evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

3 aylık evliyim ve 3 haftalıkta hamileymişim..beklenmeyen bir bebekti umarım bize mutluluk ve bol şans getirir

Evlenir evlenmez çocuk çalışmalarına başladık hiç korunmadık,Allah 2.ayda nasib etti çok şükür.Hep genç yaşta çocuğum olsun isterdim 26'da evlenince o hedefi tutturamadım ama geç olsun güç olmasın,rabbim olmayanlara da nasip etsin,bizlere de saglıklı,hayırlı yavrucuklar versin.

bizde 14 aylık evliyiz aslında eşim temmuaz ayına kadar korunalım dedi ama ısrarlarıma dayanamadı mart ayının ortalarında başladık 7-8 ay oldu ikimizdede sorun olmamasına rağmen hala bebişim yok bazen o kadar bunalıuyorum ki bebek aramak çook zor felaket şekildede istiyorum sabır sabır çoook zordayım arkadaşlar bana dua edin ne olurrrr anne olmak istiyorummmmmmm(

bende 13 aylık evliyim..ilk günden beri istedik..ama hala yok..sabırla bekliyoruz...

bende 13 aylık evliyim..ilk günden beri istedik..ama hala yok..sabırla bekliyoruz...

Kızlar sabredin biraz, hele bebi84 senin için erken 7-8 ay, tam 1 yıl olsun bakalım doktora git ne dicek bakın bakalım bi sorun bi sıkıntı mı var. hemen karamsar olmayın, stres çok fena etkiliyo gerçekten, çok düşünmemeye çalışın. Benim gibi 2,5 yıl bekleseniz nolur he :) geç olsun da allah da hayırlısını sağlıklısını versin öyle dua edin lütfen. Bende sizin için dua edicem mutlaka.

7

canım ovulasyon testi kullanıyormusunuz bana çok faydası oldu kullanmaya başladığım ay hamile kaldım tavsiye ederim

Rabbim en kısa zamanda innşallahhh ikinize de nasip eder arkadaşlarr..

teşekkür edrim arkadaşım dualarında unutma lütfen..kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık etraftakilerin sormaları ve benden sonra evlenip hamile kalanları görmek üzüyor açıkçası..rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin..

7

canım ovulasyon testi kullanıyormusunuz bana çok faydası oldu kullanmaya başladığım ay hamile kaldım tavsiye ederim

ben ovulasyon kullanmadım hiç..klomen kullandım 1 ay şimdi adet olmayı bekliyorum dr a gitmek için..inşallah da bebeğim gelir..

of hakketten o çok zor işte, bende 4 yıllık evliyim etrafımda kuzenlerimden, arkadaşlarımdan önce ilk ben evlendim, ilk biz bebek istiyoruz dedik ama hepsi benden önce doğurdu. Her seferinde şuda hamileymiş dediklerinde içimden bişiler akıp gidiyodu kendimi eksik gibi hissediyodum En son eşimin kuzeninin bebek mevlüdünde bebeği elden ele gezdirmeyelim gerek yok ama hülyaya verin dediklerinde o kadar zoruma gitti ki orda bebek kucağımda o kadar ağladım dua ettim ki, hala bile aklıma geldkçe ağlarım tutamıyorum kendimi. ama ondan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür :) Ama eşinle sende sıkıntı yoksa eğer stres yapma sakın, illa ki rabbim vericek zamanı gelince diye düşün.

Birde klomen içtim demişsn ama klomenin peşinden iğne olman gerekiyodu, olmadın mı ? Ben 3 sefer klomen içtim peşinden pregnyl iğne oldum tutmadı. En son başka gitiğim doktor serophene diye bi ilaç içtim sabah akşam 1 er tane, o bittikten sonra iki adet 5.000 lik pregnyl iğne karışımı oldum. Gerçi o zamanda doktor yumurtaların çatlamamış bidahaki aya kaldı bebek dedi ama mucize oldu sanki ben o ilaçları içerken hamile kalmışım zaten

ayyy ne çok konuştuuuum içimi döktüm galiba

selam kizlarrr yaziyi gordum bende birseyler paylasmak istedim...1 senelik evliyim ilk gunden beri cocuk dusunuyoruz...malesef olmadi...klomen kullandim ama olmadi yine...simdi yurtdusundayim doktorum bana clomid verdi...4 gun sonra tekrar gidecem bakalim yumurtaliklarim buyumusmu diye...en kisa zamanda hepimiz hamile kaliriz..hamile arkadslar da hayirlisiyla dogururlar evlatlarini

ben günde 1 tane klomen içmeyle başladım dr yumurtaların boyutunu da söylemedi..ben iğne olcakmıyım diye sordum o sonraki aşama dedi..anlayacağın dr umuda beğenmedim..şimdi başka dr arıyorum..umarım bu ay adet olmam tedaviyede gerek kalmaz doğal yollarla gebe kalırım..

seninle aynı şeyleri,aynı duygu yoğunluğunu yaşamışız..umarım rabbim benimde yüzümü güldürür..artık yavrumu sürekli rüyalarımda görüp avunuyorum..

kaç aydır klomen kullanıyorsun..sende iğne kullandın mı..inşallah yumurtalıkların büyümüştür ve sana bebiş olarak geri dönerler..

30 yaşıma yeni girmiştim evlendim:) ve hayatımı adayacağım erkek dediğim adamla.. Mehmetimle.. Ve onlarca borcumuz olmasına rağmen 6.ayımızda bebişimiz oldu ama tutunamadı 5 haftalıkken kaybettik.. Sonra aradan 5 ay geçti bizim yine bebiş aşkımız depreşti ve olduda.. Fakat 10 haftalıkken düşük yaptım.. Şimdi tam 2 yıllık evliyiz.. Ve şu an hamile olma ihtimalim var.. Testten sonra paylaşıcam sizlerlede..
Demem oki sevdiğiniz adamla evlendiyseniz çocuk için 6 aydan fazla beklemeyin derim.. Zaman o kadar çabuk geçiyorki.. Ben şu an 32 yaşındayım bebeğim doğsun demeye 33 olacağım ve benim çocuğum 20 yaşında olduğunda ben 53 yaşında yaşlı bir hatun olacağım.. Ne kadar üzücü.. Genç anne olmak iyidir..

Normalde yumurtaların boyutunu söylemesi lazım, sana bilgi vermesi gerekir. ortalama 22-23 mm olduğunda yine seni bi kaç gün takip edicek kendiliğinden çatlayabilir ama eğer çatlamazsa kesinlikle iğne vermesi lazım. İnşallah canım inşaalllaahhhh allah gönlüne göre verir, mutlaka haber ver gelişmeleri merak ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…