evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

ben düşünüyorum yaaa:) düşünüyorumda borçlar aklıma gelince offf offf ne borç biter nede bu arzu zaten banada belli olmaz bi bakmışsınız 1 ay geçmeden ben hamileyim bölümüne yazmışımdır:) süprizzzz

En doğru zamanı sen biliyorsun, ne zaman kendini hazır hissedersen olur inşallah. Önemli olan ikinizin de hissetmesi. Ama şu da var, annelerimiz bizi kararla mı doğurdu, hazır mıydılar? Bak hepimiz bu günlere mutlu şekilde geldik :)

Umarım size bereket getiren bir bebeğiniz olur :)

Eşimle beraberliğimizin 9.yılında evlendik 1,5 yıllık eviliyiz eşim 27 ben 24 yaşındayım ilk evlendiğimizde bizde 2 yıl kadar düşünmüyorduk ama 2-3 aydır arkadaşlarımızın çocukları ile kaliteli zaman geçirdikçe bizde artık evimizde badi badi koşan bir bıdık istediğimizi anladık ve 2 ay önce korunmayı bıraktık ve şimdi 5-6 haftalık hamileyim inş.rabbim tüm isteyen çiflerin gönüllerine göre versin RABBİM GÖNLÜMÜZDE RAZI OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI ,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜZE RAZI EYLESİN...

kaç ay geçmiş konuyu açalı ama ben hala karamsar karamsar düşüncelerdeyim... belkide biraz morale ihtiyacım vardım:18:

3yıldıreşimleberaberiz. 6ayınıda evli olarak geçirdik:)

çocukları seviyorum. bide çok merak ediyorum bana benzeyen bişe nasıl bişe olur acaba:)

ama korunuyorum. istemiyorum. önce atanayım. hemen hapı bırakacam. ama hapı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kalırım onuda bilmiyorum. şubatta atanırsam hapı bırakıp seneyede bebek düşünüyorum inşAllah:)

Allah gönlüne göre versin canım inş.. da hap kullanma bence en iyisi garantisi condom bence hap hamile kalma sürecini etkiliyor..(tabi bünyeden bünyeye değişebilir..) bende artık deli gibi çocuk istiyorumama eşimede çok belli etmiyorum çünkü o çok istiyor dahada heveslenmesin.. evlenmeden önce çok iyi işim vardı evlendim şehir değiştirdim 1 yıldır evdeyim ve de yalnızım Allah en hayırlı zamanda nasip etsin ikimizede inş

14 aylık evliyim. 33 haftalıkta hamileyim. Aslında bu kadar erken istemiyordum ama bizim sıpa çıkıp geldi iyi de etti:)

eşimle ben 3.5 senedir beraberdik temmuzda evlendik. bi sene falan çocuk yapmayı düşünmüyoduk ama nolduysa 3. ayda ikimizde yapsak mı diye düşündük :) ve 3. ayımızda hamile kaldım :) şuan çalışmıyorum zaten evde boşa zaman geçiriyorum hiç olmazsa bebeğimi biraz büyütür sonra işe başlarım. yabancı bi şehirde bana arkadaş olucağına inanıyorum..

Kızlar bende 4 senelik evliyim. Evliliğimizin 14. ayında felan çocuk yapmak için hap içmeyi bıraktım ama maalesef tam 2,5 yıl olmadı. Herkes haptan diyo ama doktorum kesinlikle böyle bişey olmadığını hapın zarar vermeyeceğini söyledi. Eşimde de bende de hiç bi sıkıntımız yoktu ama demek ki herşeyin bi vakti zamanı var lafı öyle doğruymuş ki. Rabbim bu zamana nasip etti. o 2,5 yıl içinde evimizi aldık, eşim çok çok daha iyi bi işe girdi, çok şükür iyiyiz. Düşünüyoruz da hemen hamile kalsaydım ne ev alabilirdik nede eşim kendini riske atıp işini değiştirebilirdi. Şimdi 31 haftalık hamileyim çoookkk az kaldı bebişimize kavuşmamıza :)

ne güzel hamile kaldıktan sonra ay erken kaldım diyen yok çünkü onu hissedince insan iyi ki diyo eminim bende de böyle olacak inşallah çok yanlızlık çekiyorum hiç bu kadar yanlız kalmamıstım çok fazla yer bilmiyorum burada hem bilsem ne yanlız gezsen ne keyif alacağım hiç olmazsa o bana evde arkadaş olur çoook istiyorum ama içimde birşeyler daha zamanı değil diyo bendeki bu tuhaflığı çözemiyorum sebebi ne sadece iş bulamamam mı? yoksa sorumluluk mu? borçlar mı? ne yani çok üzülüyorum ağlıyorum bazen hem kararsızlığımdan hem yanlızlığımdan...

sende benim gibi başka şehre gitmişsin heralde bende öleyim cnm. eşim olmayınca hiç dışarı çıkmak istemiyorum markete bile çıkasım gelmiyor. yani bütün günüm evde geçiyor. bende onun için istedim en çok bebeğimin olmasını. bence çok istiyorsan sende bekleme daha fazla. bebeği veren Rabbim rızkını da verir inşallah. hakkında hayırlısı olsun inş.

çok saol canım benim aynı durumdayız inan arkadaş çevre hiçbirsey yok kısmet bakalım zaten bu durumum nedeniyle benim memleketime taşınacağız Allah izin verirse tabi borçlarda bittiğinde nasip ama 1 yada 2 ay sonra düşünüyorum artık bi bebişim olsun hem arkadaş olur bana iş iş diyorumda işe girsem çocuğuma kim bakıcak ki bakıcıyada güvenemem ... amannn bende bu kararsızlık varken sizden daha çok yardımlar isterim ben :)

.bende 16 aylık evlıyım bastan berı hep ıstedık ama fazla kılom yuzunden vazgecmıstık takı 1 ay öncesıne kadar. (93 kılo ıle hamile kaldım sonum hayrola) :) bızımde meleğimiz 2. evlılık yıldönümümüze denk gelıyor süper bır hedıye. allah herkese nasıp etsın =)

canım ya ne kadar güzel denk geliyo inş beklediğin tarihte olur hayırlı evlat olsun inş..

Merhaba ben de 8.5 aylık evliyim.İlk başlarda çocuk düşünmüyordum atamaydı, askerlikti, borçtu derken.Sonra uzun süre karar vermek için düşündüm.Eşim çok istiyordu bu arada.En sonunda beklememeye karar verdim.Bu aydan itibaren korunmuyoruz. Güzel bir haber almayı umuyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada ben de şu an işsizim, hep evdeyim.Çok sıkılıyorum bazen. Kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum. Bir de ben genç bi anne olmak istiyorum. Rabbim hayırlısını versin.

Allah hayırlısını versin.. çoook tatlı bebişlerimiz olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…