evliliğimizin 7. ayında korunmayı bıraktık ve bu temmuz 6 yıl olacak ama maalesef bebeğimiz henüz olmadı
inşallah tüm isteyenlere arasında bizede rabbim hayırlı evlatlar versin
Bende yazayım eksik kalmayayım bari
Ben 28 eşim 35 yaşındayız. Temmuz ayında evleneli 8 sene olacak ve ben hala bebek düşünmüyorum. Eşim çok istiyor aslında.... biliyorum ona da haksızlık yapıyorum ama çok korkuyorum böyle bir yükümlülüğün altına girebilecek kadar güçlü hissetmiyorum kendimi ...
ben düşünüyorum yaaa:) düşünüyorumda borçlar aklıma gelinceofff offf ne borç biter nede bu arzu zaten banada belli olmaz bi bakmışsınız 1 ay geçmeden ben hamileyim bölümüne yazmışımdır:) süprizzzz
ne güzel hamile kaldıktan sonra ay erken kaldım diyen yok çünkü onu hissedince insan iyi ki diyo eminim bende de böyle olacak inşallah çok yanlızlık çekiyorum hiç bu kadar yanlız kalmamıstım çok fazla yer bilmiyorum burada hem bilsem ne yanlız gezsen ne keyif alacağım hiç olmazsa o bana evde arkadaş olur çoook istiyorum ama içimde birşeyler daha zamanı değil diyobendeki bu tuhaflığı çözemiyorum sebebi ne sadece iş bulamamam mı? yoksa sorumluluk mu? borçlar mı? ne yani çok üzülüyorum ağlıyorum bazen hem kararsızlığımdan hem yanlızlığımdan...
sende benim gibi başka şehre gitmişsin heralde bende öleyim cnm. eşim olmayınca hiç dışarı çıkmak istemiyorum markete bile çıkasım gelmiyor. yani bütün günüm evde geçiyor. bende onun için istedim en çok bebeğimin olmasını. bence çok istiyorsan sende bekleme daha fazla. bebeği veren Rabbim rızkını da verir inşallah. hakkında hayırlısı olsun inş.
.bende 16 aylık evlıyım bastan berı hep ıstedık ama fazla kılom yuzunden vazgecmıstık takı 1 ay öncesıne kadar. (93 kılo ıle hamile kaldım sonum hayrola) :) bızımde meleğimiz 2. evlılık yıldönümümüze denk gelıyor süper bır hedıye. allah herkese nasıp etsın =)
Merhaba ben de 8.5 aylık evliyim.İlk başlarda çocuk düşünmüyordum atamaydı, askerlikti, borçtu derken.Sonra uzun süre karar vermek için düşündüm.Eşim çok istiyordu bu arada.En sonunda beklememeye karar verdim.Bu aydan itibaren korunmuyoruz. Güzel bir haber almayı umuyoruzRabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada ben de şu an işsizim, hep evdeyim.Çok sıkılıyorum bazen. Kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum. Bir de ben genç bi anne olmak istiyorum. Rabbim hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?