor mesela rahatsizlansam hastalik bu lafi oluyor yada evini hep ben temizlerim ve ortamda hep sunu yapar ee temizlik yapamiyorum ben ne yapayim birini cagirip yaptiriyorum diyor vs bu kadinin skntisi bizevlenmeden oncesime dayaniyor yani agzinla kus tutsankusun tuyuneden eksik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…