bizde 14 aylık evliyiz aslında eşim temmuaz ayına kadar korunalım dedi ama ısrarlarıma dayanamadı mart ayının ortalarında başladık 7-8 ay oldu ikimizdede sorun olmamasına rağmen hala bebişim yok bazen o kadar bunalıuyorum ki bebek aramak çook zor felaket şekildede istiyorum sabır sabır çoook zordayım arkadaşlar bana dua edin ne olurrrr anne olmak istiyorummmmmmm(
bende 13 aylık evliyim..ilk günden beri istedik..ama hala yok..sabırla bekliyoruz...
bizde 14 aylık evliyiz aslında eşim temmuaz ayına kadar korunalım dedi ama ısrarlarıma dayanamadı mart ayının ortalarında başladık 7-8 ay oldu ikimizdede sorun olmamasına rağmen hala bebişim yok bazen o kadar bunalıuyorum ki bebek aramak çook zor felaket şekildede istiyorum sabır sabır çoook zordayım arkadaşlar bana dua edin ne olurrrr anne olmak istiyorummmmmmm(
7bende 13 aylık evliyim..ilk günden beri istedik..ama hala yok..sabırla bekliyoruz...
bende 13 aylık evliyim..ilk günden beri istedik..ama hala yok..sabırla bekliyoruz...
hemen karamsar olmayın, stres çok fena etkiliyo gerçekten, çok düşünmemeye çalışın. Benim gibi 2,5 yıl bekleseniz nolur he :) geç olsun da allah da hayırlısını sağlıklısını versin öyle dua edin lütfen. Bende sizin için dua edicem mutlaka.
7
canım ovulasyon testi kullanıyormusunuz bana çok faydası oldu kullanmaya başladığım ay hamile kaldım tavsiye ederim
teşekkür edrim arkadaşım dualarında unutma lütfen..kafaya takmamaya çalışıyorum ama artık etraftakilerin sormaları ve benden sonra evlenip hamile kalanları görmek üzüyor açıkçası..rabbim hayırlı zamanda nasip eylesin..
of hakketten o çok zor işte, bende 4 yıllık evliyim etrafımda kuzenlerimden, arkadaşlarımdan önce ilk ben evlendim, ilk biz bebek istiyoruz dedik ama hepsi benden önce doğurdu. Her seferinde şuda hamileymiş dediklerinde içimden bişiler akıp gidiyodu kendimi eksik gibi hissediyodumEn son eşimin kuzeninin bebek mevlüdünde bebeği elden ele gezdirmeyelim gerek yok ama hülyaya verin dediklerinde o kadar zoruma gitti ki orda bebek kucağımda o kadar ağladım dua ettim ki, hala bile aklıma geldkçe ağlarım tutamıyorum kendimi. ama ondan 2 ay sonra hamile kaldım çok şükür :) Ama eşinle sende sıkıntı yoksa eğer stres yapma sakın, illa ki rabbim vericek zamanı gelince diye düşün.
Birde klomen içtim demişsn ama klomenin peşinden iğne olman gerekiyodu, olmadın mı ? Ben 3 sefer klomen içtim peşinden pregnyl iğne oldum tutmadı. En son başka gitiğim doktor serophene diye bi ilaç içtim sabah akşam 1 er tane, o bittikten sonra iki adet 5.000 lik pregnyl iğne karışımı oldum. Gerçi o zamanda doktor yumurtaların çatlamamış bidahaki aya kaldı bebek dedi ama mucize oldu sanki ben o ilaçları içerken hamile kalmışım zaten
ayyy ne çok konuştuuuum içimi döktüm galiba
selam kizlarrr yaziyi gordum bende birseyler paylasmak istedim...1 senelik evliyim ilk gunden beri cocuk dusunuyoruz...malesef olmadi...klomen kullandim ama olmadi yine...simdi yurtdusundayim doktorum bana clomid verdi...4 gun sonra tekrar gidecem bakalim yumurtaliklarim buyumusmu diye...en kisa zamanda hepimiz hamile kaliriz..hamile arkadslar da hayirlisiyla dogururlar evlatlarini
ben günde 1 tane klomen içmeyle başladım dr yumurtaların boyutunu da söylemedi..ben iğne olcakmıyım diye sordum o sonraki aşama dedi..anlayacağın dr umuda beğenmedim..şimdi başka dr arıyorum..umarım bu ay adet olmam tedaviyede gerek kalmaz doğal yollarla gebe kalırım..
seninle aynı şeyleri,aynı duygu yoğunluğunu yaşamışız..umarım rabbim benimde yüzümü güldürür..artık yavrumu sürekli rüyalarımda görüp avunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?