Evlendikten sonra ailenizin yaninda ayni hissedebiliyor musunuz?

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Kizlar yeni evli sayilirim. Calisiyorum ve ailemenden 140 kilometre uzakta oturuyorum.
Annem babam yarin tatile gidecekler bende bugün gelim bi gece yanlarinda kalim sonra yarin onlari ugurlayip dönim dedim.

Isten ciktim hizli hizli eve gittim dus aldim hazirlandim hic dinlenmeden ciktim yola. Arabayla 2,5 saat sürdüm sicakta trafikte vardi.

Neyse vardim annemlere baktim sofrada oturuyorlar yemek yiyorlar. Niye beni beklemediler diye düsündüm cünkü gelecegimi biliyorlardi. Yemek yedik sonra babam laptopla ilgileniyor annem telefonla. Bende afedersiniz mal gibi kaldim.

Ve suan durum hala ayni bende baska odaya cekildim simdi.

Ayrica pasta yapmistim onuda getirdim tabaklarina koyuyorum yok cok oldu yok yiyemem gibi seyler diyorlar moralim bozuldu acikcasi.

Ya kizlar abartiyormuyum sizdede böyle yada buna benzer oluyor mu ailenize gittiginizde?

Evden çıkar çıkmaz asla eskisi gibi olmayacağını biliyordum,
Üniversite için çıkmıştım ilk,daha da dönmedim hiç.
Benden kurtulduklarına sevinmişlerdi muhtemelen,gerçi hisler karşılıklıydı ama neyse :D
Evet o evden çıktın artık ve herkesin kendi hayatı var,
Hiç üzülme,duygusallık bekleme,
Alış gitsin.

Benim böyle olmuyor tek başıma gittiğimde bekar halimden bir fark göremiyorum sadece eşimle gidince biraz ben çekiniyorum o kadar. Onlar gelmemi dört gözle bekliyorlar zaten. Ailem konusunda çok şanslıyım çok şükür ki.

Ailenin hassas uyesi sensin sanirim. Bir de senin bir ust modelin "somurulen hassas evlat" var ona hic donusme. Ailen sen evlerine girdiginde duzgun muamelede bulunana kadar pek gitme.

Evden çıkar çıkmaz asla eskisi gibi olmayacağını biliyordum,
Üniversite için çıkmıştım ilk,daha da dönmedim hiç.
Benden kurtulduklarına sevinmişlerdi muhtemelen,gerçi hisler karşılıklıydı ama neyse :KK70:
Evet o evden çıktın artık ve herkesin kendi hayatı var,
Hiç üzülme,duygusallık bekleme,
Alış gitsin.
Yuzlerce kez katiliyorum:KK9:

Gayet normal davranmislar. Misafirmissin gibi davranacak halleri yok ya,kizlari gelmis :) annemlere giderim babam haber izler,uyur muyur takilir oyle. Bazen de benle ve annemle catir catir kavga eder :) hersey kaldigi yerden devam yani
Aynen ben de öyleyim. Anahtarımı bile vermedim hafta da en az bir kere giderim. Ne onlarsız olabiliyorum ne de onlarla ama bi gün uzun oturunca annemle didişmeye başlıyoruz koşuyorum kendi evime :D

Ya kendimi tutuyorum tutuyorum ama dayanamayip soyleyecegim

Bu sadece size degil. Bu gunlerde o kadar cok konu acildi ki buna benzer...

Simdi siz ince dusunuyorsunuz. Yolcu etmeye gidiyorsunuz.
Biri de dogumgununu ailesiyle kutlamak istemis esiyle pasta almis gitmisler baba yuz vermemis.
Biri 2 cocukla kalmaya gitmis babasi rahatsiz olmus.

Tamam ama bu planlar yapilirken neden hic karsi tarafin fikri alinmiyor? Bazen sizin ince dusunceniz karsi tarafa kalin kalabilir. Baska planlari vardir. Yol stresi vardir. O an ugrasmak istememislerdir. Giderayak niye misafir geliyor? Ben de olsam rahatsiz olurum.

Cok iyi niyetlisiniz biliyorum. Ama elinizi kolunuzu sallaya sallaya gidiyorsaniz "benim evim" modundasiniz hala. E oyleyse kimsenin sizi agirlamamasini, her aksamki gibi bir gun gecirmelerini yadirgamayin.

Siz geldiniz diye ozel bir aksam olsun istiyorsaniz davet edilmeden gitmeyin. Anne baba bile olsa ortak karar verilmeden ortak planlara girmeyin.

Ben eve ilk gittiğimde kapıda karşılarlar yarım saat sohbet ederiz sonra herkes dağılır babam laptop başına annem mutfaktaki tv sine , kardeşim odasına müzik dinlemeye, ben de kk başına :D

Öncesinde yarım saat sohbetimiz bile olmadığından bana fazla bile geliyor :D

Şimdi baya bir uzaktayız artık görüşme sıklığı senede 1-2 ye düşer. Belki yarım saat biraz daha uzayabilir bundan sonra

Biz eskisinden çoook daha iyiyiz. Yemek çay kahve meyve ayağıma kadar gelir. Ben rahatsız olurum asıl böyle misafir gibi davrandıklarında.

Evleneli 3 sene oldu. Davranışlarında bir fark yok hatta daha benimle, esimle daha iyi vakit gecirmeye calisiyorlar, biz gidince mutlaka plan yapiyorlar. Herzaman gitmiyoruz cunku yatiyada 1 gun kalabiliyoruz sadece.
Tek değişen şey onca sene sanki orada yaşamamis gibiyim evime gelince daha iyi hissediyorum herseye rağmen.

Back
X