evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

kızlar yazdıklarınızı okuyunca yazamadan duramadım.
eşimle 2007 de evlendik. evliliğimizin 1. yılında isteyerek hamile kaldım ki iki yıl olmasa da olur diyenlerdendim.
ama sonra bir eksiklik hissediyor insan evde, yalnızlık ağır basıyor. 2. evlilik yıldönümümüzde oğlum 3 aylıktı.
şu anda oğlum 3,5 yaşında ve ben 3 aylık hamileyim:)
insan kendini hazır hissedince olmalı çocuk ama borç falan ödeyemeyiz diye düşünmeyin.

biz eşimle öğretmeniz, oğlum doğduktan sonra ücretsiz izne bile ayrıldım ki ev borcumuz vardı. şuanda da araba borcumuz var ama sıkıntı yok, gelen bebkler bereketiyle gelir inanın:)

sevgiler...

aynen evde eksikliği hissediliyo bişeylerin ve hissedilen istenilen bebekmiş bende bunu bukadar kararsızlıktan sonra anladım ve çalışmalara başladıkkkk Allahın izniyle çok bekletmez inşallah bizi... maşallah Allah evlatlarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin

Bizde eşimle 1 yıl 7 aydır evliyiz. Şuan 18 haftalık hamileyim . Çok mutluyum. Önce insan tereddütte kalıyo bebek olunca napıcam hayatımda neler değişicek diye düşünüyo ama o küçük mucize için her şeye değer

Evlendikten 8 ay sonra bebek istemeye başladık. Bebeğimiz nazlandı biraz 11. ayımızda geldi haberi. Yıldönümü hediyesi oldu bize

bizde evleneli 6 ay oldu ilk 2 ay korunduk ama arkadaşında dediği gibi insanda bi boşluk oluyo ve istiyor özellikle eşim çok istiyo zaten öyle isteyince pat diye olmuyo biz korunmayı bıraktık ama hala olmadı 4. ayımız bekliyoruz bakalım

bizde evleneli 6 ay oldu ilk 2 ay korunduk ama arkadaşında dediği gibi insanda bi boşluk oluyo ve istiyor özellikle eşim çok istiyo zaten öyle isteyince pat diye olmuyo biz korunmayı bıraktık ama hala olmadı 4. ayımız bekliyoruz bakalım

cnm ne kadar suresı falan yok bunun maddı durum ıyıyse cok beklemeye gerek yok gencken kafa goturuyorken yapılmalı bız bır senelık evlıyızz 7+5 haftalık hamıleyım gercekten cok guzel bır zamanda oldu borclarımızı bıtırdık ıkı ay sonra aşk böceğinın gelecegını ogrendık rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :))

kendi soruma kendim cevap vereyim bunun zamanı falan yokk:) birden içine düşüyo isteği özlemi 14. ayımızda istedim kısaca

8. aydan itibaren korunmayı bıraktık ama oğluşum 5. yılımızda geldi.. şimdi 3 yaşında ve biz 2. bebeğin çalışmalarına başladık.. hayırlısı...

ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?

sheena neden acabası rabbım tabıkı..o zamanını bılıyor sen içini rahat tut,kafanı takma.. ınşallah en ummadığın yakın bır zamanda mujdenı alırsın tatlım :)))
bızde ıkı yıllık evlıyız 3 aydır korunmayı bıraktım bakalım hayırlısı rabbım kımseye aratmadan nasıp etsın saglıkla.. Allah buyuk canım banada doktor herseyın normal dedı çok şükür
bekleyeceğiz göreceğiz tadını çıkaralım demi D

bende 2 yıllık evliyim 1. yılın sonunda karar verdik ama yeni hamileyim daha...biraz uzun oldu beklemem.isteyen herkese nasip etsin rabbim...

Kasımın 20 de 2 sene olcak.8. Ayımızda istedik ama gelmedi hala yaramaz

karı kocanın kendini hazır hissetmesi en önemlisi. biz dokuzuncu yılımızdan gün alıyoruz ve kızımıza 7.5 aylık hamileyim. evliliği oturtmak, birbirini tanımak ve çocuk olmadan da biz bir aileyiz diyebilmek önemli.
bizim toplumda bekarsan evlendirmeye, evliysen çocuklandırmaya pek meraklılardır. birinciyi yaparsın, bu sefer ikinciyi sorarlar. zamanında gaza gelmediğim ve gereksiz sesleri susturup bu kadar zaman eşimle geçirdiğim zamanın tadını çıkarttığım için çok memnunum. benim durumum böyle oldu, bir başkası çok daha genç yaşta ve hemen evliliğinin başında hazır hissedebilir ve onun da apayrı güzellikleri olur.

biz de 7yıllık birliktelikten sonra evlendik. evliliğimiz tam 1.yılında hamile olduğumu öğrendim. çok mutluyuz onun gelişimini takip etmek çok güzel bir duygu. ilişkimizin de evliliğimizin de oturduğunu düşündük. yaşımız 26 ikimizin de.

Evlendikten 1 saat sonra biraz hızlıyım... ben zaten çocuk hastası olduğum için hiç sorun yok . Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin..

23 Haziran 2012 de evlendik, şuan tam 38 günlük hamileyim. Evliliğimin 4.ayında hamile kaldım. Erken olabilir ama biz istiyorduk eşimle.

bizim de sizin gibi :) kısmetse evliliğimizin 2. yıldönümünde doğacak :)) yani evlndikten 1yıl 4 ay sonra oldu Rabbimin var etmesiyle... biz de borç bitirelim öyle diyordk ama baktık bitmiyor borçlar amaaan dedik:))) ama borçlarımızın yarısından fazlasını bitirdik inş bebeğimiz doğmadan hepsini bitiririrz:)))

ben evlendikten hemen sonra çocuk istemedim genelde çoğu bayanın düşündüğü gibi. eşim çok istiyordu bi sene ancak dayanabildim ve 2. yılımıza girmeden ilk çocuğumuz canım kızım dünyaya geldi. o çok bekletmedi bizi korunmayı bıraktığımızın 2. ayında hamile kalmıştım. açıkçası şanslıymışız diyorum. 1 yıl 3 yıl 5 yıl sonra farketmez ama öyle ya da böyle bir çocuk isteniyor. umarım isteyen herkese yüce rabbim nasip eder. şimdi 10 yıl aradan sonra 2. bebeğimi bekliyorum bir oğlumuz olucak kısmetse. isteyen herkesin bebeğini kucağına alması nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…